01 Ağustos 2011, Pazartesi 17:45:28

Antalya'da microlight düştü...

Antalya Serik İlçesi'nde, bir alışveriş merkezinin reklamını yapmak için havalanan microlight ormanlık alana düştü...
  • Oncelikle pilot kardesimize gecmis olsun, bu sene sportif/sivil havaciligin her dalindan kaza haberi aliyoruz. Olumler cok. Artik devletin bu kucuk arac sahiplerine ve sprotif ucuculara destek olup bu isleri hem kolaylastirip hemde guvenli hale getirmesi gerek. Neredeyse tum ucuslar, kacak, sigortasiz ve izinsiz. Tek sorumlusu bu isi yonetmeyenler. Hicbir pilot olmek istemez!! Ekipman yenilemek zor, egitim ve kontrol standardi yok ve isi hakkiyladunya normlarinda yapmanin bedeli odenecek gibi degil.
  • Birileri sorarmı yazısına.... Be adam burada hastanede ağır yatan bir insan var.Sanane be adam SHGM'den iznine.çok biliyorsan git sen izin al sen uç.Düşen pilot Türk Hava Kurumu yönetiminde bulunmuş.THK için çalışmış.bir adamdır.Ayrıca lisanslı bir pilottur.Bu yapttığın gafletten dolayı özür dilemeni rica ederim. Saygılarımla Hakan GÜRKAN
  • Birileri sorar mı acaba; microlight ile reklam panosu çekilebilir mi? Bunun için SHGM'den izin alınmış mıdır? Sanki yasal olmayan bir uçuş gibi değil mi bu?
  • Yusuf abim geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.
  • Forsa bazaar doymadı paraya bu sıcakta mıkrolıght uçuruyor.
Antalya Serik İlçesi'nde, bir alışveriş merkezinin reklamını yapmak için havalanan microlight ormanlık alana düştü. Kazada yaralanan 55 yaşındaki pilot Yusuf Karaoğlu tedavi altına alındı. 
 
Kaza, bugün saat 11. 00 sıralarında Serik İlçesi'ne bağlı Kadriye Beldesi'nde meydana geldi. Bir alışveriş merkezinin reklamını yapmak için havalanan Yusuf Karaoğlu'nun kullandığı microlight, 300 metre kadar yükseldikten sonra bir golf sahasının yakınındaki ormanlık alana düştü. Kazada yaralanan Karaoğlu, olay yerine gelen 112 acil servisi tarafından önce Özel Aspendos Hastanesi'ne, sonra da Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. 
 
Hayati tehlikesi bulunan pilot Yusuf Karaoğlu'nun tedavisi sürerken, Antalya'dan giden sivil havacılık uzmanlarının kazanın oluş nedenini incelediği belirtildi. 
Antalya'da microlight düştü...

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
Oncelikle pilot kardesimize gecmis olsun, bu sene sportif/sivil havaciligin her dalindan kaza haberi aliyoruz. Olumler cok. Artik devletin bu kucuk arac sahiplerine ve sprotif ucuculara destek olup bu isleri hem kolaylastirip hemde guvenli hale getirmesi gerek. Neredeyse tum ucuslar, kacak, sigortasiz ve izinsiz. Tek sorumlusu bu isi yonetmeyenler. Hicbir pilot olmek istemez!! Ekipman yenilemek zor, egitim ve kontrol standardi yok ve isi hakkiyladunya normlarinda yapmanin bedeli odenecek gibi degil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Birileri sorarmı yazısına.... Be adam burada hastanede ağır yatan bir insan var.Sanane be adam SHGM'den iznine.çok biliyorsan git sen izin al sen uç.Düşen pilot Türk Hava Kurumu yönetiminde bulunmuş.THK için çalışmış.bir adamdır.Ayrıca lisanslı bir pilottur.Bu yapttığın gafletten dolayı özür dilemeni rica ederim. Saygılarımla Hakan GÜRKAN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Birileri sorar mı acaba; microlight ile reklam panosu çekilebilir mi? Bunun için SHGM'den izin alınmış mıdır? Sanki yasal olmayan bir uçuş gibi değil mi bu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yusuf abim geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Forsa bazaar doymadı paraya bu sıcakta mıkrolıght uçuruyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000