24 Haziran 2017, Cumartesi 11:22:38

Antalya Havalimanı'nda bayram yoğunluğu

Antalya Havalimanında bayram yoğunluğu yaşanıyor. İç turizmi hareketlendiren bayram tatili boyunca 300 bin civarında yerli turistin tatilini Antalya'da geçirmesi bekleniyor.
  • 40 derece güneşin altında leblebi gibi kavrulun,haybeden para harcayın,"Tatil yaptık" deyin.Hadi hayırlı traşlar.
  • Hala Antalya'nın popüler vazgeçilmez olduğunu sanan kitle var o furya 90'lardaydı ve bitti.Gidin Çeşmeye,Alaçatıya yada Datça,Sarıgerme. Hala cehenem sıcağı,çöl rüzgarı beton yığını Antalya.Cennetmiş yaşamasak yıllardır burada inanıcağız...
  • Ayt de cok fazla guvenlik acigi var
  • Bayramda koşun gelin Antalya'ya. Gidin büyüklerinizi ziyaret edin. Ne varsa şu Antalya'da. Çok sıcak
  • 'Tatil yapılacak en güzel yerin Antalya olduğunu belirten Seren Bora' ahahaha kekolarin icinde, olucu otelcilerin otelinde, uckagitci esnafin taksicinin membaaginda en guzel tatil yapilir tabi ahah
  • Bizde canlı iddada bankadan çektiğimiz krediyi 30.000 TL kaybettik şimdi eve böyle oturduk.

Antalya Havalimanında bayram yoğunluğu yaşanıyor. İç turizmi hareketlendiren bayram tatili boyunca 300 bin civarında yerli turistin tatilini Antalya'da geçirmesi bekleniyor.

Ramazan Bayramı'nı tatil ve akraba ziyareti yaparak değerlendirmek isteyenler Antalya Havalimanının iç ve dış hatlarında yoğunluğa neden oldu. Turizm kenti Antalya Havalimanında iç hatlarda İstanbul, Ankara, İzmir, Gaziantep, Trabzon, Samsun geliş seferlerinde büyük yoğunluk yaşandı. Tatile gelen aileler, anlaşmalı oldukları otele özel araçlarla hareket etti. Antalya’dan da bir o kadar akraba ziyaretine gidenlerin olması dikkat çekti.

Öte yandan kıyı bölgelerinde 300 bine yakın yerli turistin tatil yapması bekleniyor.

5 günlük tatil için Gaziantep’ten Antalya’ya geldiklerini ifade eden Nurhan Özkaya, "Sıcak olması ve denizinin güzel olması nedeniyle burayı tercih ettik. Güzel bir tatil yaparız inşallah. Tüm Türkiye’nin bayramını kutluyorum" dedi.

Tatil yapılacak en güzel yerin Antalya olduğunu belirten Seren Bora, "Otel dışına çıkmadan tatil yapıyoruz. 5 günlük tatilimiz için Gaziantep’ten geldik" ifadelerini kaydetti.

Her bayramda Antalya’yı tercih ettiklerini dile getiren Nevzat Bora, ailecek güzel bir tatil geçirmeyi planladıklarını söyledi.

Antalya Havalimanı'nda bayram yoğunluğu

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Mutlu Bayram ~ 7 yıl önce
40 derece güneşin altında leblebi gibi kavrulun,haybeden para harcayın,"Tatil yaptık" deyin.Hadi hayırlı traşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğru tespit ~ 7 yıl önce
2017 yılında hala Antalya'yı turizm cenneti gören var. Dediğiniz doğru traşa devam. Beyin tutulmasıda var sıcaklardan mı acep???
Antalya yaşam ~ 7 yıl önce
Hala Antalya'nın popüler vazgeçilmez olduğunu sanan kitle var o furya 90'lardaydı ve bitti.Gidin Çeşmeye,Alaçatıya yada Datça,Sarıgerme. Hala cehenem sıcağı,çöl rüzgarı beton yığını Antalya.Cennetmiş yaşamasak yıllardır burada inanıcağız...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GuvenliK ~ 7 yıl önce
Ayt de cok fazla guvenlik acigi var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tatil ~ 7 yıl önce
Bayramda koşun gelin Antalya'ya. Gidin büyüklerinizi ziyaret edin. Ne varsa şu Antalya'da. Çok sıcak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xxx ~ 7 yıl önce
'Tatil yapılacak en güzel yerin Antalya olduğunu belirten Seren Bora' ahahaha kekolarin icinde, olucu otelcilerin otelinde, uckagitci esnafin taksicinin membaaginda en guzel tatil yapilir tabi ahah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iddaa ~ 7 yıl önce
Bizde canlı iddada bankadan çektiğimiz krediyi 30.000 TL kaybettik şimdi eve böyle oturduk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dert ~ 7 yıl önce
Bir buton vardi dert ile ilgili, Allah baska dert vermesin.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000