19 Aralık 2017, Salı 11:25:23

"Antalya'ya 3'üncü havalimanını yapacağız"

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, sağlık turizmi konusunda Antalya'da iddialı açıklamalarda bulundu. Antalya'yı teknoloji şehri, sağlık turizminin başkenti ve üniversiteler kenti yapacaklarını, sağlık turizminden de 50 milyar dolar gelir hedeflediklerini belirten Çavuşoğlu, Antalya'ya bir havalimanı daha yapacaklarını açıkladı.
  • 3. Hava Alanı Demre Kaş arasına yapılacak ..
  • Ayni anda iki terminali acmaya korkan, tasin suyunu sıkıp is hizmete gelince sifir ceken icf ve ona söz geciremeyen dhmi ile isterseniz elli tane acin havalimani. Terminali kim yapacak bilemem ama zihniyet ayni oldugu surece bu kalitesizlik devam eder durur.
  • Lara da olur insallah. Evime yakin
  • AVM yapın AVM AVM is te riz!!! :))
  • Antalyanın neresine yapacaklarmış ?
  • Bacasız fabrika, sonu belirsiz maceradır. Yatırımı çeşitlendiriniz
  • Antalya'yı Miami'ye taşıyın böylece inşaat yapmaktan kurtulursunuz
  • Kıdem tazminat haklarımızı ödeyin artık sbk borajet
  • Bizim köy'e de lazım, şart yani!! Çemizgezek'li
  • ABD ve Avrupa vizeleri askıya alıyor.Yabancı havayolu şirketlei bir bir çekiliyor bunlar hala yeni havalimanı yapma derdinde.Önce ilişkileri ve imaji düzeltsek diyorum.İstanbul'a yapılan havalimanına inecek yabancı şirket kalmayacak bunlar hala oy için iç politika malzemesi olarak hayal pazarlama derdinde.

Antalya'nın kongre şehri olması için de çalışmalarının sürdüğünü anlatan Çavuşoğlu, "2 kulvardan hızlı treni Antalya'ya getiriyoruz. Antalya'ya 3. Havalimanını da kazandıracağız'' dedi.

Antalya'ya 10.5 milyon turist geldi

Yılın 11 aylık döneminde Antalya Havalimanı'na 9 milyon 617 bin 29, Gazipaşa Havalimanı'na da 805 bin 736 olmak üzere toplam 10 milyon 422 bin 765 turist geldi.

Geçen yıla göre Antalya'ya gelen Rus turist, 11 aylık dönemde yüzde 688 artarak yüzde 38.42 oran ile ilk sırada yer aldı. Bu dönemde 3 milyon 695 bin 69 Rus turist Antalya'yı ziyaret etti. Alman turist sayısı geçen yıla göre yüzde 16 düşmesine rağmen 1 milyon 662 bin 604 turist ile ikinci sıradaki yerini korudu. Ukrayna'dan gelen turist sayısı ise yüzde 24 artışla 712 bin 176'ya ulaştı. Ukrayna böylece üçüncü sırayı aldı. İngiliz turist sayısı da yüzde 8 artarak 357 bin 786'ya ulaştı. Hollandalı turist sayısı yüzde 16 düşüşle 254 bin 727'ye geriledi. Buna rağmen Hollandalı turistler 5. sırada yer aldı.

"Antalya'ya 3'üncü havalimanını yapacağız"

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

M.Y ~ 6 yıl önce
3. Hava Alanı Demre Kaş arasına yapılacak ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İcf le olmaz ~ 6 yıl önce
Ayni anda iki terminali acmaya korkan, tasin suyunu sıkıp is hizmete gelince sifir ceken icf ve ona söz geciremeyen dhmi ile isterseniz elli tane acin havalimani. Terminali kim yapacak bilemem ama zihniyet ayni oldugu surece bu kalitesizlik devam eder durur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
G ~ 6 yıl önce
Lara da olur insallah. Evime yakin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AVM ~ 6 yıl önce
AVM yapın AVM AVM is te riz!!! :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
alla allaa ~ 6 yıl önce
Antalyanın neresine yapacaklarmış ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sulo ~ 6 yıl önce
Bacasız fabrika, sonu belirsiz maceradır. Yatırımı çeşitlendiriniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kolayı var ~ 6 yıl önce
Antalya'yı Miami'ye taşıyın böylece inşaat yapmaktan kurtulursunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kıdem tazminat haklarımızı ödeyin artık sbk borajet ~ 6 yıl önce
Kıdem tazminat haklarımızı ödeyin artık sbk borajet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lazım ~ 6 yıl önce
Bizim köy'e de lazım, şart yani!! Çemizgezek'li

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pan pan ~ 6 yıl önce
ABD ve Avrupa vizeleri askıya alıyor.Yabancı havayolu şirketlei bir bir çekiliyor bunlar hala yeni havalimanı yapma derdinde.Önce ilişkileri ve imaji düzeltsek diyorum.İstanbul'a yapılan havalimanına inecek yabancı şirket kalmayacak bunlar hala oy için iç politika malzemesi olarak hayal pazarlama derdinde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000