22 Aralık 2014, Pazartesi 11:11:52

ANTALYA HAVALİMANI'NA VALİ ZİYARETİ

Antalya Valisi Muammer Türker, Antalya Havalimanı dış ve iç terminallerinde incelemelerde bulunarak bilgi aldı.
  • Antalya hep aklıma kemer çıkarma eziyetini getiriyor
  • Personelin ve Lojistiğin sağlandığı A ve B Kapısı yetersiz X-RAY Cihazları ve park sorunu nedeniyle düzensiz ve tam bir keşmekeş içinde Midibüsler,tırlar yada kamyonların arasından geçmek zorunda kalan personelin her an bir kaza yaşaması içten bile değil.Ayrıca Ana Nizamiyeden başlayıp Terminal 1 ve 2 ye kadar olan mesafedeki gereksiz kasislere de bir el atsalar çok iyi olacak; Kazaları sabit ve 24 saat kontrollü radar ile minimize etmekte mümkün Saygılarımla

Antalya Valisi Muammer Türker, Antalya Havalimanı dış ve iç terminallerinde incelemelerde bulunarak bilgi aldı.

Vali Türker’e Antalya Havalimanı’ndaki incelemelerinde Vali Yardımcısı Hüseyin Ece, DHMİ Havalimanı Başmüdürü Osman Serdar, İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ahmet Yurdagül ve diğer yetkililer eşlik etti.

Dış ve iç hatlar terminali birimlerini gezerek incelemelerde bulunan Vali Türker, çalışanlar ve yetkililerden bilgi aldı.

ANTALYA HAVALİMANI'NA VALİ ZİYARETİ

Yorumlar

Kemer ~ 9 yıl önce
Antalya hep aklıma kemer çıkarma eziyetini getiriyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EMEKÇİ ~ 9 yıl önce
Personelin ve Lojistiğin sağlandığı A ve B Kapısı yetersiz X-RAY Cihazları ve park sorunu nedeniyle düzensiz ve tam bir keşmekeş içinde Midibüsler,tırlar yada kamyonların arasından geçmek zorunda kalan personelin her an bir kaza yaşaması içten bile değil.Ayrıca Ana Nizamiyeden başlayıp Terminal 1 ve 2 ye kadar olan mesafedeki gereksiz kasislere de bir el atsalar çok iyi olacak; Kazaları sabit ve 24 saat kontrollü radar ile minimize etmekte mümkün Saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Andro ~ 9 yıl önce
Kapi yetersizse ic hatlara yuru oradan gir, iki koca park personele hizmet veriyor neresi kesmekes bilemedim.Tir nerede? kamyon nerede? Gorende kargo binasinin onu tirdan kamyondan gecilmiyor sanar.Can sikan kasis yok normal aralikda kasis var, ayrica hava tasitlarinin inis kalkis yaptigi yere radar koyamazsin. Isguzarin biri IST'de koydu Pilotun biride ucus guvenligini tehdit ediyor diye mahkemeye verdi ve kazandi simdi oradada bu uygulama yok.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000