25 Mayıs 2009, Pazartesi 08:25:23

Antalya uçağı acil iniş yaptı!

Perm-Antalya seferini yapan Red Wings havayolu şirketine ait yolcu uçağı, Krasnodar havaalanına acil iniş yaptı.
  • "yolcu" adli arkadasa: Air Red'in filosu gercekten yeni bir filo fakat 8-9 hatta 13-14 yasinda Tupolevlerde var icinde. Yanlis bilgi vermeyelim.
  • rus uçağı yazan sevgili kardeşim benim bildiğim yakıt filtresi kalitesizliğinden değil yakıtta pislik varsa tıkanır diye biliyorum daha iyi bilgisi olan varsa bizleri bilgilendirirse sevinirim saygılar
  • EĞER TEKNİSYEN ARKADAŞ BAKIM ESNASINDA GEĞİŞTİRMEMİŞ VE HANİ HEPİMİZİN YAPTIĞI GİBİ KENDİ İNSİYATİFİNİ KULLANIP KİRLENMEMİŞ İDARE EDER YAZIK MANTIĞI İLE DEĞİŞTİRMEMİŞSE BU İŞ BAŞA GELİR..İŞTE BURADA TECRÜBELİ BİR TEKNİK AGABEY VEYA BORDMEN LAZIM ...NEDENİ İSE YAPILAN TASK CARD LARIN NEYİ İHTİVA ETTİĞİ VEDE NE YAPILACAĞI...CARD NE DİYOR..VEDE NASIL BİR İŞLEM YAPILIP KAPATILDI..HER İŞLEM TAM ANLAMI İLE YAPILDIMI ...İŞTE BUNU MÜH GELME TEK MÜD VEYA SONRADAN OLMA BAK MÜD LERİ BİLEMEZ VEDE HATA KENDİNİ BU ŞEKİLDE GÖSTERİR.
  • bu yorumları yazanlara şunu sormak gerekiyor:hiç rus yapımı bir uçakta uçtunuz mu?eğer bilmiyorsanız öğrenin öyle konuşun söz konusu şirketin tüm uçakları TU-204 en eskisi 4(dört)yaşında ve rus yapımı olupta dünyaya pazarlanan en iyi iki uçaktan biri.abuk subuk konuşup kendinizi rezil etmeyin
  • Rus uçağıysa normaldir.O dandirik flitreleri tıkanıvermiştir hemen

RBC Daily gazetesinin haberine göre, Rusya Hava Kurumu (Rosaviatsiya) tarafından yapılan açıklamada, Perm-Antalya seferi yapan uçakta, Krasnodar üzerinde uçarken yakıt filtrelerinde kirlenmeden dolayı arıza çıktığı, bu yüzden acil iniş yaptığı belirtildi.
 
Acil inişin başarılı bir şekilde gerçekleştiğinin ifade edildiği açıklamada, uçakta bulunan 206 yolcudan kimsenin yaralanmadığı vurgulandı.

Başka bir uçağa alınan yolcuların, Antalya'ya başka bir uçakla uçtukları açıklandı.

Antalya uçağı acil iniş yaptı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 15 yıl önce
"yolcu" adli arkadasa: Air Red'in filosu gercekten yeni bir filo fakat 8-9 hatta 13-14 yasinda Tupolevlerde var icinde. Yanlis bilgi vermeyelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
rus uçağı yazan sevgili kardeşim benim bildiğim yakıt filtresi kalitesizliğinden değil yakıtta pislik varsa tıkanır diye biliyorum daha iyi bilgisi olan varsa bizleri bilgilendirirse sevinirim saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
EĞER TEKNİSYEN ARKADAŞ BAKIM ESNASINDA GEĞİŞTİRMEMİŞ VE HANİ HEPİMİZİN YAPTIĞI GİBİ KENDİ İNSİYATİFİNİ KULLANIP KİRLENMEMİŞ İDARE EDER YAZIK MANTIĞI İLE DEĞİŞTİRMEMİŞSE BU İŞ BAŞA GELİR..İŞTE BURADA TECRÜBELİ BİR TEKNİK AGABEY VEYA BORDMEN LAZIM ...NEDENİ İSE YAPILAN TASK CARD LARIN NEYİ İHTİVA ETTİĞİ VEDE NE YAPILACAĞI...CARD NE DİYOR..VEDE NASIL BİR İŞLEM YAPILIP KAPATILDI..HER İŞLEM TAM ANLAMI İLE YAPILDIMI ...İŞTE BUNU MÜH GELME TEK MÜD VEYA SONRADAN OLMA BAK MÜD LERİ BİLEMEZ VEDE HATA KENDİNİ BU ŞEKİLDE GÖSTERİR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu yorumları yazanlara şunu sormak gerekiyor:hiç rus yapımı bir uçakta uçtunuz mu?eğer bilmiyorsanız öğrenin öyle konuşun söz konusu şirketin tüm uçakları TU-204 en eskisi 4(dört)yaşında ve rus yapımı olupta dünyaya pazarlanan en iyi iki uçaktan biri.abuk subuk konuşup kendinizi rezil etmeyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Rus uçağıysa normaldir.O dandirik flitreleri tıkanıvermiştir hemen

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000