26 Mart 2015, Perşembe 08:45:04

ANTALYA HAVALİMANI'NDA ELEKTRİKLİ ARAÇ DÖNEMİ

ICF Airports Antalya Havalimanı apronda elektrikli araç kullanmaya başladı.
  • esas bu hamle dhmi den gelmeliydi tüm havalimanlarındaki follow me araçlarını bu araçlardan seçebilir
  • Bu kadar geç bu uygulamaya geçilmesi bence büyük ayıp. Keşke abileri olan diğer havalimanlarının yaptıklarını daha iyi takip edebilseydi
  • Beyler bu araç daha flexible. Şarj ünitesine bağlı değilsin, şarja bekle derdi yok ve şarj etmeyi unutma riski de yok. Biz de şehirde kullanıyoruz. Sadece elektktrikli olanlatdan daha pratik ve kullanışlı.
  • thy teknikte 3-4 senedir elektrikli araçlar kullanılıyor.. renault fluence elektrikli ve renault zoe var. ayrıca yük taşımak için elektrikli kamyonetler var. bu toyota yaris elektrikli değil hibrid motora sahiptir.
  • Merak ediyorum hala uçuş ekiplerine kemer çıkartıyorlar mı? :)
  • Arac dümdüz Apronda % 90 elektrik motoru ile çalışıyor. Ocak ayından beri benzin almadı daha. Sadece alt geçit rampa sinda ve devri düşünce benzinli motorunu kullanıyor. Bilesiniz. .
  • Arkadaşlar bu araç hybrid. Apron için mükemmel. Zaten apoinda 20-30 km yi gecemiyorsunuz. Üstelik şarj ünitesi da gerektirmiyor, yavaşlatdıkca ve frene baktıkça kendini şarj ediyor. Her türlü küçük hesabı yapan bizim patronlara duyurulur.
  • bu araclar elektrikli değil, hybrid. başlığınızı gözden geçirmeniz gerekiyor. elektrik motoru ve benzin motorunu barındırır ve enerji geri kazanımı prensibine göre çalışır. ayrıca o dümdüz apronda elektrik motorunu belkide hiç kullanamayacak geri kazanım olmayacağı için. ama yinede güzel bir adım , ICF ye tebrikler...
  • Siz ankara izmir istanbulu hiç görmediniz galiba. Bu reklamlar eskidi
  • Zannedersem tek eksigimiz!!

ICF Airports Antalya Havalimanı apronda elektrikli araç kullanmaya başladı.

2011 yılında Avrupa Havalimanları Birliği (ACI Europe) tarafından “10 - 25 milyon yolcu” kategorisinde “Avrupa’nın En İyisi” seçilen ICF Airports Antalya Havalimanı, çevreci uygulamalarıyla öncü olmaya devam ediyor. 2009 yılından beri Avrupa Havaalanları Birliği projesi kapsamında karbon emisyonunu azaltma çalışmalarını sürdüren ICF Airports Antalya Havalimanı, Ocak ayı itibariyle apronda üstün yakıt ekonomisi sunan hibrid teknolojisinin temsilcilerinden Toyota Yaris Hybrid aracını kullanmaya başladı.

Apronda var olan hız sınırlamaları göz önüne alındığında, 40 km hıza kadar sadece elektrik motorunu kullanarak hareket edebilen Toyota Yaris Hybrid sıfır karbon salınımı ile ICF Airport’un çevreci anlayışını tamamlıyor. Sınıfındaki diğer araçlarla karşılaştırıldığında en düşük emisyon değeri ile çevreciliğini kanıtlayan hibrid teknolojisi araçların ileriki dönemde havalimanı filosunda bulunan tüm araçların yerine geçmesi hedefleniyor.

Fraport IC İçtaş Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Döngel konuya ilişkin “ICF Airports olarak ülkemizde çevrecilik bayrağını taşıyan öncü firmalardan biriyiz. Türkiye’de Avrupa Havaalanları Birliği’nin belirlediği karbon emisyonu azaltma projesinin 3. Seviyesine ulaşan ilk havalimanı olmuştuk, son 3 senedir bu başarımızı gururla yeniliyoruz. Çevrecilik söz konusu olduğunda Avrupa’nın sayılı havalimanları arasındayız. Ocak ayı itibariyle apronda kullanmaya başladığımız hibrid aracımız da çevreci anlayışımızın bir uzantısıdır. Hibrid araçların kullanımını önümüzdeki yıllarda da desteklemeye devam edeceğiz” dedi.
 

ANTALYA HAVALİMANI'NDA ELEKTRİKLİ ARAÇ DÖNEMİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

dhmi ~ 9 yıl önce
esas bu hamle dhmi den gelmeliydi tüm havalimanlarındaki follow me araçlarını bu araçlardan seçebilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu kadar geç bu uygulamaya geçilmesi bence büyük ayıp. Keşke abileri olan diğer havalimanlarının yaptıklarını daha iyi takip edebilseydi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Beyler bu araç daha flexible. Şarj ünitesine bağlı değilsin, şarja bekle derdi yok ve şarj etmeyi unutma riski de yok. Biz de şehirde kullanıyoruz. Sadece elektktrikli olanlatdan daha pratik ve kullanışlı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hibrid ~ 9 yıl önce
thy teknikte 3-4 senedir elektrikli araçlar kullanılıyor.. renault fluence elektrikli ve renault zoe var. ayrıca yük taşımak için elektrikli kamyonetler var. bu toyota yaris elektrikli değil hibrid motora sahiptir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kemer ~ 9 yıl önce
Merak ediyorum hala uçuş ekiplerine kemer çıkartıyorlar mı? :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Arac dümdüz Apronda % 90 elektrik motoru ile çalışıyor. Ocak ayından beri benzin almadı daha. Sadece alt geçit rampa sinda ve devri düşünce benzinli motorunu kullanıyor. Bilesiniz. .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Arkadaşlar bu araç hybrid. Apron için mükemmel. Zaten apoinda 20-30 km yi gecemiyorsunuz. Üstelik şarj ünitesi da gerektirmiyor, yavaşlatdıkca ve frene baktıkça kendini şarj ediyor. Her türlü küçük hesabı yapan bizim patronlara duyurulur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
birisi ~ 9 yıl önce
bu araclar elektrikli değil, hybrid. başlığınızı gözden geçirmeniz gerekiyor. elektrik motoru ve benzin motorunu barındırır ve enerji geri kazanımı prensibine göre çalışır. ayrıca o dümdüz apronda elektrik motorunu belkide hiç kullanamayacak geri kazanım olmayacağı için. ama yinede güzel bir adım , ICF ye tebrikler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Siz ankara izmir istanbulu hiç görmediniz galiba. Bu reklamlar eskidi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cok lazimdi ya ~ 9 yıl önce
Zannedersem tek eksigimiz!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000