23 Temmuz 2015, Perşembe 20:12:05

Antalya'da paramotor kazası: 2 ölü

Alanya ilçesinden kalkan paramotor, Lara sahilinin 10 nolu plajın 1 kilometre açıklarında denize düştü. Paramotorda bulunan 28 yaşındaki Onur Yılmaz ve 27 yaşındaki Tarık Taşel’in hayatını kaybettiği belirtildi.
  • allahcennete kavuştursuntaksiratını affeylesinönder abiye ve ailkesine sabrı cemil versin
  • Yazik oldu Tarik a ! Iyi cocuktu ve Babasida iyi birisi. Ayni Sehirde Kaliyoruz Almanyada. Cenaze Namazina Katilacam artik. Allah Rahmet eylesin. Her ikisinede ! Ölüm aslinda devamli biz insanlarla beraber, kimi erken kimi gec gidiyor onunla. Önemli olani nasil gitmek. Allah her Müslüman Din Kardesleri Hayirli Ölümler Nasip etsin insallah.
  • ALLAH RAHMET EYLESİN
  • Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun.
  • Mekanlari cennet olsun

Alanya İlçesi'nden bir hafta önce Antalya'ya gelen paramotor pilotu Onur Yılmaz, kendi üretimi olan hava aracıyla müşterisi Tarık Taşel ile birlikte saat 16.30'da uçuş için havalandı.

Onur Yılmaz'ın kontrolündeki paramotor, saat 16.45 sıralarında 10 nolu plajın 1 kilometre açığında denize düştü. Kazayı görenler polisi aradı. Olay yerine deniz polisi botları ve ambulans sevk edildi. Kaza yerine ulaşan ekipler, Trike Force Motorlu Paraşüt Şirketi'nin Genel Müdürü olan pilot Yılmaz ve yolcusu Taşel'in öldüğünü belirledi. Cesetler sahile çıkartılırken, paramotor enkazı da kıyıya çekildi.

Görgü tanıkları ikilinin havalandıktan sonra bir süre gökyüzünde süzüldüğünü, 15 dakika kadar sonra aniden alçalarak denize düştüğünü anlattı. Paramotorun denize düşmesiyle birlikte bir patlama meydana geldiği belirtildi.

ONUR YILMAZ, AIRPORTHABER'E KONUŞMUŞTU
Antalya'da bugün yaşanan paramotor kazasında hayatını kaybeden TrikeForce yetkilisi Onur Yılmaz, geçtiğimiz yıl düzenlenen IFTE 2014 Havacılık Eğitim Fuarı'nda AirportHaber'İn sorularını yanıtlamıştı. Türkiye’de sportif havacılığa farklı bir ivme kazandırmak istediklerini söyleyen Onur Yılmaz, sportif havacılık konusunda Türkiye’ye yeni bir heyecan getirmek istediklerini ve 2015 yılının yaz sonunda Türkiye’ye uçan arabayı getireceklerini ifade etmişti.

YILMAZ'IN O RÖPORTAJI İÇİN TIKLAYIN





Antalya'da paramotor kazası: 2 ölü

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

ali hoca ~ 9 yıl önce
allahcennete kavuştursuntaksiratını affeylesinönder abiye ve ailkesine sabrı cemil versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sülo ~ 9 yıl önce
Yazik oldu Tarik a ! Iyi cocuktu ve Babasida iyi birisi. Ayni Sehirde Kaliyoruz Almanyada. Cenaze Namazina Katilacam artik. Allah Rahmet eylesin. Her ikisinede ! Ölüm aslinda devamli biz insanlarla beraber, kimi erken kimi gec gidiyor onunla. Önemli olani nasil gitmek. Allah her Müslüman Din Kardesleri Hayirli Ölümler Nasip etsin insallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SS ~ 9 yıl önce
ALLAH RAHMET EYLESİN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777 ~ 9 yıl önce
Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
l ~ 9 yıl önce
Mekanlari cennet olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000