15 Ağustos 2018, Çarşamba 11:15:34

Antalya'ya gelen yolcu uçakta bağlandı!

Rusya'nın başketi Moskova'dan Antalya'ya gelen bir yolcu uçağında alkolü fazla kaçıran bir yolcu kabin memurları tarafından bağlanarak etkisiz hale getirildi.
  • Her kotulugun anasi ickidir
  • Rus yolcuların çoğu problemli. Uçakta bize kendi dilini bilmediğimiz için küfreden mi dersiniz, yoksa tuvalette bilerek yere pisleyen mi dersiniz. Ne ararsanız var. Aşırı pisler. Uçağı her seferinde ahır gibi bırakıyorlar. Bebek bezlerini tuvaletlerde bebek masası olmasına rağmen koltuklarda değiştiriyorlar. Genelleme yapmak yanlış olur ama çoğunlukla rusların uçma kültürü, bizlere saygısı ve temizlik anlayışları sıfır.
  • Diplomatik gidişatı belki de etkiler yorumlarda birisi sanırsam Atlasjet uçağı demiş Atlas jet hostesler kendilerine baksın önce Thy pilotlarını ekleyip gece klüplerinde ne halt yediklerini biliyoruz :)
  • Siz hiç şizofren gördünüz mü? Konuşmak kolay da, bu pek alkole benzemiyor. Bu kadının akıl sağlığı yerinde olmayabilir. Dilerim bir yakınınız bu duruma düşmez.
  • Iste icki. Insanlari boyle sevyesiz hale getirir. Kabinde fazla icki vermesinler bu zehiri icip zihirlemesinler, eger icki iyi bir icecek olsaydi rabbim serbest birakisdi,
  • Maalesef böyle yolcular halen uçaktan indikleri gibi ellerini kollarını sallayarak gidiyorlar
  • Atlasjet uçağı
  • Bu yolcuların, havada, hiçbir güvenlik görevlisinin olmadığı bir tüpte, yaptığı bu tehlikeli hareketler yüzünden uçuş ekipleri, kabin ekipleri, divery olacaksa meydan yetkililerinin yaşadığı durumları düşünebiliyor musunuz? Tüm yolcuların yaşadığı memnuniyetsizlik, korku... Alkol kesinlikle yasaklanmalı.
  • alkol işi değil bu:)
  • Kabin memuru iyi biri ,bu durumda bile kadının kafasının altına kıyafeti koymaya çalışıyor plastikte mal gibi gitmesin diye

Rusya'nın başketi Moskova'dan Antalya'ya gelen bir yolcu uçağında alkolü fazla kaçıran bir yolcu kabin memurları tarafından bağlanarak etkisiz hale getirildi.

Moskova-Antalya uçağında seyahat eden bir kadın, uçuş öncesi aşırı derecede alkol aldı. Kalkıştan kısa süre sonra tuvalete giden ve tuvaletten çıktıktan sonra üzerindekileri çıkartarak sütyeniyle kalan yolcu, uçak içerisinde bağırmaya başladı.

Kabin memurlarının kendisini uyarmasına rağmen rahatsız edici tavırlarını sürdüren kadının halüsinasyon görmeye başladığı ve var olmayan kişilerle konuşmaya çalıştığı iddia edildi.

Uçaktaki diğer yolcuları daha fazla rahatsız etmemesi için kadın kabin memurları tarafından bağlanarak uçuşun geri kalan kısmını o şekilde tamamlamak zorunda kaldı. 

Rus basınında yer alan haberlere göre, önceki gün gerçekleşen olay sonrasında uçuş ekibi durumu Antalya Havalimanı'ndaki emniyet ekiplerine iletti. Ancak sorunlu yolcu hakkında tahkikat gerçekleştirilmediği iddia edildi.

İşte o görüntüler:

Antalya'ya gelen yolcu uçakta bağlandı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Vodka ~ 6 yıl önce
Her kotulugun anasi ickidir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 6 yıl önce
Rus yolcuların çoğu problemli. Uçakta bize kendi dilini bilmediğimiz için küfreden mi dersiniz, yoksa tuvalette bilerek yere pisleyen mi dersiniz. Ne ararsanız var. Aşırı pisler. Uçağı her seferinde ahır gibi bırakıyorlar. Bebek bezlerini tuvaletlerde bebek masası olmasına rağmen koltuklarda değiştiriyorlar. Genelleme yapmak yanlış olur ama çoğunlukla rusların uçma kültürü, bizlere saygısı ve temizlik anlayışları sıfır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İyi halt etmişler ~ 6 yıl önce
Diplomatik gidişatı belki de etkiler yorumlarda birisi sanırsam Atlasjet uçağı demiş Atlas jet hostesler kendilerine baksın önce Thy pilotlarını ekleyip gece klüplerinde ne halt yediklerini biliyoruz :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahkam kesenler ~ 6 yıl önce
Siz hiç şizofren gördünüz mü? Konuşmak kolay da, bu pek alkole benzemiyor. Bu kadının akıl sağlığı yerinde olmayabilir. Dilerim bir yakınınız bu duruma düşmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Siyaset ~ 6 yıl önce
Iste icki. Insanlari boyle sevyesiz hale getirir. Kabinde fazla icki vermesinler bu zehiri icip zihirlemesinler, eger icki iyi bir icecek olsaydi rabbim serbest birakisdi,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kanun sart ~ 6 yıl önce
Maalesef böyle yolcular halen uçaktan indikleri gibi ellerini kollarını sallayarak gidiyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sanırım ~ 6 yıl önce
Atlasjet uçağı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GÜVENLİKSİZ UÇUŞLAR ~ 6 yıl önce
Bu yolcuların, havada, hiçbir güvenlik görevlisinin olmadığı bir tüpte, yaptığı bu tehlikeli hareketler yüzünden uçuş ekipleri, kabin ekipleri, divery olacaksa meydan yetkililerinin yaşadığı durumları düşünebiliyor musunuz? Tüm yolcuların yaşadığı memnuniyetsizlik, korku... Alkol kesinlikle yasaklanmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
k ~ 6 yıl önce
alkol işi değil bu:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
W ~ 6 yıl önce
Kabin memuru iyi biri ,bu durumda bile kadının kafasının altına kıyafeti koymaya çalışıyor plastikte mal gibi gitmesin diye

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000