09 Temmuz 2016, Cumartesi 14:45:07

Antalya Havalimanı'nda tatil yoğunluğu

Ramazan Bayramı dolayısıyla 9 günlük tatilin ardından Antalya Havalimanı'nda yoğunluk yaşanıyor.
  • Sikayet ediyorum, guvenlik acigi var alanda, sepetleri bile toplamiyorlar yetmiyor, aralarinda crne caliyorlar, millete bakan yok, hadi hanimefendi deyince de bekleyceksiniz diyor neyi bekleyeceginiz deyince de bu sizin guvenliginiz icin diyor, diyecektim biz hic havalimani gormedik dunyada tek bildiginiz istanbul antalya
  • Ikinizin de yaptgi tek sey yorum.
  • 7 gun sonra geliyorum kemer'e. plajda bol keyiffff yapcam yuhuuuu
  • Kurban bayramı 12 eylül p.tesi başlıyor,yine 9 gün tatil.O zamanlar Rus ve diğer turistler de yoğun olacağından bütün terminaller açık olacak.Seyreyleyin cümbüş vaaar.
  • Haberin verildiği tarih ve saatte antalya havalimanındaydım. Thy yoğunluk nedeniyle 3 saat önce havalimanında olmamız için uyardı. Ne yazıkki havalimanı BOMBOŞTU. Kesinlikle hiç bir kalabalık yoktu. Fazladan iki saat havalimanında oturduk.
  • Yogunluk var evet guvenligin nizamiye girisinde dogru duzgun arac arayamamasindan olusan metrelerce kuyruk var.Yaziktir,gunahtir insanlarin vaktinden calmak,trafikte insanlari birbirine dusurmek.Neymis denetlemeymis,tehdit varmis.sen zaten metrelerce kuyruk yaratarak davet cikariyosun..Bumu guvenlik tedbiri..
  • Terminal1'i açın,çıkadığınız adamları geri alın,insanlar da evine ekmek götürsün.Ağlamayın burada kilometrelerce kuyruk diye(at yalanı...)
  • Haftaya sinek avlamaya başlarlar, zaten terminalin biri kapalı.
  • DHMI ve AA kriz yok diye göstermek için güzel çabalamış. Aferin. Haftaya da aynı kilometreleerce kuyrukla haber yapabilsin sonra çıksın demeç versin bence. Bayram trafiğinden bile nemalanmaya çalışıldığına göre durum vahimden de öte..
  • Kilometrelerce derken abartmadınız mı

Ramazan Bayramı dolayısıyla 9 günlük tatilin ardından Antalya Havalimanı'nda yoğunluk yaşanıyor.

Antalya merkez ve ilçelerindeki turizm beldelerinde tatilini geçiren yerli turistler, tatilin ardından memleketlerine dönmeye başladı. Antalya Havalimanı yolu ve iç hatlar terminalinde yoğunluk oluşturan vatandaşlar, güvenlik kontrollerinden geçiriliyor.

Yoğunluk nedeniyle havalimanı yolunda, kilometrelerce kuyruk oluştu. Sıkı kontrollerden geçirilen vatandaşlar, iç hatlar terminalinden memleketlerine gidiyor.

Antalya DHMİ Başmüdürü Osman Serdar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ramazan Bayramı tatilinin uzun olmasıyla yoğunluğun da arttığını söyledi.

Güzel bir hafta geçirildiğini ifade eden Serdar, "Her bayramda yoğunluk olur ama bu sene biraz daha yoğun oldu. Bayram sürecinde iç hat yolcu trafiğinde yüzde 50'nin üzerinde artış oldu." dedi.

Serdar, havalimanındaki yoğunluğun kendilerini mutlu ettiğini, sıkıntı yaşayan turizm sektörünü bir nebze de olsa rahatlattığına dikkati çekti.

Söz konusu yoğunluğun bayramdan sonra da devam etmesini dileyen Serdar, "Bu bayram yoğundu, bir günde 650 uçak iniş kalkış yaptı havalimanından." diye konuştu.

Antalya Havalimanı'ndan sorumlu Vali Yardımcısı Mehmet Yavuz da Ramazan Bayramı dolayısıyla iç hatlarda bir yoğunluk olduğunu belirtti.

Önceki yıllara göre bayramın biraz daha yoğun geçtiğinin altını çizen Yavuz, bayramın daha çok yerli turizmden dolayı iç hatları hareketlendirdiğini kaydetti.

Antalya Havalimanı'nda tatil yoğunluğu

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Antalya guvenlik ~ 8 yıl önce
Sikayet ediyorum, guvenlik acigi var alanda, sepetleri bile toplamiyorlar yetmiyor, aralarinda crne caliyorlar, millete bakan yok, hadi hanimefendi deyince de bekleyceksiniz diyor neyi bekleyeceginiz deyince de bu sizin guvenliginiz icin diyor, diyecektim biz hic havalimani gormedik dunyada tek bildiginiz istanbul antalya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fgh ~ 8 yıl önce
Ikinizin de yaptgi tek sey yorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
goudsche kaasje ~ 8 yıl önce
7 gun sonra geliyorum kemer'e. plajda bol keyiffff yapcam yuhuuuu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çalsın Sazlar ~ 8 yıl önce
Kurban bayramı 12 eylül p.tesi başlıyor,yine 9 gün tatil.O zamanlar Rus ve diğer turistler de yoğun olacağından bütün terminaller açık olacak.Seyreyleyin cümbüş vaaar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BOMBOŞ ~ 8 yıl önce
Haberin verildiği tarih ve saatte antalya havalimanındaydım. Thy yoğunluk nedeniyle 3 saat önce havalimanında olmamız için uyardı. Ne yazıkki havalimanı BOMBOŞTU. Kesinlikle hiç bir kalabalık yoktu. Fazladan iki saat havalimanında oturduk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 8 yıl önce
Yogunluk var evet guvenligin nizamiye girisinde dogru duzgun arac arayamamasindan olusan metrelerce kuyruk var.Yaziktir,gunahtir insanlarin vaktinden calmak,trafikte insanlari birbirine dusurmek.Neymis denetlemeymis,tehdit varmis.sen zaten metrelerce kuyruk yaratarak davet cikariyosun..Bumu guvenlik tedbiri..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
krmz ~ 8 yıl önce
Terminal1'i açın,çıkadığınız adamları geri alın,insanlar da evine ekmek götürsün.Ağlamayın burada kilometrelerce kuyruk diye(at yalanı...)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kriz ~ 8 yıl önce
Haftaya sinek avlamaya başlarlar, zaten terminalin biri kapalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kilometrelerce? ~ 8 yıl önce
DHMI ve AA kriz yok diye göstermek için güzel çabalamış. Aferin. Haftaya da aynı kilometreleerce kuyrukla haber yapabilsin sonra çıksın demeç versin bence. Bayram trafiğinden bile nemalanmaya çalışıldığına göre durum vahimden de öte..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 8 yıl önce
Kilometrelerce derken abartmadınız mı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000