22 Şubat 2013, Cuma 13:27:59

ANLAŞMA SAĞLANDI 3 UÇAK ALINACAK

Küba'nın Rusya'dan 650 milyon dolar değerinde yolcu uçağı alacağı bildirildi.
  • kübaya laf atanlar insan nasıl yaşarmış gidin kübaya görün öğrenin. teknolojik ve çağın getirisi bazı ürünler kübada olmasının sebeplerinden birincisi çoğunun ülkeye girişinin olmaması. aslına bakılırsa zaten çoğu üründe zaruri değildir, tüketim odaklıdır. yolcu uçağı gibi stratejik ürünlerin bulunmaması ise "kübaya laf atanlara yönelik ideolojik baskı unsurudur." her insanın özgür ve eşit doğduğu ülkeye selam bin selam olsun.
  • 3 uçak 650 milyon doları nasıl ediyor anlayamadım ki bu uçakların birim maliyeti zaten 20-25 milyon dolar cıvarı ..adamlar 3 uçakta anlaştıklarına göre, bu 650 milyon dolar 65 milyon dolar olmasın :)
  • Tipik komünist ülkesi. Güya halkı ezdirmeyeceğiz diye insanları pislik içinde yaşamaya mahkum ediyorlar.
  • Ambargo yüzünden Airbus ya da Boeing alamıyorlar. Kimsenin kraldan çok kralcı olduğu yok.
  • Rus Devlet ve özel havayolları Boeing ve Airbus alıken,Küba'nın IL-96 'da aşırı ısrarlı davranmasını anlamak hem kolay hemde zor.Yeniliklere her dalda açık olmak gerek.

Rusya Endüstri ve Ticaret Bakanı Denis Manturov bugün gazetecilere yaptığı açıklamada, Küba'nın 650 milyon dolar değerinde yolcu uçağı alacağını söyledi.

Rianovosti'nin haberine göre, Rus şirketi Ilyushin Finacace ile Küba Havacılık Şirketi'nin üç “Antonov An-158” yolcu uçağının alımı konusunda bir opsiyon sözleşmesi imzaladığı bildirildi.

Küba daha önce de, 350 yolcu kapasiteli “Ilyushin Il-96-400” tipi üç yolcu uçağını almak istediklerini açıklamıştı. Havana'da Rusya Başbakanı Dmitry Medvedev ve Küba lideri Raul Castro'nun katılımı ile süren görüşmelerde “Ilyushin Il-96-400” tipi uçakların teslimatı konusunda da bir anlaşma yapıldığı ifade edildi.

Medvedev Brezilya ziyaretinin ardından perşembe günü Küba'ya varmıştı.

ANLAŞMA SAĞLANDI 3 UÇAK ALINACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

tyler ~ 11 yıl önce
kübaya laf atanlar insan nasıl yaşarmış gidin kübaya görün öğrenin. teknolojik ve çağın getirisi bazı ürünler kübada olmasının sebeplerinden birincisi çoğunun ülkeye girişinin olmaması. aslına bakılırsa zaten çoğu üründe zaruri değildir, tüketim odaklıdır. yolcu uçağı gibi stratejik ürünlerin bulunmaması ise "kübaya laf atanlara yönelik ideolojik baskı unsurudur." her insanın özgür ve eşit doğduğu ülkeye selam bin selam olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bişkek ~ 11 yıl önce
3 uçak 650 milyon doları nasıl ediyor anlayamadım ki bu uçakların birim maliyeti zaten 20-25 milyon dolar cıvarı ..adamlar 3 uçakta anlaştıklarına göre, bu 650 milyon dolar 65 milyon dolar olmasın :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
borc ~ 11 yıl önce
O daha evvelki borcu ile birlikte.
tru ~ 11 yıl önce
Tipik komünist ülkesi. Güya halkı ezdirmeyeceğiz diye insanları pislik içinde yaşamaya mahkum ediyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ambargo ~ 11 yıl önce
Ambargo yüzünden Airbus ya da Boeing alamıyorlar. Kimsenin kraldan çok kralcı olduğu yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kraldan kralcı ~ 11 yıl önce
Rus Devlet ve özel havayolları Boeing ve Airbus alıken,Küba'nın IL-96 'da aşırı ısrarlı davranmasını anlamak hem kolay hemde zor.Yeniliklere her dalda açık olmak gerek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000