11 Kasım 2012, Pazar 08:13:12

ANTALYA SEFERLERİ BAŞLASIN!

Nevşehir Kapadokya Havalimanı'nı kullanarak bugüne kadar 836 bin 198 kişi seyahat etti.
  • Insallah olur ben sürekli nevsehiri tercih ediyorum. Yakin bana havalimani dostlarimada tercih ediyorum birgün daha iyi olacagindan eminim...
  • BU MEYDAN SİYASİ AMACLA ,DONEMİN NEVSHİR MİLLETVEKİLİ OLAN BİR BAKANİN VE DHMİ GENEL MUDURU OLAN OGLUNUN GAYRETİYLE HESAPSİZ KİTAPSİZ YAPİLMİS,DONEMİN SİYASİ AMACİYLA THY SEFER KOYUP BOS UCAKLARLA UCMUS,HATTA KAYSERİ UCUSLARİ FİYATLARİNİN YARİSİ OLDUGU İCİN ANCAK İSİNİ BİLİR KAYSERİLİLER TARAFİNDAN TERCİH EDİLMİSTİR. BUNA RAGMEN DE COK DEFA SEFERLER DURDURULMUSTUR. BUGUN YİNE KAYSERİ FİYATLARİNİN YARİSİNADİR. BİLİNDİGİ GİBİ KAPADOKYANİN KONAKLAMA BOLGESİ URGUP VE CİVARİDİR URGUP NEVSEHİR HAVA LİMANİNA 50 DAKİKA ,KAYSERİ HAVA LİMANİNA 60 DAKİKADİR KAYSERİ HAVAALANİNDAN GUNDE 11 İSTANBUL,İZMİR ,ANKARA ,ANTALYA VE 10 DİS HAT TARİFELİ SEFER VARKEN BU SAYİ NEVSEHİR HAVA ALANİNDA THY DESTEGİ İLE SADECE 2 DİR YUKARİDAKİ YAZİDA BİR ACİ GERCEGİN DE İTİRAFİ VARDİR 13 YİLDA BU MEYDANA GELEN GİDEN GUNLUK YOLCU SAYİSİ ANCAK PERSONEL SAYİSİ KADARDİR PEGASUS SEFERLERİNİ BASLAR BASLAMAZ DURDURMUSTUR ACİ AMA TERMİNAL BİNALARİ KAYSERİ TERMİNALİNDEN DAHA BUYUKTUR
  • Nevsehir "Open sky" olmasina ragmen (yani yurtici ve disi ucaklar istedikleri sayida kotalari etkilenmeden sefer hakki taniyor) pek ilgi gormuyor sirketler tarafindan.

Kapadokya Havalimanı Baş Müdürü Ali Şerit, yaptığı açıklamada, 2000 yılından bugüne kadar geçen 13 yıllık süreçte Kapadokya Havalimanı'nı kullanarak 836 bin 198 kişinin seyahat ettiğini ve yine aynı süreçte havalimanlarına toplam 12 bin 864 uçağın iniş kalkış yaptığını söyledi.

13 yıllık sürede havalimanlarının günlük düzenli uçak kalkan yolcu sayısını artırmış bir konuma geldiğini kaydeden Şerit, 2000 yılında 12 bin 633 kişinin seyahat ettiği Kapadokya Havalimanı'nda 2012'nin ilk 10 ayında 147 bin 852 kişinin seyahat ettiğini belirtti.

2012 yılının ilk 10 ayında iç hat uçak sayısının bin 617, dış hat uçak sayısının ise 162 olduğunu, toplam bin 779 uçağın havalimanlarını kullandığını ifade eden Şerit, 2012 yılında yine 132 bin 641 iç hat yolcusu, 15 bin 211 dış hat yolcusu olmak üzere toplam 147 bin 852 kişinin seyahat ettiğini kaydetti.

"2013'de sefer sayısının artmasını bekliyoruz"

Havalimanlarının 4 bin yolcu taşıdığı dönemlerden 152 bin yolcu taşır hale geldiğini, bu rakamlar ışığında önümüzdeki yıldan itibaren sefer sayılarının artmasını beklediklerini belirten Şerit, 2013'te hem İstanbul'a olan sefer sayısının artacağını hem de Antalya'ya seferlerin başlamasını beklediklerini kaydetti.

ANTALYA SEFERLERİ BAŞLASIN!

Yorumlar

Ugur ~ 11 yıl önce
Insallah olur ben sürekli nevsehiri tercih ediyorum. Yakin bana havalimani dostlarimada tercih ediyorum birgün daha iyi olacagindan eminim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
BU MEYDAN SİYASİ AMACLA ,DONEMİN NEVSHİR MİLLETVEKİLİ OLAN BİR BAKANİN VE DHMİ GENEL MUDURU OLAN OGLUNUN GAYRETİYLE HESAPSİZ KİTAPSİZ YAPİLMİS,DONEMİN SİYASİ AMACİYLA THY SEFER KOYUP BOS UCAKLARLA UCMUS,HATTA KAYSERİ UCUSLARİ FİYATLARİNİN YARİSİ OLDUGU İCİN ANCAK İSİNİ BİLİR KAYSERİLİLER TARAFİNDAN TERCİH EDİLMİSTİR. BUNA RAGMEN DE COK DEFA SEFERLER DURDURULMUSTUR. BUGUN YİNE KAYSERİ FİYATLARİNİN YARİSİNADİR. BİLİNDİGİ GİBİ KAPADOKYANİN KONAKLAMA BOLGESİ URGUP VE CİVARİDİR URGUP NEVSEHİR HAVA LİMANİNA 50 DAKİKA ,KAYSERİ HAVA LİMANİNA 60 DAKİKADİR KAYSERİ HAVAALANİNDAN GUNDE 11 İSTANBUL,İZMİR ,ANKARA ,ANTALYA VE 10 DİS HAT TARİFELİ SEFER VARKEN BU SAYİ NEVSEHİR HAVA ALANİNDA THY DESTEGİ İLE SADECE 2 DİR YUKARİDAKİ YAZİDA BİR ACİ GERCEGİN DE İTİRAFİ VARDİR 13 YİLDA BU MEYDANA GELEN GİDEN GUNLUK YOLCU SAYİSİ ANCAK PERSONEL SAYİSİ KADARDİR PEGASUS SEFERLERİNİ BASLAR BASLAMAZ DURDURMUSTUR ACİ AMA TERMİNAL BİNALARİ KAYSERİ TERMİNALİNDEN DAHA BUYUKTUR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Nevsehir "Open sky" olmasina ragmen (yani yurtici ve disi ucaklar istedikleri sayida kotalari etkilenmeden sefer hakki taniyor) pek ilgi gormuyor sirketler tarafindan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000