10 Ocak 2017, Salı 12:50:55

Antalya'ya gelen uçağa yıldırım çarrptı

Devre arası hazırlık kampı için Antalya'ya gelmek için yola çıkan Almanya 3. Ligi takımlarından Erfurt kafilesini taşıyan uçağa yıldırım isabet etti.
  • Şimşek çaktığında tavşan gibi kalan ağzına asker lafını dolamış sivil kökenlilere gelsin bu haber. 45 derecede vertigo olan , ufuktan ters geçmemiş , 9G nin ne demek olduğunu bilmeyenler önünü iliklesin asker karşısında bu yorumum kendini bilen sivil kaptanlarıma değil elbet, onlar üstüne alınmasın

Devre arası hazırlık kampı için Antalya'ya gelmek için yola çıkan Almanya 3. Ligi takımlarından Erfurt kafilesini taşıyan uçağa yıldırım isabet etti. Dalaman'a acil iniş yapan uçak hakkında kulübün twitter hesabından açıklama yapıldı.

Almanya'dan Antalya'ya hazırlık kampı yapmak için yola çıkan 3. Lig takımı Erfurt'un uçağına yıldırım çarptı. 27 futbolcunun yer aldığı uçak Dalaman Havaalanı'na acil iniş yapyaptı.

Erfurt'un resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada 'Uçağımıza yıldırım düştü ve fırtına bizi Dalaman'a inmek zorunda bıraktı' denildi. Bir sonraki mesajda da Dalaman'a iniş yapan uçağın fotoğrafı paylaşıldı.

Kulübün sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamaya göre uçakta bulunanlarda sağlık problemi bulunmuyor. 

 

Antalya'ya gelen uçağa yıldırım çarrptı

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Fighter ~ 7 yıl önce
Şimşek çaktığında tavşan gibi kalan ağzına asker lafını dolamış sivil kökenlilere gelsin bu haber. 45 derecede vertigo olan , ufuktan ters geçmemiş , 9G nin ne demek olduğunu bilmeyenler önünü iliklesin asker karşısında bu yorumum kendini bilen sivil kaptanlarıma değil elbet, onlar üstüne alınmasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helal bee ~ 7 yıl önce
Tutmayın küçük enişteyi
ona göre ~ 7 yıl önce
Hepiniz aķıllı olun
Thunder ~ 7 yıl önce
Geçmiş olsun
Kendini bilen Sivil Kaptan ~ 7 yıl önce
Ne gereği var şimdi böyle bir yorumun?
ZorAdam ~ 7 yıl önce
Bravo herkes akıllı olsun hocam
HAS SIVIL ~ 7 yıl önce
Gokten yildirim yagsa kendinize pay cikarip yorum yapiyorsunuz..Ne askercilik oynamissin be pasam...Kesin sen F/O sun hayla ve belli eziyorlar seni...Sana bir sorum olacak ya yildirim yagmasada Allah muhafaza baska birsey dusse gokten...Siviller bunu nereye sokar bilmez ama belliki onuda biliyorsun sen...:))
Davsan ~ 7 yıl önce
Sra sra sra pardon
Keptın ~ 7 yıl önce
Durup dururken böyle bir yoruma gerek yoktu ama sanırım bu durumda şunuda hatırlatmak lazım ; e sen askerdinde ülke niye böyle oldu ? Senin kurmay başkanın icat etti o üniformayla düğünlere şahit olmayı . Ha asker ? Aklınızı başınıza alın ve ayrımcılık yapmayın , mesleği yapan herkes layıkıyla yaptığı için oradadır . Kokpitte faşist istemiyoruz !
yemişim fgtrını ~ 7 yıl önce
bir subay ve pilot olarak söylüyorum, işte böyle askercikler yüzünden bugün asker bu halde.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000