02 Ocak 2017, Pazartesi 10:34:30

Antalya Havalimanı'nda panik: Üzerimde bomba var

Antalya Havalimanı'nda "Üzerimde bomba var, Allahu ekber" diye bağıran bir şahıs genç etkisiz hale getirildi
  • Bende ordaydım arkadaşlar.adam akıl hastası bomba falan değil sürekli bu şekilde taciz ediyo.şuan hastane.daha öncede geldiği için bombacı değilde hasta olduğunu biliyorduk.
  • Tramvay ile gelen insanların terminal uzağında belli bir noktaya indirilip aramaya tabi tutulduktan sonra terminallere geçişi sağlanmalı. Mevcut ortamda nizamiyedeki kontrol anlamsız kalıyor...
  • Polis bombacının üstüne çullanarak etkisiz hale getirilmiş inanılır gibi değil. Canımız bunlara emanet işte görün!
  • Ohal ohal diyip ohalde memleketin en onemli havalimanlarindan birinde bu sekilde bagirani SORGUSUZ SUALSIZ VURMAYAN DEVLETE HAKKIMI HELAL ET-MI-YO-RUM!
  • Böyle haberleri özellikle de havacılıkla alakası olan yerlerde yayınlamanın mantığını anlamış değilim. geçen seneki turizm faciasından ders almadınız mı? beni temsilciliğimizi yaptığımız uçakların merkez ofislerinden aradılar. adamlar gelmemek için bahane arıyor zaten. tüm yer hizmeti firmaları, hemen hemen bütün havayolları küçülmeye gitmiş. THY'nin 13-15 330'u günlerdir yatıyor. bu tarz haberleri yurt dışında okuyan yabancılar ne düşünecek sizce?
  • KESINLIKLE POLISE DIREKT VURMA YETKISI SART !! BANA NE SENIN AILEVI PROBLEMLERINDEN.. DAHA KABA TABIRI VAR DA BURDA YAZAMIYORUZ TABI..
  • Ruhu Catlak
  • Su zamana kadar ülkede yasanmis canlibomba saldirilarindan hangi terorist uzerimde bomba var diyerek saldiri gerceklestirdi ? Polisin yetkisi kesin. Vurabilir. Fakat bu bir mesajda olabilir. Guvenlik zaafiyeti ve ulke durumu, istihbarat kaynakli problemler..
  • Tüm Antalya-Güneydoğu ve Irak uçuşları iptal edilsin. Qatar Etihad ve Emirates'e kapımız açık
  • Esrar ne zaman bulundu bu adamda?Sonra serbest bırakılıp.Bugun bu olay yasandi.Dogru yazin dogru

Antalya Havalimanı'nda "Üzerimde bomba var, Allahu ekber" diye bağıran şahıs etkisiz hale getirildi.

Bu sabah saatlerinde Antalya Havalimanı'na gelen Diyarbakır Bismil nüfusuna kayıtlı V.Ç. isimli şahıs, üzerinde bomba olduğunu iddia edince büyük panik yaşandı.

Allahu Ekber diyerek bağıran ve " Elimdekini görürseniz hepiniz ölürsünüz' diye tehditler savuran şahıs, polisi harekete geçirdi. Vatandaşlar bölgeden hızla uzaklaşırken V.Ç isimli şahıs polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Airporthaber'in edindiği bilgiye göre, V.Ç'nin ailevi problemleri olduğu ve yapılan aramalarda üzerinden esrar çıktığı öğrenildi.

Airporthaber.com

Antalya Havalimanı'nda panik: Üzerimde bomba var

Yorumlar Tüm Yorumlar (45)

Personel ~ 7 yıl önce
Bende ordaydım arkadaşlar.adam akıl hastası bomba falan değil sürekli bu şekilde taciz ediyo.şuan hastane.daha öncede geldiği için bombacı değilde hasta olduğunu biliyorduk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tramvay ~ 7 yıl önce
Tramvay ile gelen insanların terminal uzağında belli bir noktaya indirilip aramaya tabi tutulduktan sonra terminallere geçişi sağlanmalı. Mevcut ortamda nizamiyedeki kontrol anlamsız kalıyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uğur Dündar ~ 7 yıl önce
Polis bombacının üstüne çullanarak etkisiz hale getirilmiş inanılır gibi değil. Canımız bunlara emanet işte görün!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YETTINIZ LAN ~ 7 yıl önce
Ohal ohal diyip ohalde memleketin en onemli havalimanlarindan birinde bu sekilde bagirani SORGUSUZ SUALSIZ VURMAYAN DEVLETE HAKKIMI HELAL ET-MI-YO-RUM!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
efraim ~ 7 yıl önce
Böyle haberleri özellikle de havacılıkla alakası olan yerlerde yayınlamanın mantığını anlamış değilim. geçen seneki turizm faciasından ders almadınız mı? beni temsilciliğimizi yaptığımız uçakların merkez ofislerinden aradılar. adamlar gelmemek için bahane arıyor zaten. tüm yer hizmeti firmaları, hemen hemen bütün havayolları küçülmeye gitmiş. THY'nin 13-15 330'u günlerdir yatıyor. bu tarz haberleri yurt dışında okuyan yabancılar ne düşünecek sizce?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakan ~ 7 yıl önce
KESINLIKLE POLISE DIREKT VURMA YETKISI SART !! BANA NE SENIN AILEVI PROBLEMLERINDEN.. DAHA KABA TABIRI VAR DA BURDA YAZAMIYORUZ TABI..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Değişik ~ 7 yıl önce
Vurmak lazım diyorsunda senin engelli bi kardeşin böyle yapsa polislerde o yetki olsa ne olur ?
Rc ~ 7 yıl önce
Ruhu Catlak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Farkinda misiniz ? ~ 7 yıl önce
Su zamana kadar ülkede yasanmis canlibomba saldirilarindan hangi terorist uzerimde bomba var diyerek saldiri gerceklestirdi ? Polisin yetkisi kesin. Vurabilir. Fakat bu bir mesajda olabilir. Guvenlik zaafiyeti ve ulke durumu, istihbarat kaynakli problemler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ATTALIA ~ 7 yıl önce
Tüm Antalya-Güneydoğu ve Irak uçuşları iptal edilsin. Qatar Etihad ve Emirates'e kapımız açık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cahil ~ 7 yıl önce
Ruhun kirli..
Bence ~ 7 yıl önce
Bir curuk iki curuk hepsi mi curuk cikar ama ya
Doğru haber yapın ~ 7 yıl önce
Esrar ne zaman bulundu bu adamda?Sonra serbest bırakılıp.Bugun bu olay yasandi.Dogru yazin dogru

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000