22 Ağustos 2016, Pazartesi 21:13:25

Antalya Havalimanı'nda yangın paniği

Antalya Havalimanı'nda Burger King adındaki restoranın bacasında yangın çıktı, yolcular tahliye edildi.
  • Dilimiz konuşma dışında başka amaçlar için kullandınız için kas yapmış.yaninizda pudra tasiyinda fazla ağlamaktan asinmasin
  • "Körler sağırlar birbirini ağırlar"
  • Öncelikle çok geçmiş olsun. Herkes birbirini övmüş fakat yolcuların sistemsiz bi şekilde aprona çıkarılması, personel yönlendirmesinin eksik olması, belirli toplama noktaları olmaması daha büyük kazalara davetiye çıkarabilirmiş. Dersler çıkarılmalı ve daha profesyonel davranılmalı.
  • Havalimanımız Dışhatlar Terminal binasında meydana gelen yangında kısa sürede ve başarılı müdahale ederek, büyük bir facianın önüne geçen ARFF ekibini kutluyorum. Esenboğa ve Atatürk Havalimanınlarında meydana gelen Terminal yangınlarından sonra bu olayın başarılı bir şekilde söndürülmesi bizleri mutlu etmiştir. Tüm Havalimanı çalışanlarına, yolculara, ICF yangın ekibi ile ARFF ekibine geçmiş olsun. Antalya Havalimanı Başmüdürü Sayın Osman SERDAR beyin derhal yangın bölgesine gelip, gelişmeleri takip etmesi ve ARFF personelide destek olması takdire şayandır. Kendisine tüm arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum... ALLAH Ülkemizi ve Milletimizi her türlü tehlikeden korusun...
  • Terminalde gerçekleşen bu yangına müdahale eden Antalya ARFF(Uçak Kurtarma ve Yangınla Mücadele) Personelini meslektaşlarımı tebrik ediyorum ve gurur duyuyorum. Dileriz ki hiçbir zaman yangın olmasın ancak olası bir yangında da Havalimanı ARFF Ekipleri her daim göreve hazır olarak beklemektedirler ve başarılı müdahaleleriyle her zaman adlarından söz ettirmektedirler. Yangının büyümeden önlenmesi çok önemliydi. Bu yangın esnasında bizleri yalnız bırakmayan Sayın Başmüdürümüz Osman SERDAR'ı da gönülden tebrik ediyoruz.
  • Antalya Havalimanı her zaman olduğu gibi,kamu-özel tüm paydaşlarıyla iyi organize olmanın,ve birlikte hareket etmenin güzel bir örneğini vererek tehlikeli bir kıvılcımı büyümeden bertaraf etdiği gibi,yolcu mağduriyeti oluşmaması için azami gayret sarfedilmiştir.Başta DHMİ ARFF Çalışanları olmak üzere,emeği geçen tüm Havalimanı çalışanlarını kutluyor,camiamıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.
  • ICF in yakışıklı GENEL MÜDÜRÜ dışında herkes ordaydı.Tabi bilemiyoruz belki çok daha önemli işleri vardır.Bütün kurum ve kuruluşların gayretleri vardı.Emeği geçen herkesi kutluyorum.
  • Uçuşa gidiyordum olay olduğunda.. Hangi aklı selim "Bomba" diye bağırdı bilmiyorum ama ondan sonra izdiham oldu. Kargaşa yaratmakta üstümüze yok. Geçmiş olsun.
  • Yangın alarmı neden devreye girmedi ?
  • Akıllara Divan pub Esenboğa Havalimanında meydana gelen yangın geliyor Geçmiş olsun

Antalya Havalimanı'nda Burger King adındaki restoranın bacasında yangın çıktı, yolcular tahliye edildi.

Yangının oluştuğu anda terminal içindeki yolcular havalimanı dışına çıkarılırken, arındırılmış salondaki yolcular da tekrar aprona çıkarıldı.

Yangının kısa sürede söndürüldüğü ve yaralanan olmadığı öğrenildi.

Havalimanında şu sıralarda çalışmalar sürüyor.

©AirportHaber









Antalya Havalimanı'nda yangın paniği

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

vay arkadaş ~ 8 yıl önce
Dilimiz konuşma dışında başka amaçlar için kullandınız için kas yapmış.yaninizda pudra tasiyinda fazla ağlamaktan asinmasin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vay fesat ~ 8 yıl önce
Seninde kalbin milleti çekemeyip, laf yetiştirmekten yağ bağlamış. Ne oldu şu yorumu yapınca huzura eriştin mi. Bu yorumu okuduğumuzda senin hakkında içimizden geçenler seni mutlumu ediyor. Bırakın oraya buraya laf sokuşturmayı işinize bakın... Kimsenin umrunda değilsiniz!
Davutça ~ 8 yıl önce
"Körler sağırlar birbirini ağırlar"

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onur ~ 8 yıl önce
Öncelikle çok geçmiş olsun. Herkes birbirini övmüş fakat yolcuların sistemsiz bi şekilde aprona çıkarılması, personel yönlendirmesinin eksik olması, belirli toplama noktaları olmaması daha büyük kazalara davetiye çıkarabilirmiş. Dersler çıkarılmalı ve daha profesyonel davranılmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onur ALTUĞ ~ 8 yıl önce
Havalimanımız Dışhatlar Terminal binasında meydana gelen yangında kısa sürede ve başarılı müdahale ederek, büyük bir facianın önüne geçen ARFF ekibini kutluyorum. Esenboğa ve Atatürk Havalimanınlarında meydana gelen Terminal yangınlarından sonra bu olayın başarılı bir şekilde söndürülmesi bizleri mutlu etmiştir. Tüm Havalimanı çalışanlarına, yolculara, ICF yangın ekibi ile ARFF ekibine geçmiş olsun. Antalya Havalimanı Başmüdürü Sayın Osman SERDAR beyin derhal yangın bölgesine gelip, gelişmeleri takip etmesi ve ARFF personelide destek olması takdire şayandır. Kendisine tüm arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum... ALLAH Ülkemizi ve Milletimizi her türlü tehlikeden korusun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BAHADIR ~ 8 yıl önce
Terminalde gerçekleşen bu yangına müdahale eden Antalya ARFF(Uçak Kurtarma ve Yangınla Mücadele) Personelini meslektaşlarımı tebrik ediyorum ve gurur duyuyorum. Dileriz ki hiçbir zaman yangın olmasın ancak olası bir yangında da Havalimanı ARFF Ekipleri her daim göreve hazır olarak beklemektedirler ve başarılı müdahaleleriyle her zaman adlarından söz ettirmektedirler. Yangının büyümeden önlenmesi çok önemliydi. Bu yangın esnasında bizleri yalnız bırakmayan Sayın Başmüdürümüz Osman SERDAR'ı da gönülden tebrik ediyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Osman SERDAR ~ 8 yıl önce
Antalya Havalimanı her zaman olduğu gibi,kamu-özel tüm paydaşlarıyla iyi organize olmanın,ve birlikte hareket etmenin güzel bir örneğini vererek tehlikeli bir kıvılcımı büyümeden bertaraf etdiği gibi,yolcu mağduriyeti oluşmaması için azami gayret sarfedilmiştir.Başta DHMİ ARFF Çalışanları olmak üzere,emeği geçen tüm Havalimanı çalışanlarını kutluyor,camiamıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ARFF HERYERDE ~ 8 yıl önce
Görev alanımızda meydana gelen yangınlara karşı Havalimanımızda çalışan personeli her yıl yangına karşı ilk müdahale alanında eğitimlerimizin meyvesini alıyoruz bizler olay yerine varana kadar geçen sürede orada çalışan personel yangının büyümesine engel oluyor eğitimle önlenemeyecek kaza ve yangın yoktur.Olaya müdahale eden ARFF Ekibine ve Terminal bölgesinde çalışan personellere teşekkür ederiz.
arff ~ 8 yıl önce
Değerli Başmüdürüm,en büyük gıdamız sizin motivasyonunuz.Sizinle birlikte nice başarılı yıllara inşallah.
ARFF CANDIR ~ 8 yıl önce
Her zamanki gibi yangına canını hiçe sayarak müdahale eden kahraman ARFF Personeli arkadaşlarıma ve o saatte ekibimizi yalnız bırakmayan Başmüdürümüz Osman SERDAR Bey'e canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. Böyle kutsal bir görevi icra eden birimde çalışmaktan dolayı gurur ve onur duyuyorum.
DHMİ ~ 8 yıl önce
Başmüdürümüz Sayın Osman SERDAR Bey'e teşekkürlerimi sunarım .Her zamanki gibi profesyonel bir ekip çalışmasıyla çok büyük bir facianın oluşmasına engel oldu...
HÜSEYİN DEMİR ~ 8 yıl önce
Antalya ARFF olarak teşekkür ederiz Başmüdürüm
AYT07 ~ 8 yıl önce
Sizin gibi işini titizlikle ve severek yapan bir yöneticimiz olduğu için size çok minnettarız.YAşadığımız bu üzücÜ olayda da sizin ve ekibinizin göstermiş olduğu çalışmalardan dolayı bir çalışanınız olarak teşekkürlerimi sunmayı borç bilirim.
Doğrucu Davut ~ 8 yıl önce
ICF in yakışıklı GENEL MÜDÜRÜ dışında herkes ordaydı.Tabi bilemiyoruz belki çok daha önemli işleri vardır.Bütün kurum ve kuruluşların gayretleri vardı.Emeği geçen herkesi kutluyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oradaydım ~ 8 yıl önce
Uçuşa gidiyordum olay olduğunda.. Hangi aklı selim "Bomba" diye bağırdı bilmiyorum ama ondan sonra izdiham oldu. Kargaşa yaratmakta üstümüze yok. Geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yangın ~ 8 yıl önce
Yangın alarmı neden devreye girmedi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DHMI ~ 8 yıl önce
Bu isin sorumlusu Teknik en ust yöneticisi derhal hesap vermeli
Esenboğa yangını ~ 8 yıl önce
Akıllara Divan pub Esenboğa Havalimanında meydana gelen yangın geliyor Geçmiş olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000