10 Ekim 2015, Cumartesi 12:05:31

SON DAKİKA | Ankara'da patlama; BTS sekreteri yaralandı

‘Emek, Barış ve Demokrasi’ mitinginin toplanma yeri olan Ankara Tren garı önünde yaşanan patlamada BTS 2. Havacılık Şubesi Sekreteri Alaettin Kerküt de yaralılar arasında.
  • Bu meydan kanlı meydan deyip kana bulayanlar , lanet olsun sizlere, ondan sonrada Barış'tan haktan hukuktan bahsediyorsunuz, bu millet size elbet haddinizi bildirecek o zaman kaçacak delik bulamaycaksınız inşallah.. Ne mutlu Türk'üm diyene.....
  • anlamadigim sey; hdp nasil meclise girdi ya ve nasil kapi disi yapilabilir. resmen savasa susaniyorlar nedeni bagimsizlik
  • Her patlamada yada her olun vatandasa konservatif AK parti suc bulunuyor. bence yanlis. kaynagini bilmeden arastirma yapilmali. unutmayin. PKK 30 yildir saldiriyor Turklere ve Turkiyeye. bolmeye calisiyorlar, hedefleri bagimsizlik. oldurerek ugrasiyorlar. malum insanlarin siyasi fikirler cok bolunmus. birlik yok, birlik olmayinca anlasmak zor. orta dogu ya bakin, misal suriye. Amerikadan, Rusyadan askerler Islamic state'e savasiyor. her yer karismis. topraklari, insanlarin evleri yaniyor. Avrupaya kaciyorlar korkusuz hayat icin. Insanlar Islamic state ve al qaida islam dini temsil yaptigini dusunen var. buna karsi savasiyorlar. cok garip, dunyada yaklasik 1.7 milyar musliman yasamakta bunlar hepsi yanlis mi temsil ediyor?
  • Terror partisi HDP defol. hayale oy alırsınız
  • Erdoğan düşmanligini sürekli işleyen kartel ve paralel medya bu olayın tamamen akp ye zarar verdiğini bile bile olayı erdogan ve hükümete yıkıyorlar. Tipki ahmet hakan a saldırı gibi. Önce reis den talimat deyip manşetten algı yapıldı. Ardından mafya reisi yapmış mis a getirildi. Tüm düşman kutuplar Erdoğan nefreti ile birarada. Aklı selim düşünen görur
  • Olay ortada. Köşeye sıkışan ve tek taraflı ateşkes ilan eden pekaka son tahlil de devlete ya masaya oturun yada sonuc bu derken diğer taraftan da secim öncesi Diyarbakır da nasıl bir patlama ile hdp ye üç puan kazandir di ise yine o oyuna girdi. Zira Diyarbakır Bombacısi hem alevi hem işid ci !! Yani kel alakali. Suruç da da silah kullanmaya bahane. Ee tabi medya o kadar Erdoğan düşmanlığı pompaladiki her olay Erdoğan dan biliniyor. Ve cahiller inanıyor
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Oraya o insanları toplan kirli eller kimse bundan hiç şüphem yokki o patlmayı da onlar düzenlemiştir. Patlama sonrası vatandasın tepkisine bakın! Kahrolsun Erdoğan kahrolsun içişeleri bakanı vb siyasi söylemler. Ne saçma. Devletin işi gücü yok kendi vatandaşını öldürsün! Hemde olup biten bu hayince patlama hükümetin aleyhine iken! Bunu devlete yükleyen beyinsizler! Siz hangi taraftasınız!beyniniz yıkanmış sizin!
  • BODRUMUN BAŞMÜDÜRÜ YOK MU. BU İŞLERİ NEDEN TAKİP ETMIYOR. BODRUM DA NELER OLUYOR BÖYLE.
  • henri barkey "ya seçimlerden aynı sonuç çıkacak, hdp meclise girecek ya da şehirler kan gölüne dönecek" anladınız mı şimdi, bu adamı da bir araştırın.

Başkent Ankara'da düzenlenen ‘Emek, Barış ve Demokrasi’ mitinginde patlama meydana geldi.

Ankara Tren garı önünde yaşanan patlamada BTS İstanbul 2 Nolu Şube Sekreteri Alaettin Kerküt'ün de yaralılar arasında olduğu öğrenildi.

Mitinge DHMİ'den katılan kişilerin ise durumunun iyi olduğu gelen bilgiler arasında.

Mitingin organizasyonunda bulunan DİSK’in Genel Sekreteri Arzu Çerkezoğlu alanın boşaltılması yönünde çalışma yaptıklarını belirtti ve alan boşaltılsın çağrısı yaptı.

Patlama anı böyle görüntülendi;



CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ise "Defalarca söyledim, yine söylüyorum. Hepimizin siyasi görüşü ne olursa olsun, inancı ne olursa olsun, hepimizin terörü ortak lanetlemesi lazım. Türkiye'nin hak etmediği bir tablo ile karşı karşıyayız" açıklamasında bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu saldırı sebebiyle mevcut programlarını iptal ett. Davutoğlu seçim çalışmalarına 3 gün ara verecek.

Başbakan Davutoğlu, saat 12.00'de Başbakan Yardımcısı Akdoğan, İçişleri ve Sağlık Bakanlığı yetkilileri, MİT Müsteşarı Fidan, Emniyet Genel Müdürü Lekesiz ve Ankara Valisi Kılıçlar'ı Resmi Konut'ta toplantıya çağırdı.

Organizatörler, mitingin iptal edildiğini duyurdu. Tarihi tren garı da patlamada büyük hasar aldı.

SON DAKİKA | Ankara'da patlama; BTS sekreteri yaralandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

asil Türk... ~ 9 yıl önce
Bu meydan kanlı meydan deyip kana bulayanlar , lanet olsun sizlere, ondan sonrada Barış'tan haktan hukuktan bahsediyorsunuz, bu millet size elbet haddinizi bildirecek o zaman kaçacak delik bulamaycaksınız inşallah.. Ne mutlu Türk'üm diyene.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
demirtas bir yilan ~ 9 yıl önce
anlamadigim sey; hdp nasil meclise girdi ya ve nasil kapi disi yapilabilir. resmen savasa susaniyorlar nedeni bagimsizlik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NL. ~ 9 yıl önce
Her patlamada yada her olun vatandasa konservatif AK parti suc bulunuyor. bence yanlis. kaynagini bilmeden arastirma yapilmali. unutmayin. PKK 30 yildir saldiriyor Turklere ve Turkiyeye. bolmeye calisiyorlar, hedefleri bagimsizlik. oldurerek ugrasiyorlar. malum insanlarin siyasi fikirler cok bolunmus. birlik yok, birlik olmayinca anlasmak zor. orta dogu ya bakin, misal suriye. Amerikadan, Rusyadan askerler Islamic state'e savasiyor. her yer karismis. topraklari, insanlarin evleri yaniyor. Avrupaya kaciyorlar korkusuz hayat icin. Insanlar Islamic state ve al qaida islam dini temsil yaptigini dusunen var. buna karsi savasiyorlar. cok garip, dunyada yaklasik 1.7 milyar musliman yasamakta bunlar hepsi yanlis mi temsil ediyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
Terror partisi HDP defol. hayale oy alırsınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
biraz düşün ~ 9 yıl önce
hdp terör partisiyse kapatılmazmı. kim kapatmaz?
isim/ rumuz ~ 9 yıl önce
HDP = PKK yaziklar olsun size. Turkiyenin kiymetini bilmiyorsunuz. Erdogana diktator diyorlar. bisuru imkanlar sagliyor egtim saglik ekonomi. bahceli sadece somurdu. sunu bilin insanlarin siyasi fikirleri degisebiliyor hic bir ulkenin siyaseti 'dobra' degil
derin analiz. ~ 9 yıl önce
Erdoğan düşmanligini sürekli işleyen kartel ve paralel medya bu olayın tamamen akp ye zarar verdiğini bile bile olayı erdogan ve hükümete yıkıyorlar. Tipki ahmet hakan a saldırı gibi. Önce reis den talimat deyip manşetten algı yapıldı. Ardından mafya reisi yapmış mis a getirildi. Tüm düşman kutuplar Erdoğan nefreti ile birarada. Aklı selim düşünen görur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aklıselim ~ 9 yıl önce
sen aklıselim olsan a. hakana saldıranların akp üyesi olduklarını görürsün, abdurrahim boynukalın denen varlığın dediklerine bakarsın. paralele hep özlem duyan çok sevenleri görürsün. ankrayı parsel parsel satıp ne istedilerse yapanları görürsün. mafya pisliklerin reisin için miting yaptığını görürsün. Ama senin gözlerin var görmezsin, kulağın var duymazsın, ağzın var konuşmazsın. kendin gerçekten bu söylediklerine nasıl inanıyorsun nasıl bi seviyen var anlamak zor gerçekten.
derin analize gerk yok ~ 9 yıl önce
Olay ortada. Köşeye sıkışan ve tek taraflı ateşkes ilan eden pekaka son tahlil de devlete ya masaya oturun yada sonuc bu derken diğer taraftan da secim öncesi Diyarbakır da nasıl bir patlama ile hdp ye üç puan kazandir di ise yine o oyuna girdi. Zira Diyarbakır Bombacısi hem alevi hem işid ci !! Yani kel alakali. Suruç da da silah kullanmaya bahane. Ee tabi medya o kadar Erdoğan düşmanlığı pompaladiki her olay Erdoğan dan biliniyor. Ve cahiller inanıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gerçek cahil ~ 9 yıl önce
devletin mit'in görevi nedir? kim yapmışsa bulsun o zaman herkes öğrensin. cahilsin bide kendini biliyo sanıyosun. köşeye sıkışan tayyip ama sen göremezsin.
HDP seni... ~ 9 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandaş ~ 9 yıl önce
Oraya o insanları toplan kirli eller kimse bundan hiç şüphem yokki o patlmayı da onlar düzenlemiştir. Patlama sonrası vatandasın tepkisine bakın! Kahrolsun Erdoğan kahrolsun içişeleri bakanı vb siyasi söylemler. Ne saçma. Devletin işi gücü yok kendi vatandaşını öldürsün! Hemde olup biten bu hayince patlama hükümetin aleyhine iken! Bunu devlete yükleyen beyinsizler! Siz hangi taraftasınız!beyniniz yıkanmış sizin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
beyinli vatandaş ~ 9 yıl önce
işid e giden silah dolu tırlar gönderen Suriye tarafından füze sallamayı düşünen kişiler neler yapmaz sence. sende beyin olsa biraz düşünürdün aktroll seni.
BAŞMÜDÜR ~ 9 yıl önce
BODRUMUN BAŞMÜDÜRÜ YOK MU. BU İŞLERİ NEDEN TAKİP ETMIYOR. BODRUM DA NELER OLUYOR BÖYLE.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kim... ~ 9 yıl önce
henri barkey "ya seçimlerden aynı sonuç çıkacak, hdp meclise girecek ya da şehirler kan gölüne dönecek" anladınız mı şimdi, bu adamı da bir araştırın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000