05 Haziran 2013, Çarşamba 08:01:59

ANTALYA ÇIKIŞLI BATMAN UÇUŞLARI DA BAŞLADI

Onur Air'ın Antalya çıkışlı Batman seferleri başladı. Antalya'dan havalanan Onur Air'e ait yolcu uçağı, 126 yolcusuyla Batman Havalimanıı'na indi.
  • Onur Air kabine vermedigi maaş zammını Hürrem ile kanuni'nin kavuşma sahnesine vermiş...! Reklama vermis bütün parayı...
  • kabin ekipleri kan ağlasın , sizler hiç birşey yokmuş gibi devam edin..bakalım bu kervan nereye kadar yürür hep birlikte göreceğiz..
  • antalya base artık yan gelıp yatmak yok haydi uçuşaa ;)
  • ne oldu hani peksatıcı gidiyordu..o gitmezsse toplu istifalar gelecekti..herkes huzursuzdu...hepsi hikaye...bi cacık olmaz
  • OHY yavaş yavaş İRAN a doğru galiba
  • Kahramanmaraş Antalya arası beklıyrouz
  • antalya-adana ve antalya-hatay çok iyi iş yapar.bekleriz buralarada...
  • onurair'i hatay havalimanına bekliyoruz..antalya hatay.
  • onur, annem hayırdır?

Onur Air'ın Antalya çıkışlı Batman seferleri başladı. İlk seferde yolcular çiçeklerle karşılandı, pasta kesilerek kutlama yapıldı.

Antalya'dan havalanan Onur Air'e ait yolcu uçağı, 126 yolcusuyla Batman Havalimanı'na indi. Uçağı iki itfaiye aracı apron girişinde su takı oluşturarak karşıladı. Uçaktan inen ilk Antalya - Batman yolcuları çiçeklerle karşılandı. Daha sonra havalimanında verilen kokteylde ilk uçuş pastası kesildi.

Onur Air İletişim Direktörü Rauf Gerz, Antalya'dan Batman'a karşılıklı Pazartesi, Çarşamba ve Perşembe günleri başlattıkları seferlerin tüm Batmanlı vatandaşlara hayırlı uğurlu olmasını diledi. Sezona başlamakta biraz geciktiklerini belirten Gerz, "Okullar kapanır kapanmaz yoğun bir taleple karşılaşacağımızı ümit ediyoruz. Temennimiz uçuşların haftada yedi sefere çıkmasıdır. Bütün yaz ve kış boyunca devam etmesi. Bunun için herkesten bu seferlerin iyice duyurulması için hatta çevre illerden yolcu alabilmesi için yardım bekliyoruz. Biz de netice itibarı ile bir ticari şirket olarak uçağın doluluk oranını artıralım ve gelmeye devam edelim. İçimizden geçen, seferlerin hepsini haftalık ve yıllık yapmaktır ama bu tamamen yolcu potansiyeline bağlı. İlk sefer için bu gün buradan 126 kişi ile gideceğiz. Bu iyi bir rakam, 200 kişilik bir uçak için yüzde ellinin üzerinde bir oran. Önümüzdeki haftalarda bu sayının artacağını ümit ediyoruz" dedi.

Batman Turizm ve Tanıtım Derneği Başkanı Emin Bulut, Batman'da uçak sefer sayısının atmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek Rauf Gerz'e Hasankeyf tablosu hediye etti.

ANTALYA ÇIKIŞLI BATMAN UÇUŞLARI DA BAŞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

kabin ekibi ~ 11 yıl önce
Onur Air kabine vermedigi maaş zammını Hürrem ile kanuni'nin kavuşma sahnesine vermiş...! Reklama vermis bütün parayı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kımyon ~ 11 yıl önce
bu arada uzun zamandır onur aır haberlerı nıye cımıyor acaba sıvılhavacılıkla anlasmamı ımzaladınız
kabin ~ 11 yıl önce
kabin ekipleri kan ağlasın , sizler hiç birşey yokmuş gibi devam edin..bakalım bu kervan nereye kadar yürür hep birlikte göreceğiz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
er ~ 11 yıl önce
antalya base artık yan gelıp yatmak yok haydi uçuşaa ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uçuş işletme ~ 11 yıl önce
ne oldu hani peksatıcı gidiyordu..o gitmezsse toplu istifalar gelecekti..herkes huzursuzdu...hepsi hikaye...bi cacık olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Slow Slow İran ~ 11 yıl önce
OHY yavaş yavaş İRAN a doğru galiba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
maras ~ 11 yıl önce
Kahramanmaraş Antalya arası beklıyrouz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mcerdem ~ 11 yıl önce
antalya-adana ve antalya-hatay çok iyi iş yapar.bekleriz buralarada...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilal TORUN ~ 11 yıl önce
onurair'i hatay havalimanına bekliyoruz..antalya hatay.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
leman ~ 11 yıl önce
onur, annem hayırdır?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000