11 Kasım 2014, Salı 12:20:45

APRONDA İKİ UÇAK ÇARPIŞTI... BİRİNİN KANADI KOPTU!

Çin’in Guangzhou kentinde iki yolcu uçağı birbiriyle çarpıştı. Çarpışan uçaklarından birinin kanadı koptu! İşte ayrıntılar...
  • Uçağın kanadı koptu diye manşetmi atılır? Kanadı kopmamış uçağın winglet zarar görmüş abartmayın arkadaşlar lütfen.Hemen kopardınız uçağın kanadını bi uçağın çarpmasıyla koca kanat kopabilirmi? Anlıyorum manşette mübalağa etmişsiniz fakat bu aşırı olmuş..
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Bence bu durumlar önlenebilir çeşitli sistemlerle ancak her şerde bir hayır vardır
  • Uzakdoğuluların İngilizceleri hiç iyi değildir, kelimeleri yutarlar ne dediklerini anlamassın benimde başıma geldi anlamadım ne dediğini telsizden..ciddi bir sorun yok..
  • THY uçaklarına Birşey olmaz umarım. Hemde B777 zarar görür
  • Bu havaalanı hep böyle.Atclerin dediklerinimi anlamıyorlar anlamıyorum.geçenlerde biz indiğimiz sırada üstümüzden başka uçak inmeye çalıştı.Mesafede gerçekten çok yakındı.
  • Cok garip
  • N734JJ aklıma geldi nedense....
  • " Uçağın sol kanadını kopardı !!!!!!!!!.......olay sonrası kanat ucu kopan " birbirinin devamı iki cümle, ama bana göre anlamları bayağı bir farklı.....
  • Her zaman ,gerek yerel,gerekse global,en son ve guncel haberler sizin sitenizde.Tesekkurler airporthaber.com

Çin’in Guangzhou kentinde bulunan Baiyun Havalimanı’nda bugün büyük bir facianın eşiğinden dönüldü. Yerel saatle 13:30'da kalkış için hazırlanan China Eastern Havayolları’na ait uçak, yolcularını aldıktan sonra park pozisyonundan ayrıldı.

China Eastern uçağı, taksi yaptığı sırada park halinde bekleyen China Southern Havayolları’na ait B737-800 tipi yolcu uçağına çok yakın geçti ve uçağın sol kanadını kopardı.

Yaşanan olay sonrası kanat ucu kopan China Southern uçağı hazırlandığı seferden çekilirken, Çin Sivil Havacılık Otoritesi tarafından kazaya karışan pilotların savunmaları istendiği belirtildi.

Baiyun Havalimanı’nda meydana gelen olayda büyük bir facia yaşanmaması ve hiçbir yolcuya zarar gelmemesi tek teselli kaynağı oldu.

APRONDA İKİ UÇAK ÇARPIŞTI... BİRİNİN KANADI KOPTU!

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Uçağın kanadı koptu diye manşetmi atılır? Kanadı kopmamış uçağın winglet zarar görmüş abartmayın arkadaşlar lütfen.Hemen kopardınız uçağın kanadını bi uçağın çarpmasıyla koca kanat kopabilirmi? Anlıyorum manşette mübalağa etmişsiniz fakat bu aşırı olmuş..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sdr ~ 9 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bence bu durumlar önlenebilir çeşitli sistemlerle ancak her şerde bir hayır vardır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cmaroth ~ 9 yıl önce
Uzakdoğuluların İngilizceleri hiç iyi değildir, kelimeleri yutarlar ne dediklerini anlamassın benimde başıma geldi anlamadım ne dediğini telsizden..ciddi bir sorun yok..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
THY uçaklarına Birşey olmaz umarım. Hemde B777 zarar görür

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lives... ~ 9 yıl önce
Bu ne hasettir böyle...
nasıl yani ~ 9 yıl önce
THY adını çok seviyorsunuz sanırım. Ama bu haberde yazılması gereken sadece " allah korusun " demek yeterdi. THY demek ile neyi kastettiniz. meyvalı ağaçlar niye taşlanır anlamam !!
sadece thymi ~ 9 yıl önce
yani ne demek istediğinizi bende anlamadım kardeş thy'ye bağlısınız herhalde ;)
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu havaalanı hep böyle.Atclerin dediklerinimi anlamıyorlar anlamıyorum.geçenlerde biz indiğimiz sırada üstümüzden başka uçak inmeye çalıştı.Mesafede gerçekten çok yakındı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kral ~ 9 yıl önce
Cok garip

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
N734JJ aklıma geldi nedense....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
!!!!!!!! ~ 9 yıl önce
" Uçağın sol kanadını kopardı !!!!!!!!!.......olay sonrası kanat ucu kopan " birbirinin devamı iki cümle, ama bana göre anlamları bayağı bir farklı.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tekerlek ~ 9 yıl önce
Her zaman ,gerek yerel,gerekse global,en son ve guncel haberler sizin sitenizde.Tesekkurler airporthaber.com

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000