21 Ekim 2011, Cuma 15:15:20

ANKARA HAVA SAHASI SUSTU!

Türkiye’yi yasa boğan saldırıya tüm yurtta tepki yağarken iki günde verilen 35 şehit için havada bir dakikalık susma eylemi yapıldı. İşte pilotlar ve hava trafik kontrolörlerinin sessiz eylemi...
  • insanların dili dini ne olursa olsun göz yaşlarının rengi hep aynı değilmi güzel bir mesaj dı herkesi en içten duygularla tebrik ediyorum
  • Burdaki manayı anlayamayan beyin fakiri arkadaslar.insanlar butun iyi niyetleriyle dunyaya birseyi gostermeye calısıyorlar siz onun nasıl olması gerektigi hakkında kendinize gore yorum yapıyosunuz.Ayaktada durulur dua da edilir bu cocuklar hepsini misli kere hakketti.herkesin dini kendine,ayrıca boyle yazılar yazmak sanırım sizi cennete goturmez(Allah bilir tabi yinede).SAygı durusunda duran insanların hepsini kişisel olarak tanırım ve nasıl guzel insanlar oldugunu bilirim o yuzden sizin gibi yobazlara burda onlara laf dedirtmem.Burda zaman kaybedicenize gidin dua edin de belki size de sevap yazılır bencil yobazlar.Kendiniz için yasadıgınız bu dunyada siz boyle onurlu insanları anlayamazsınız.
  • yaşasın türkiye ! yaşasın birlik ! yaşasın türk onuru ! kahrolsun , bu yazıyı okuyup da içinde nefret taşıyanlar ! ! !
  • herkes senin gibi musluman, hiristiyan, musevi v.s. bir dine bagli olmak zorunda mi? Sen dua okuyarak anarsin, baskasi ates yakarak, kimisi de ayakta durarak.Senden olmayani neden kabul etmiyorsun? Nerde mevlana, nerde yunus, cakma muslumanlar sizi...
  • Burdan dua edin diyen terör örgütü mensuplarına sesleniyorum.Burda yapılan teröre sessiz kalmıcağımızın mesajıdır.Sizin gibi yobaz insanlar anlamaz böyle şeyleri.Ülke parçalanınca anan baban kardeşin ölünce onların arkasından bol bol okursunuz.Biz dualarımızı hep okuyoruz sizin gibi göztermelik sonradan müslüman olanlardan değiliz.
  • haber, okuyup izlediğimde bir türk evladı ve emekli bir asker olarak göz yaşlarımı tutamadım sagolun varolun
  • Bence yanlış ve Bu nedir yaa...diyen arkadaşlara,BİZ KİME VE NE ZAMAN DUA OKUYACAĞIMIZI ÇOK İYİ BİLİRİZ.RUHSUZLUĞUNUZ YÜZÜNÜZE YANSIR İNŞALLAH VE SİZLERİN DUASINI DA BEN OKURUM.
  • çok duygulandım pilot un konuşmasıyla beraber göz yaşlarıma engel olamadım,hepinize helal olsun.
  • Havacilik camiasi adina Galatasaray'in UEFA kupasini aldigi gunun ertesi gunu yapilan savas ucaklariyla karsilamadan sonra, gordugum en onurlu havacilik hareketi. Kontroler arkadaslarimizin bu duyarli, saygili durusundan dolayi kendilerini tebrik ediyorum . bu arada hepimiz Allah 'a inaniyoruz ama bunu da dini konularla karistirarak yorumlamak her ahmagin harci degildir heralde. ellerinize yureginize saglik. keske bu durusu her alanda sergiliyebilsek.... ve insanlar (ahmaklar dahil!) ders cikarabilseler...
  • biraz kafanızı çalıştırırsanız anlarsınız kime ne yararı olacağını
Türkiye son günlerde verdiği şehitlerine ağlarken tüm yurtta teröre lanet yağıyor. Şehitlere bir tepki de hava trafik kontrolörlerinden ve pilotlardan geldi.
Ankara hava sahasında dün bir dakika süreyle telsiz konuşmaları yapılmadı, teröre sessiz tepki gösterildi.
 
Bir dakikalık susma eylemi bir hava trafik kontrolörünün, “ İki gün içerisinde asker, sivil ve çocuklardan oluşan 35 masum vatandaşımız teröristler tarafından katledildiler. Tüm Türkiye, hava trafik kontrolörleri olarak bu tür haince saldırıları kınıyor, acil durumlar hariç, bütün pilotlarımızı şehitlerimizin anısına bir dakikalık sessizliğe davet ediyoruz” sözleriyle başladı.
 
Bu andan itibaren yerli yabancı bir çok hava aracı telsiz irtibatını kesti. Ankara hava sahası kelimenin tam anlamıyla sessizliğe büründü.
 
Eylemin sonunda bir pilot telsizden şu ifadeleri kullandı: “Değerli kontrolör arkadaşlarım. Yaptığınız bu muhteşem organizasyon için sizi yürekten kutluyorum. Bir çok insanaınn yapamamış olduğu bu tepkiyi hepimiz adına verdiğiniz için teşekkür ediyorum.”
   
ANKARA HAVA SAHASI SUSTU!

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

Misafir ~ 12 yıl önce
insanların dili dini ne olursa olsun göz yaşlarının rengi hep aynı değilmi güzel bir mesaj dı herkesi en içten duygularla tebrik ediyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Burdaki manayı anlayamayan beyin fakiri arkadaslar.insanlar butun iyi niyetleriyle dunyaya birseyi gostermeye calısıyorlar siz onun nasıl olması gerektigi hakkında kendinize gore yorum yapıyosunuz.Ayaktada durulur dua da edilir bu cocuklar hepsini misli kere hakketti.herkesin dini kendine,ayrıca boyle yazılar yazmak sanırım sizi cennete goturmez(Allah bilir tabi yinede).SAygı durusunda duran insanların hepsini kişisel olarak tanırım ve nasıl guzel insanlar oldugunu bilirim o yuzden sizin gibi yobazlara burda onlara laf dedirtmem.Burda zaman kaybedicenize gidin dua edin de belki size de sevap yazılır bencil yobazlar.Kendiniz için yasadıgınız bu dunyada siz boyle onurlu insanları anlayamazsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yaşasın türkiye ! yaşasın birlik ! yaşasın türk onuru ! kahrolsun , bu yazıyı okuyup da içinde nefret taşıyanlar ! ! !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
herkes senin gibi musluman, hiristiyan, musevi v.s. bir dine bagli olmak zorunda mi? Sen dua okuyarak anarsin, baskasi ates yakarak, kimisi de ayakta durarak.Senden olmayani neden kabul etmiyorsun? Nerde mevlana, nerde yunus, cakma muslumanlar sizi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Burdan dua edin diyen terör örgütü mensuplarına sesleniyorum.Burda yapılan teröre sessiz kalmıcağımızın mesajıdır.Sizin gibi yobaz insanlar anlamaz böyle şeyleri.Ülke parçalanınca anan baban kardeşin ölünce onların arkasından bol bol okursunuz.Biz dualarımızı hep okuyoruz sizin gibi göztermelik sonradan müslüman olanlardan değiliz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
haber, okuyup izlediğimde bir türk evladı ve emekli bir asker olarak göz yaşlarımı tutamadım sagolun varolun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bence yanlış ve Bu nedir yaa...diyen arkadaşlara,BİZ KİME VE NE ZAMAN DUA OKUYACAĞIMIZI ÇOK İYİ BİLİRİZ.RUHSUZLUĞUNUZ YÜZÜNÜZE YANSIR İNŞALLAH VE SİZLERİN DUASINI DA BEN OKURUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
çok duygulandım pilot un konuşmasıyla beraber göz yaşlarıma engel olamadım,hepinize helal olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Havacilik camiasi adina Galatasaray'in UEFA kupasini aldigi gunun ertesi gunu yapilan savas ucaklariyla karsilamadan sonra, gordugum en onurlu havacilik hareketi. Kontroler arkadaslarimizin bu duyarli, saygili durusundan dolayi kendilerini tebrik ediyorum . bu arada hepimiz Allah 'a inaniyoruz ama bunu da dini konularla karistirarak yorumlamak her ahmagin harci degildir heralde. ellerinize yureginize saglik. keske bu durusu her alanda sergiliyebilsek.... ve insanlar (ahmaklar dahil!) ders cikarabilseler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
biraz kafanızı çalıştırırsanız anlarsınız kime ne yararı olacağını

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000