07 Temmuz 2012, Cumartesi 14:15:19

APRONDA AKILALMAZ İNTİHAR

Rusya'nın Kuzey Kafkasya bölgesindeki Mineralnye Vody Havalimanı'nda uçaktan inmeye hazırlanan genç bir yolcu bilinmeyen bir nedenle kendini merdivenlerden yere attı.
  • Yakında TK nın yolcuları da intihar etmeye başlarsa şaşırmam :)

Yaklaşık on gün önce yaşanan olayda düşme anı güvenlik kamerasına yansırken, talihsiz vatandaş kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Vnukovo'dan Vladikavkaz'a gidecek olan UTair'e ait B737-400 sefer sayılı uçak, olumsuz hava koşulları nedeniyle Mineralnye Vody Havalimanı'na divert etti.

Yolcuların uçaktan indiği sırada yaşanan olayın önce kaza olduğu iddia edildi. Görgü tanıklarına göre, yolcu kaza sonucunda yere düştü. Olayla ilgili havalimanı yetkilieri suçlanırken, ilerleyen saatlerde çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen görevliler olayın intihar olduğu görüşüne  vardı.

Görüntüde yolcunun uçağın merdiveninden bir kaç metre kendini aşağıya, havalimanı pistine attığı görülüyor. Olayla ilgili bilgi veren Mineralovodski Ulaştırma Savcısı Aleksandr Ryahin, "Anzor Karmov'un ölümüyle ilgili soruşturma sona erdi. Biz kesinlikle şu bilgileri edindik: Bu trajik vakanın nedeni üçüncü bir şahın kasıtlı eylemi veya teknik ihlalden kaynaklı bir olay değil" açıklamasında bulundu.

Kafası aşağı şekilde düşen Karmov'un ağır beyin travması aldığını belirten hastene yetkilileri, "Hayatını kurtarmak için yoğun çaba gösterdik, fakat iki gün sonra hayatını kaybetti" dedi.

APRONDA AKILALMAZ İNTİHAR

Yorumlar

şaşırmam. ~ 12 yıl önce
Yakında TK nın yolcuları da intihar etmeye başlarsa şaşırmam :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000