04 Mart 2014, Salı 08:41:02

ANTALYA'YA GELEN YOLCU SAYISI AZALDI!

Antalya'ya 2014 yılı şubat ayında havayoluyla gelen ziyaretçi rakamları belli oldu.
  • Gzp sen rahat ol Ayt kendine yeter de artar Gzp olarak sana da fazla gelir dogru bir planlama ile Gzp da hak ettigini alır merak etme...
  • Gayet Normal !! Ziyaretçi Sayısı Artması veya Azalması Başarı ile doğru Orantılıdır.Başarıda Konu olan Ziyaretçi yani Müşteri Memnuniyeti ile ilgilidir.Hep bize anlattıkları Müşteri Memnuniyetinin Önemi de işte burada..Ama Anlaşılıyor ki Ne İç Müşterilerin nede Dış Müşterilerin Yeterli Memnuniyeti kazanılamamış.İç Müşteriler olarak adlandırılan Yolcu uçak firmaları,Yer hizmetleri firmaları v.b.müşterilerini, Dış Müşteri olacakta Ülkemizi Ziyaret eden Yolcuların Memnuniyetini alamadan bu başarı sağlanılmazdı zaten.Genel olarak bakıldığında da hem iç hem dış müşterileri memnun edecek başarıya ulaşacak kadroda Havalimanını işleten firmada çalışan personel ve onların bağlı olduğu kanun koyucu Müdürler ve G.Müdürleridir.Başarısızlığın sorumlusunu da uzaklarda aramaya gerek yok ,Yolcu azalışının gerekli açıklamasını Üstün Başarılarıyla övünen ICF 'in Müdür ve G.Müdürleri vermişlerdir...
  • Gayet doğal bir durum, kış sezonunda hotellerin kapanmasıyla birlikte hava trafiğinde de düşüş her zaman olur... Bu yaz yine rekor sayı yapacaktır Antalya Havalimanı... ;)
  • Eyvah simdi Gazipasayi suclarlar hemen!

Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından Antalya ve Gazipaşa havalimanlarından derlenen verilere göre, şubat ayında Antalya'ya gelen ziyaretçilerin sayısı geçen yılın aynı ayına göre yüzde 5.5 oranında azalarak 156 bin 990 oldu. 2013 yılı şubat ayında bu sayı 166 bin 171 idi.

2014 yılının ocak ve şubat ayı toplamında 272 bin 124 kişi şehre gelirken, 2013 yılının gerisinde kaldı. 2013 yılı aynı döneminde ise gelen ziyaretçi sayısı 274 bin 235 olarak kayıtlara geçmişti. 

ANTALYA'YA GELEN YOLCU SAYISI AZALDI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Ayt ~ 10 yıl önce
Gzp sen rahat ol Ayt kendine yeter de artar Gzp olarak sana da fazla gelir dogru bir planlama ile Gzp da hak ettigini alır merak etme...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AYT Per. ~ 10 yıl önce
Gayet Normal !! Ziyaretçi Sayısı Artması veya Azalması Başarı ile doğru Orantılıdır.Başarıda Konu olan Ziyaretçi yani Müşteri Memnuniyeti ile ilgilidir.Hep bize anlattıkları Müşteri Memnuniyetinin Önemi de işte burada..Ama Anlaşılıyor ki Ne İç Müşterilerin nede Dış Müşterilerin Yeterli Memnuniyeti kazanılamamış.İç Müşteriler olarak adlandırılan Yolcu uçak firmaları,Yer hizmetleri firmaları v.b.müşterilerini, Dış Müşteri olacakta Ülkemizi Ziyaret eden Yolcuların Memnuniyetini alamadan bu başarı sağlanılmazdı zaten.Genel olarak bakıldığında da hem iç hem dış müşterileri memnun edecek başarıya ulaşacak kadroda Havalimanını işleten firmada çalışan personel ve onların bağlı olduğu kanun koyucu Müdürler ve G.Müdürleridir.Başarısızlığın sorumlusunu da uzaklarda aramaya gerek yok ,Yolcu azalışının gerekli açıklamasını Üstün Başarılarıyla övünen ICF 'in Müdür ve G.Müdürleri vermişlerdir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ben de müsteriyim ~ 10 yıl önce
Abuk subuk yorumlar yapıyorsunuz bilip bilmeden. Gecen sene Subat sayıları Mısır olayları sebebiyle biraz yüksek çıkmıştı. Bu sene Şubat yolcu sayıları normal sınırlar içinde hepsi bu..
ne alaka ~ 10 yıl önce
Arkadaş Müdürünle sorunun var herhalde. Yoksa ne alaka gelen yolcu sayısı ile müdürün arasında!
AYT ~ 10 yıl önce
Gayet doğal bir durum, kış sezonunda hotellerin kapanmasıyla birlikte hava trafiğinde de düşüş her zaman olur... Bu yaz yine rekor sayı yapacaktır Antalya Havalimanı... ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AYT ~ 10 yıl önce
Yorumları iyi okumadan yapıyorsunuz malesef. "Geçen yılın aynı ayına göre" yolcu sayısında düşüş olmuş. Yani 2013 Şubat ayında yolcu sayısı daha fazlaymış. Yaz mevsiminden bahsedilmemiş.
GZP ~ 10 yıl önce
Eyvah simdi Gazipasayi suclarlar hemen!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000