08 Eylül 2009, Salı 12:55:53

Antalya seferleri sona eriyor

Azerbaycan Havayolları'nın, Bakü-Antalya seferlerini iptal edeceği belirtiliyor.
  • Araptan da dost mu olurmus? Birinci dünya savasinda Ingilizlere bizi satanlar kimdi? Arplar degil miydi?
  • Sen merak etme, 400 dolar alan adam Antalya ekonomisine para kazandirmiyor. Daha zenginleri geliyor, bir de esnafa ne farkeder ki? Yeter ki para harcasin turistler. Bu arada, Turkiye`den Baku`ye gelenler burdaki bazi luks arabalari hayatinda ilk kez goruyorlar.
  • Amma Azerbaycan`i sevmeyenler varmis site okuyuculari arasinda. Beklemezdim. Ucuslar iptal olunmuyor, her sene GYD-AYT-GYD ucuslari sadece yaz sezonunda aciliyor. Seneye yine de olacak.
  • Azerbaycan'dan olan avantanı kış gelsin, sana petrolü doğalgazı avrupa fiyatlarına sattıkları zaman anlarsın. bir musibet bin nasihattan iyidir demişler. antalya ve ekonomisi başlıklı yazara gelince doğru diyor açılın siz avrupaya iyice sömürsün sizi, sonra da soykırım yalanını kabul ederek suçlasın seni. yiyorsa 'özgürlükler ülkesi' fransa'ya git ve ermeni 'soykırımı' yapılmadı de, bak bakalım 10 bin euro ceza yiyerek kurtula biliyormusun bilmiyormusun.
  • Israil dostun yetmiyormu ?? Azerbaycandan ne avantan var ????. Ayrica Antalyaya ARMAVIA havayollari Erivandan A320 ile Turist getiriyor. Airliners.net (AYT) resimlerine bak anlarsin.75 Milyonluk Tûrkiye 6 milyonluk Azeriden izin mi alacak. !!!!!!!!!!!!!!!!
  • KAnaatimce önemli olan tek şey antalya ve yöresinin kazanması.Azerbeycandaki ekonominin çoğu antalyada tatil yapmaya uygun değil gittim gördüm.400 dolar maaş alıp 1500 dolara 2 hafta herşey dahil tatili yapmak öyle kolay değil. Arapları hatırlatan arakadaşa katılıyor ve avrupaya daha fazla açılma düşüncesini taşıyorum.
  • arap kardeşlerimiz ne güne duruyor?!!!!
  • Sevgili iktidarımız Açılımlara devam etsin Kardeş ülke Azarbaycan'la da seferler sona ersin . Bu şekilde bir tane dostumuz kalmıycak .

Azerbaycan Havayolları'ndan AirportHaber'e yapılan açıklamada Bakü-Antalya seferlerinin ipral edileceği belirtildi.

Yapılan açıklamada; 9, 11, 13, ve 16 Eylül tarihlerinde Boeing 757 tipi uçakla son seferler yapılacak.

Azerbaycan Havayolları, Bakü-Antalya seferlerine 9 Haziran'da başlamıştı.

©AirportHaber

Antalya seferleri sona eriyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 15 yıl önce
Araptan da dost mu olurmus? Birinci dünya savasinda Ingilizlere bizi satanlar kimdi? Arplar degil miydi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sen merak etme, 400 dolar alan adam Antalya ekonomisine para kazandirmiyor. Daha zenginleri geliyor, bir de esnafa ne farkeder ki? Yeter ki para harcasin turistler. Bu arada, Turkiye`den Baku`ye gelenler burdaki bazi luks arabalari hayatinda ilk kez goruyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Amma Azerbaycan`i sevmeyenler varmis site okuyuculari arasinda. Beklemezdim. Ucuslar iptal olunmuyor, her sene GYD-AYT-GYD ucuslari sadece yaz sezonunda aciliyor. Seneye yine de olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Azerbaycan'dan olan avantanı kış gelsin, sana petrolü doğalgazı avrupa fiyatlarına sattıkları zaman anlarsın. bir musibet bin nasihattan iyidir demişler. antalya ve ekonomisi başlıklı yazara gelince doğru diyor açılın siz avrupaya iyice sömürsün sizi, sonra da soykırım yalanını kabul ederek suçlasın seni. yiyorsa 'özgürlükler ülkesi' fransa'ya git ve ermeni 'soykırımı' yapılmadı de, bak bakalım 10 bin euro ceza yiyerek kurtula biliyormusun bilmiyormusun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Israil dostun yetmiyormu ?? Azerbaycandan ne avantan var ????. Ayrica Antalyaya ARMAVIA havayollari Erivandan A320 ile Turist getiriyor. Airliners.net (AYT) resimlerine bak anlarsin.75 Milyonluk Tûrkiye 6 milyonluk Azeriden izin mi alacak. !!!!!!!!!!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
KAnaatimce önemli olan tek şey antalya ve yöresinin kazanması.Azerbeycandaki ekonominin çoğu antalyada tatil yapmaya uygun değil gittim gördüm.400 dolar maaş alıp 1500 dolara 2 hafta herşey dahil tatili yapmak öyle kolay değil. Arapları hatırlatan arakadaşa katılıyor ve avrupaya daha fazla açılma düşüncesini taşıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
arap kardeşlerimiz ne güne duruyor?!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sevgili iktidarımız Açılımlara devam etsin Kardeş ülke Azarbaycan'la da seferler sona ersin . Bu şekilde bir tane dostumuz kalmıycak .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000