25 Haziran 2010, Cuma 13:59:57

APRONDA GÖRÜNMEZ KAZA!

Onur Havayolları’na ait MD-88 tipi bir uçağa Atatürk Havalimanı’nda yakıt aracı çarptı.
  • Tüm Onur Air ve PO çalışanlarına geçmiş olsun...
  • apronda araç kullanmak dışarıdaki trafikte araç kullanmaktan daha zor her zamanki gibi gene çok bilmişler aracın şoförü hakkında düzeysiz yazılar yazmışlar bazı arkadaşlarımızda gene kendini tutamayıp tgs yi gene işin içine katmışlar arkadaşıma çok geçmiş olsun diyorum allah daha kötülerinden korusun
  • Allahtan uçakta kimse yok Yoksa dinle sen yorumları Kaptan körmüydü? Gözü neye bakıyordu. Bilip bilmeyen konuşurdular Allah kaptanı korumuş Ya iki dakka önce uçağa gelseydi Seyret artık gümbürtüyü.
  • son 10 yılda IST de en az 50 kez inşaat yapıldı da bir allahın kulunun aklına tüm park yerlerine yakıt boru hattı çekilip ikmal muslukları yapımı gelmedi.hala koca koca TIR tipi tankerler uçak aralarında dolaşıyor.birgün bunlardan biri yolcu dolu bir uçağa çarpacak bir sürü insanı öldürecek belki o zaman birileri bunu akıl edecek.
  • Onur Air , PO ve tüm çalışanlarına geçmiş olsun.. Havayolu şirketleri ve çalışanları birbirine kenetlenmeli, kimse diğerinin kötülüğüyle iyi olamaz..Bırakın uçak tiplerini, herkes önüne baksın..Bu sektöre yazık etmeyin, ayaklar altına düşürmeyin, yazık etmeyin..
  • 127 park pozisyonu geniş ama şu içhatlara bir yenilik yaptılar ama kaza olması mümkün. körük araları o kadar mı dar olur
  • siz ucagı sadece binmek yada seyahat etmek için kullanırken,ercen cengiz 21 senedir petrol ofisinde bu işi yapıyor.bilip bilmeden arastırmadan nedir ne degildir ögrenmeden... laf söyleyenlere tek cevabımız var.el alemin agzı torba degil ki büzesin.
  • bu olayı allah kimsenin başına vermesin.ama ercan cengiz abimiz bu işe yıllarıı vermiş.bir anlık olan bir kaza.malum ahl deki trafik ve park pozisyonları bizi çok zorlamakta.ve işlerimizin yoğunluğundan dikkatimiz dağılmakta,ve sonucunda bu gibi kazalar kaçınılmaz.allah dahada göstermesin ve ercan abimize meslektaşımıza acil şifalar diliyorum.kazasız çalışmalar diliyorum..
  • İLGİLİLERE SESLENİYORUM YENİ YAPILAN İÇ HATLAR KÖRÜKLERİ 101VE 105 KÖRÜK ARALARI ÇOK DAR VE KAZAYA ÇOK AÇIK BİR BÖLGE VE YENİ DÜZENLENEN 116 122 PARK POZİSYONLARIDA AYNI RİSKİ TAŞIMAKTADIR İNŞALLAH BİR ÇÖZÜM GETİRİRLER PARK ETMİŞ UÇAKLARIN ARALARINDAN GEÇMEK NEREDEYDE İMKANSIZ HALE GELMİŞTİR KAZA YAPAN PERSONELEDE ÇOK BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN İNŞALLAH KENDİSİNDE BİRŞEY YOKTUR...
  • Ercan abimize yapılmış/yazılmış yakışıksız ifade ve kelimeleri yazanları kınar; kendisinin yaşadığı söylenen kalp krizinin o an direksiyon başında sizin başınıza geldiğîni hesap edin bakalım siz ne yapardınız düşünün.!! dîye soruyorum.

Atatürk Havalimanı’nda zaman zaman yaşanmaz görünmez kazalara bugün bir yenisi daha eklendi. 127 numaralı park alanında bekleyen Onur Havayolları’na ait TC-ONM kuyruk tescilli MD-88 tipi uçağa, o bölgeden geçen Petrol Ofisi’ne ait bir yakıt aracı çarptı.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi’ne ait itfaiye ekipleri ve ambulans olay bölgesine hareket etti. Ancak uçağın boş olması ve kazanın hafif atlatılması üzerine rahat bir nefes alındı.

Kazanın nasıl yaşandığı konusunda bir bilgi verilmezken yakıt taşıyan aracın şoförünün, o bölgeden geçişi sırasında uçağın kanadına çarpacağını hesap edememiş olabileceği kaydedildi.

Bu arada MD-88 tipi uçak seferden çekilerek bakıma alındı. Uçakta ne kadar hasar olduğuna ilişkin açıklama yapılmadı.





©AirportHaber.com

APRONDA GÖRÜNMEZ KAZA!

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

Misafir ~ 14 yıl önce
Tüm Onur Air ve PO çalışanlarına geçmiş olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
apronda araç kullanmak dışarıdaki trafikte araç kullanmaktan daha zor her zamanki gibi gene çok bilmişler aracın şoförü hakkında düzeysiz yazılar yazmışlar bazı arkadaşlarımızda gene kendini tutamayıp tgs yi gene işin içine katmışlar arkadaşıma çok geçmiş olsun diyorum allah daha kötülerinden korusun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Allahtan uçakta kimse yok Yoksa dinle sen yorumları Kaptan körmüydü? Gözü neye bakıyordu. Bilip bilmeyen konuşurdular Allah kaptanı korumuş Ya iki dakka önce uçağa gelseydi Seyret artık gümbürtüyü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
son 10 yılda IST de en az 50 kez inşaat yapıldı da bir allahın kulunun aklına tüm park yerlerine yakıt boru hattı çekilip ikmal muslukları yapımı gelmedi.hala koca koca TIR tipi tankerler uçak aralarında dolaşıyor.birgün bunlardan biri yolcu dolu bir uçağa çarpacak bir sürü insanı öldürecek belki o zaman birileri bunu akıl edecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Onur Air , PO ve tüm çalışanlarına geçmiş olsun.. Havayolu şirketleri ve çalışanları birbirine kenetlenmeli, kimse diğerinin kötülüğüyle iyi olamaz..Bırakın uçak tiplerini, herkes önüne baksın..Bu sektöre yazık etmeyin, ayaklar altına düşürmeyin, yazık etmeyin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
127 park pozisyonu geniş ama şu içhatlara bir yenilik yaptılar ama kaza olması mümkün. körük araları o kadar mı dar olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
siz ucagı sadece binmek yada seyahat etmek için kullanırken,ercen cengiz 21 senedir petrol ofisinde bu işi yapıyor.bilip bilmeden arastırmadan nedir ne degildir ögrenmeden... laf söyleyenlere tek cevabımız var.el alemin agzı torba degil ki büzesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu olayı allah kimsenin başına vermesin.ama ercan cengiz abimiz bu işe yıllarıı vermiş.bir anlık olan bir kaza.malum ahl deki trafik ve park pozisyonları bizi çok zorlamakta.ve işlerimizin yoğunluğundan dikkatimiz dağılmakta,ve sonucunda bu gibi kazalar kaçınılmaz.allah dahada göstermesin ve ercan abimize meslektaşımıza acil şifalar diliyorum.kazasız çalışmalar diliyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İLGİLİLERE SESLENİYORUM YENİ YAPILAN İÇ HATLAR KÖRÜKLERİ 101VE 105 KÖRÜK ARALARI ÇOK DAR VE KAZAYA ÇOK AÇIK BİR BÖLGE VE YENİ DÜZENLENEN 116 122 PARK POZİSYONLARIDA AYNI RİSKİ TAŞIMAKTADIR İNŞALLAH BİR ÇÖZÜM GETİRİRLER PARK ETMİŞ UÇAKLARIN ARALARINDAN GEÇMEK NEREDEYDE İMKANSIZ HALE GELMİŞTİR KAZA YAPAN PERSONELEDE ÇOK BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN İNŞALLAH KENDİSİNDE BİRŞEY YOKTUR...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ercan abimize yapılmış/yazılmış yakışıksız ifade ve kelimeleri yazanları kınar; kendisinin yaşadığı söylenen kalp krizinin o an direksiyon başında sizin başınıza geldiğîni hesap edin bakalım siz ne yapardınız düşünün.!! dîye soruyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000