04 Şubat 2012, Cumartesi 15:20:19

APRONDA 747 HAŞMETİ...

Güney Kore Cumhurbaşkanı Lee Myung-bak, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün resmi davetlisi olarak Türkiye'ye geldi...
  • bir ulkenin prestiji,kalkinmisligi,gelismisligi o ulkeyi yonetenlerin bindigi ucaklarla,makam arabalariyla vs olculmez..vatandasina sundugu refah duzeyinin yuksekligi ile,spora,sanata,ilim ve bilime verdige onemle olculur...onun bunun yalakaligini yapacaginiza bu yazilanlari bir dusunun..turkiye neyi uretiyor ki yonetenler ozel ucaga,mersedese binmeyi hak etsin? sanayisi yok uretimi yok ithalati ihracatinin kat kat fazla..dunya capinda sirketi,icadi yok kalkmislar bize yonetene yakisir ,makama aliniyor vs yalakaligina,yagciligina ve sigligina siginiyor bir takim sahibinin sesleri...ne zaman ki sanayi,ilim,bilim gelisir okumus insanlarini elinden kacirmaz,torpil rezaletini bitirir,sanatin icine tukurmez belki o zaman hakederler!!!
  • Nasreddin Hoca boşuna dememiş '"ye kürküm ye " diye. Tabi ne demek istediğini anlayana...
  • 747 den bahsediyoruz.haşmet saygı duyulandan gelir.boyutu önemli değil zaten.saygı uyandıran iş yapana saygı duyulur haşmette ona aittir.çakma başlık atmayalım burda pek yabancı yok herkesin emeğine ve bi merakla bakıp size harcadığı zamana yazık değil mi.
  • 380 bize yakışır üzerine de republic falan yazarız kırmızı of ya sonra ayran havasına gireriz de değme gitsin onların hepsine de fark atarız ne de olsa biz büyük milletiz yakışmaz mı hayal bile etmesi güzel de o kore diğeri amerika sen kimsin ki uçakla prestij kazanma derdindesin demezler mi adama 100 milyar dolar cari açığınla başlatmayın uçağınıza şimdi
  • kardeşim niye temsiliyeti uçakla anlıyorsunuz anlayamıyorum eğer benim ve ülkemin prestiji uçağın tipine kalmışsa durum vahimdir. önemli olan uçağın ve devlet başkanının gösterişi değil önemli olan halkın refahıdır. halkın refahını önemsemiyen ve rafıhını artıramanlar işin hilesine başvurarak gösterişle bu açığı kapatmaya çalışıyorlar. yazıklar olsun!
  • Kimde ne var diye merak edenlere işte yanıt. http://en.wikipedia.org/wiki/Air_transports_of_heads_of_state_and_government adresinden tüm makam uçaklarını görebilirsiniz. Azerbaycan B 767 kullanıyormuş mesela...
  • Bu uçak Kore Devlet Başkanının "makam uçağı "mı, yoksa Kore Havayollarının Boing 747'si mi? Acaba o zengin ülkenin Cumhurbaşkanının makam uçağı var mı? Yoksa dış seyahatlerinde Kore Havayollarının uçağını mı kullanıyor? Alın şapkanızı önünüze bir düşünün bakalım....
  • o gelen adam güney kore'den geldi.hani şu hyundai,Kia vb. arabanızı,samsung ya da lg cep telefonunuzu,evdeki samsung lcd tv'nizi,bilgisayarınızı,ıvırınızı zıvırınızı üreten ülkeden..dünyanın en büyük tersanesine sahip ülkeden geldi o adam..tabiki 747 ile gelecek.HİÇ ÜRETENLE ÜRETMEYEN BİR OLUR MU?
  • Yabancılar yapınca iyi güzel oluyorda, kendi devletimiz A330 siparişi verince niye ortalık ayağa kalktı?
  • Bence çok müsrif duruyo bu dev :) Uçağın boyutundan ziyade boyaması daha önemli bence sunexpress in turkuaz uçağına (tc-suz) hep gıpta etmişimdir, her yerden seçersiniz o turkuaz rengi :)
Boeing 747 tipindeki uçağıyla Atatürk Havalimanı'na inen Lee Myung-bak, devlet konukevine geçti. Dev uçağın aprondaki görüntüsü dikkat çekiciydi.

İstanbul'da Türk-Kore Yuvarlak Masa toplantısına katılacak olan Lee, pazartesi günü Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüşecek. 
 
Özel bir uçakla İstanbul'a gelen Güney Kore Cumhurbaşkanı Lee Myung-bak, Atatürk Havalimanı'nda İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve yetkililerce karşılandı. Uçaktan indikten sonra tören mangasını selamlayan Lee, Devlet Konuk Evi'nde bir süre dinlenerek Vali Hüseyin Avni Mutlu ve Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile sohbet etti. 
 
Lee, yoğun güvenlik önlemleri altında Atatürk Havalimanı'ndan ayrıldı. 
 
Güney Kore Cumhurbaşkanı Lee Myung-bak'ın bugün İstanbul'a düzenlenecek Türk-Kore Yuvarlak Masa toplantısına katılacağı, pazartesi günü ise Ankara'da Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüşeceği öğrenildi. 



APRONDA 747 HAŞMETİ...

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Misafir ~ 12 yıl önce
bir ulkenin prestiji,kalkinmisligi,gelismisligi o ulkeyi yonetenlerin bindigi ucaklarla,makam arabalariyla vs olculmez..vatandasina sundugu refah duzeyinin yuksekligi ile,spora,sanata,ilim ve bilime verdige onemle olculur...onun bunun yalakaligini yapacaginiza bu yazilanlari bir dusunun..turkiye neyi uretiyor ki yonetenler ozel ucaga,mersedese binmeyi hak etsin? sanayisi yok uretimi yok ithalati ihracatinin kat kat fazla..dunya capinda sirketi,icadi yok kalkmislar bize yonetene yakisir ,makama aliniyor vs yalakaligina,yagciligina ve sigligina siginiyor bir takim sahibinin sesleri...ne zaman ki sanayi,ilim,bilim gelisir okumus insanlarini elinden kacirmaz,torpil rezaletini bitirir,sanatin icine tukurmez belki o zaman hakederler!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Nasreddin Hoca boşuna dememiş '"ye kürküm ye " diye. Tabi ne demek istediğini anlayana...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
747 den bahsediyoruz.haşmet saygı duyulandan gelir.boyutu önemli değil zaten.saygı uyandıran iş yapana saygı duyulur haşmette ona aittir.çakma başlık atmayalım burda pek yabancı yok herkesin emeğine ve bi merakla bakıp size harcadığı zamana yazık değil mi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
380 bize yakışır üzerine de republic falan yazarız kırmızı of ya sonra ayran havasına gireriz de değme gitsin onların hepsine de fark atarız ne de olsa biz büyük milletiz yakışmaz mı hayal bile etmesi güzel de o kore diğeri amerika sen kimsin ki uçakla prestij kazanma derdindesin demezler mi adama 100 milyar dolar cari açığınla başlatmayın uçağınıza şimdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
kardeşim niye temsiliyeti uçakla anlıyorsunuz anlayamıyorum eğer benim ve ülkemin prestiji uçağın tipine kalmışsa durum vahimdir. önemli olan uçağın ve devlet başkanının gösterişi değil önemli olan halkın refahıdır. halkın refahını önemsemiyen ve rafıhını artıramanlar işin hilesine başvurarak gösterişle bu açığı kapatmaya çalışıyorlar. yazıklar olsun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Kimde ne var diye merak edenlere işte yanıt. http://en.wikipedia.org/wiki/Air_transports_of_heads_of_state_and_government adresinden tüm makam uçaklarını görebilirsiniz. Azerbaycan B 767 kullanıyormuş mesela...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu uçak Kore Devlet Başkanının "makam uçağı "mı, yoksa Kore Havayollarının Boing 747'si mi? Acaba o zengin ülkenin Cumhurbaşkanının makam uçağı var mı? Yoksa dış seyahatlerinde Kore Havayollarının uçağını mı kullanıyor? Alın şapkanızı önünüze bir düşünün bakalım....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
o gelen adam güney kore'den geldi.hani şu hyundai,Kia vb. arabanızı,samsung ya da lg cep telefonunuzu,evdeki samsung lcd tv'nizi,bilgisayarınızı,ıvırınızı zıvırınızı üreten ülkeden..dünyanın en büyük tersanesine sahip ülkeden geldi o adam..tabiki 747 ile gelecek.HİÇ ÜRETENLE ÜRETMEYEN BİR OLUR MU?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yabancılar yapınca iyi güzel oluyorda, kendi devletimiz A330 siparişi verince niye ortalık ayağa kalktı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bence çok müsrif duruyo bu dev :) Uçağın boyutundan ziyade boyaması daha önemli bence sunexpress in turkuaz uçağına (tc-suz) hep gıpta etmişimdir, her yerden seçersiniz o turkuaz rengi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000