31 Mart 2017, Cuma 09:08:47

Antalya'da hareket başladı

POYD Başkanı Duran, bu yıl Antalya'da 3,5 milyon Rus ve 1,5 milyon Ukraynalı turisti ağırlayacaklarını düşündüklerini bildirdi.
  • Referandumda siz yine evet dersiniz ve ülkeyi arap turiste muhtaç bırakırsınız.
  • burda ukrayna çok önemli özellikle bekliyoruz:)
  • Bu sene Rus larin Antalya ya gelecegi dogrudur.Ama bu rakam oyle abartildigi gibi olacagini sanmiyorum.Rus lar ile hala aramiz limoni, bakmayin havuz medyasinin abartili haberlerine,su kimin dusurdugu belli olmayan (once hukumetin sahiblenip ,sonra yok biz degil Feto dusurdu)ucaktan sonraki yaptirimlar ayni devam ediyor.Her onumuze gelenede nagra atip EYYY diyoruz.Kisacasi turizm bu yilda bitik .
  • adamların cebine baksan;10 dolar bulamazsın..boş kalabalık..bu ülkeye turistin para getirmesi lazım..o da Avrupalı ve amerıkalı turisttir.onları çekemezsen;turizimde kaybedersın..
  • Kandırmayın milleti yalan haber yapmayın

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Başkanı Hakan Duran, Rus turistler açısından Antalya'da ciddi bir hareketliliğin başladığını, yılın ilk 2 ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 3 bin 500 civarında artış bulunduğunu söyledi.

Rusya pazarında 2015 rakamlarına gidildiğini ve hatta 2014 rakamlarına doğru da bir trend olduğunu kaydeden Duran, "Tabii burada bir şey daha var, uçak. Uçakların doğru planlanması çok önemli. Elimizde yeteri kadar uçacak uçak var mı? Bir duyuma göre eskiden nisanın 26'sında, 28'inde başlayan uçaklar bu sene 1 Nisan'dan itibaren başlayacak deniyor. Bunların hepsi gerçekleştiği takdirde Antalya 3,5 milyon Rus'u ağırlar." diye konuştu.

Duran, Rusya ile ilintili Bağımsız Devletler Topluluğu ülkelerinin de bulunduğunu belirterek, "Kazakistan, Türkmenistan, Azerbaycan gibi ülkeler var. Buralarda da zaten bir yükseliş trendi var." ifadelerini kullandı.

Ukrayna ile Türkiye arasında kimlikle seyahatin önemine de dikkati çeken Hakan Duran, şöyle devam etti:

"Ukrayna'da birçok insanın pasaportu yok. Onların ekonomisi de şu anda çok parlak değil ama kimlikle seyahat edilebilmesi özellikle Antalya'daki 4, 3, 2 diye gidebilecek yıldızlı otellere çok büyük potansiyel yaratacaktır. Fiyat ve hizmet bağlamında baktığımız zaman Ukraynalı misafirlerin de gelebileceği çok ortada. Geçen sene 1 milyon 50 bin, 1 milyon 60 bin civarında Ukraynalı gelmişti, Ukraynalı turistte bu sene 1,5 milyonu buluruz diye düşünüyoruz."

Erken rezervasyonun çok büyük avantaj getirdiğini ve iç turizmi hareketlendirdiğini belirten Duran, erken rezervasyon ile yüzde 50'lere varan avantajlarla tatil yapmanın sağlandığını söyledi. Duran, "Kredi kartına taksitlendirme de ayrı bir avantaj oldu. Geçen sene iç turizmde 7 milyon kişi civarında bir hareket vardı, bu sene yüzde 15 artışla giderse 8 milyonu rahat buluruz diye düşünüyorum." diye konuştu.

Antalya'da hareket başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Ayt ~ 7 yıl önce
Referandumda siz yine evet dersiniz ve ülkeyi arap turiste muhtaç bırakırsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ukrayna ~ 7 yıl önce
burda ukrayna çok önemli özellikle bekliyoruz:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
St Petersburg lu ~ 7 yıl önce
Bu sene Rus larin Antalya ya gelecegi dogrudur.Ama bu rakam oyle abartildigi gibi olacagini sanmiyorum.Rus lar ile hala aramiz limoni, bakmayin havuz medyasinin abartili haberlerine,su kimin dusurdugu belli olmayan (once hukumetin sahiblenip ,sonra yok biz degil Feto dusurdu)ucaktan sonraki yaptirimlar ayni devam ediyor.Her onumuze gelenede nagra atip EYYY diyoruz.Kisacasi turizm bu yilda bitik .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ceplerınde ~ 7 yıl önce
adamların cebine baksan;10 dolar bulamazsın..boş kalabalık..bu ülkeye turistin para getirmesi lazım..o da Avrupalı ve amerıkalı turisttir.onları çekemezsen;turizimde kaybedersın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Osman ~ 7 yıl önce
Kandırmayın milleti yalan haber yapmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000