15 Mart 2009, Pazar 14:45:46

Ankara-Meşhed arası seferler başlayacak

Başkent Ankara ile İran'ın Meşhed kentleri arasında uçak seferlerinin başlayacağı bildirildi.
  • bize ne kardeşim biz uçup gidiyoz.o sebeple bizene.burayı takip eden kişi ekmeğini havacılıktan yiyodur.abuk sabuk sabuk yazan okkuzler senin gibi kendini belli ederler.irana uçmayı ben istemem.meraklıysan seni gönderelim.watermelon seni.
  • Kimin uçacağını sanamı soracaklar çok alemsiniz kardeşim.Vizemi vereceksin.Uçar uçar yazdığında yazımı .
  • KİM GİDİP GELECEK KAÇ KİŞİ?

İran'ın Horasan Eyaleti Havaalanları Genel Müdürü Muhisin İsmaili, kısa bir süre içerisinde Ankara-Meşhed arasında bir uçuş hattının faaliyete geçeceğini söyledi.

Muhsin İsmaili, İran'ın Mehr haber ajansında yer alan açıklamasında son üç yıl zarfında Meşhed uçuşlarında yüzde 150 artış meydana geldiğini belirtti.

İsmaili, yaşanan bu artıştan dolayı Meşhed Uluslararası Haşeminejad Havaalanı Terminal alanının 10 bin metrekareye kadar genişletileceğinin bilgisini verdi.

İranlı yetkili, "Yapılan tahminlere göre, Meşhed Uluslararası Haşeminejad Havaalanı Terminali gelecek yıl 5 milyon yolcu kullanacaktır" diyerek, yakın gelecekte de Ankara-Meşhed arasında bir uçuş hattının faaliyete geçeceğinin haber verdi.

Ankara-Meşhed arası seferler başlayacak

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
bize ne kardeşim biz uçup gidiyoz.o sebeple bizene.burayı takip eden kişi ekmeğini havacılıktan yiyodur.abuk sabuk sabuk yazan okkuzler senin gibi kendini belli ederler.irana uçmayı ben istemem.meraklıysan seni gönderelim.watermelon seni.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Kimin uçacağını sanamı soracaklar çok alemsiniz kardeşim.Vizemi vereceksin.Uçar uçar yazdığında yazımı .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
KİM GİDİP GELECEK KAÇ KİŞİ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000