23 Haziran 2016, Perşembe 09:27:14

Ankara için bir kez daha direkt uçuş talep edildi

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Meclis Başkanı Nuri Gürgür, yönetim kurulu ve meclis üyeleriyle birlikte Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’ye “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.
  • BU KARAR UZUN ADAMIN IKI DUDAK ARASINA BAKAR
  • Ankara'dan bir zamanlar tarifeli olarak; Lufthansa - British Airways - Air France - KLM - Alitalia - Aeroflot - Pan Am - Swissair - Austrian - MEA - Royal Jordanian uçardı. O zamanlar THY de 30 bilemedin 40 uçağı vardı ve Ankara'nın doğusuna uçak gitmiyordu. Lufthansa haricinde hepsi hikayeydi. KLM, haftada bir gelir idi oda işçileri taşırdı. British, İstanbul'dan sonra gelir akşamları yatardı, bir keresinde 2 yolcuyla geldi onlarda zamanın meydan müdürüydü pass uçuyordu. Aitalia,Kapadokya'ya haftada 2 gün turist getirirdi. Pan Am, Berlin'den almancı taşırdı. MEA, Beyrut'tan bavulcu taşırdı. Austrian,işçi taşırdı.Aeroflot o zamanlar koministlik vardı ne taşırdı pek bilinmezdi. Air France, Kapadokya'ya turist ve işçi taşırdı. Swissair, havalıydı zenginleri taşırdı. Royal Jordanian politik nedenlerle geliyordu pek yolcusu yoktu. Şimdilerde Ankara'da Anadolu Jet ve VIP uçuşları olmasın uçak göremezsiniz, bir de Pegasus.
  • THY sefer koyarken fizibilite çalışması yapar ona göre sefer koyar ya da koymaz. ATO Ankaradan yapılacak seferlerden doğan zararı finanse edeceğini garanti etsin THY Ankadaran her tarafa sefer koyar. THY bayrak taşıyıcı olmasının yanında paydaşlarına karşı sorumluluğu olan bir şirket. Ticari kısmını da düşünmeli.
  • pegasusa slot vermiyor ankara.... bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
  • yeterli yolcu yoksa neden thy direct sefer koysun ki..anlami var midir...istanbul uzerinden uçun..veya yabanci havayollari ile uçun...
  • eyyyy thy yöneticileri. Bu ankara ve izmirin sizden çektiği ne? Türkiye sadece istanbuldanmı ibaret...

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Meclis Başkanı Nuri Gürgür, yönetim kurulu ve meclis üyeleriyle birlikte Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’ye “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Bezci, konuşmasına 65’inci hükümetin hayırlı olmasını dileyerek başladı. Türkiye’nin genel ekonomik tablosundan bahseden Bezci, ekonominin lokomotifi inşaat sektörünün hareketlenmesi için konut faizlerinin düşmesi gerektiğini kaydetti.

“Yurt dışına İstanbul üzerinden uçmaktan muzdaribiz” diyen Bezci, iş adamlarının aktarmalı uçuş nedeniyle bir gün gidiş bir gün de gelişe zaman harcayarak iki tam gününü yolda kaybettiğini söyledi. Bezci, Bakan Özlü’den Ankara’ya 2,5-3 saatlik uçuş mesafesindeki rotalara direkt uçuş gerçekleştirilmesi konusunda destek talep etti. Türkiye’de ilk defa bir ticaret odasının bünyesinde OFFSET Komisyonu kurduklarını anlatan Bezci, “Ankara’da OSTİM başta olmak üzere sanayi bölgelerimiz her şeyi üretecek güçtedir. Yeri üretimi OFFSET aracılığıyla desteklememiz çok önemlidir” dedi.

Ankara için bir kez daha direkt uçuş talep edildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

777 ~ 8 yıl önce
BU KARAR UZUN ADAMIN IKI DUDAK ARASINA BAKAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cono ~ 8 yıl önce
Ankara'dan bir zamanlar tarifeli olarak; Lufthansa - British Airways - Air France - KLM - Alitalia - Aeroflot - Pan Am - Swissair - Austrian - MEA - Royal Jordanian uçardı. O zamanlar THY de 30 bilemedin 40 uçağı vardı ve Ankara'nın doğusuna uçak gitmiyordu. Lufthansa haricinde hepsi hikayeydi. KLM, haftada bir gelir idi oda işçileri taşırdı. British, İstanbul'dan sonra gelir akşamları yatardı, bir keresinde 2 yolcuyla geldi onlarda zamanın meydan müdürüydü pass uçuyordu. Aitalia,Kapadokya'ya haftada 2 gün turist getirirdi. Pan Am, Berlin'den almancı taşırdı. MEA, Beyrut'tan bavulcu taşırdı. Austrian,işçi taşırdı.Aeroflot o zamanlar koministlik vardı ne taşırdı pek bilinmezdi. Air France, Kapadokya'ya turist ve işçi taşırdı. Swissair, havalıydı zenginleri taşırdı. Royal Jordanian politik nedenlerle geliyordu pek yolcusu yoktu. Şimdilerde Ankara'da Anadolu Jet ve VIP uçuşları olmasın uçak göremezsiniz, bir de Pegasus.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zarına iş ~ 8 yıl önce
THY sefer koyarken fizibilite çalışması yapar ona göre sefer koyar ya da koymaz. ATO Ankaradan yapılacak seferlerden doğan zararı finanse edeceğini garanti etsin THY Ankadaran her tarafa sefer koyar. THY bayrak taşıyıcı olmasının yanında paydaşlarına karşı sorumluluğu olan bir şirket. Ticari kısmını da düşünmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Peki ~ 8 yıl önce
O zaman afrikanın dip bucak şehirlerine bomboş niye uçar bu thy
ayt ~ 8 yıl önce
uçağın üstü boş altı dolu kargoda dünya da beşinciyiz
mrkt ~ 8 yıl önce
boş dediğiniz afrika uçakları şu an thyyi ayakta tutan transit yolcu pazarının en büyük kaynaklarından biridir.
yurdum düzeni ~ 8 yıl önce
pegasusa slot vermiyor ankara.... bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarothy ~ 8 yıl önce
yeterli yolcu yoksa neden thy direct sefer koysun ki..anlami var midir...istanbul uzerinden uçun..veya yabanci havayollari ile uçun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bak bakalim ~ 8 yıl önce
Hafta da 2 frekans jfk fra ams cdg bru baslasin o zaman ahl de doluluk kalirmi gorusuruz.
sami ~ 8 yıl önce
eyyyy thy yöneticileri. Bu ankara ve izmirin sizden çektiği ne? Türkiye sadece istanbuldanmı ibaret...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000