20 Eylül 2008, Cumartesi 08:52:40

Antremana helikopterle gidince, komşular rahatsız oldu!

Dünyaca ünlü kaleci antremana helikopterle gidince yaşadığı kasaba ayağa kalktı ve belediye başkanına şikayette bulundular.
  • Yorumunuz.. Millet geri kafalı nolur adam helikopterle gitmişse parası var gider.

Alman Milli Takımı kalecilerinden Jens Lehmann oturduğu küçük kasabanın huzurunu kaçırdı. Almanya'nın Münih kentine 30 kilometre uzaklıktaki Berg am Starnberger See'de oturan Lehmann, şu anda futbol hayatını sürdürdüğü Stuttgart'daki antremanlara helikopterle gidip geliyor. Küçük kasabanın futbol sahasına  helikopterle şimdiye kadar iki kez inen ünlü kaleci, komşularını rahatsız etti.

Kasaba halkı Lehmann'ın bu davranışı karşısında ayağa kalktı ve belediye başkanına şikayette bulundu. Belediye başkanı önlem olarak helikopterlerin MTV adlı takımın futbol sahasına iniş yapmasını yasakladı.

Belediye Başkanı Rupert Monn, "Şimdiye kadar bir çok kişi şikayettte bulundu. Futbol sahasına inişi yasakladım ancak Bay Lehmann'ın bunu bir daha tekrarlaması halinde, kendisiyle bizzat ben konuşacağım" dedi.

Stuttgart'la birlikte UEFA maçı olan kaleci Lehmann ise konuyla ilgili açıklama yapmadı. 1000 euroya mal olan helikopter yolculuğunun Stuttgart takımı tarafından değil, kaleci Lehmann tarafından ödendiği de belirtildi.

Antremana helikopterle gidince, komşular rahatsız oldu!

Yorumlar

Rumuz Akaıı ~ 16 yıl önce
Yorumunuz.. Millet geri kafalı nolur adam helikopterle gitmişse parası var gider.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000