13 Mayıs 2017, Cumartesi 09:42:10

Antalya'ya gelen iki Rus uçağı acil iniş yaptı

Yekaterinburg'dan Antalya'ya gelmek üzere havalanan yolcu uçağı kalkıştan kısa süre sonra acil iniş yapmak zorunda kaldı.
  • Gel tezkere gel tezkere bitsin bu hasret ah gidi benim vatandasim bu rotarlar da mi görecekti
  • Rus a hasret kaldı oteller oluşu bile gelsin 1 sene gelmedi

Yekaterinburg-Antalya seferini yapmak üzere havalanan Ural Havayolları’na ait Airbus A321 tipi uçağın motoruna kuş çarptı. Motordaki teknik sorunu farkeden kokpit ekibi, hava trafik kontrolörleriyle irtibata geçerek uçağı Yekaterinburg Koltsovo Uluslararası Havalimanı’na geri döndürdü.

Uçak sorunsuz bir şekilde inişini gerçekleştirirken, yaşanan olay sonrası yolcular, yaklaşık 10 saatlik gecikmeden sonra Antalya’ya hareket etti.

KRASNODAR-ANTALYA UÇAĞI DA GERİ DÖNDÜ

Öte yandan önceki gün de Rusya'nın Kuzey Kafkasya kentlerinden Krasnodar'dan kalkıp Antalya istikametine uçan Nordavia havayollarına ait yolcu uçağı, kabindeki yolculardan birinin aniden rahatsızlanması nedeniyle geri dönerek, acil iniş gerçekleştirdiği belirtild-.

Yerel basına konuşan Rus görevliler, konuyla şunları kaydetti: "Krasnodar Uluslararası Havaalanı'ndan kalkan uçak, 30 dakika sonra geri dönerek acil iniş gerçekleştirdi. Nedeni ise uçakta 10 yaşındaki bir çocuğun aniden rahatsızlanması. Çocuk, havaalanı sağlık görevlileri tarafından kontrole alındı ve durumu iyi."

136 yolcunun bulunduğu uçak, çocuğun tahliye edilmesinin ardından yeniden havalandı.

Antalya'ya gelen iki Rus uçağı acil iniş yaptı

Yorumlar

Rus asilli LAZ ~ 7 yıl önce
Gel tezkere gel tezkere bitsin bu hasret ah gidi benim vatandasim bu rotarlar da mi görecekti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Russss ~ 7 yıl önce
Rus a hasret kaldı oteller oluşu bile gelsin 1 sene gelmedi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000