04 Ekim 2016, Salı 14:18:51

Anex Tour Almaya'da şirket kurup uçacak

Türk ve Hollanda kökenli Anex Tour Grubu bu yıl yeni bir tur operatörü şirketi ile Almanya piyasasına girmeyi planlıyor.
  • Bekleyin arkasinda Kimlerin oldugunu görünce Cok sasiracaksiniz....
  • Turizm sektörüne son üç yılın ikisinde pegas ve odeonla omuz veren, kötü geçirdiğimiz bu sezonda neredeyse Antalya turizm'ini %60 tek başına sıratlayan, üstüne kendine Almanya gibi bir ülkede yer açan bu şirket desteği hak ediyor. Yolun açık olsun ANEX TOUR.
  • Hollanda da acilsaniz. Is ariyorum ne guzel calisirdim. Tecrube var. Lanet olsun butun kapilar kapali
  • Ağzı olan konuşuyor adamların Almanya'dan nereye uçacağını bilen varmı önce bi araştırın nerelere uçacaklarını ondan sonra kıyaslayın TK ve SXS ile .
  • bu seneryo bana sky ın belirli bir çizgide giderken birden iç hatlara girmesini hatırlattı.
  • 28 ağustosta Rusya'dan charter izinler kaldırıldı,2 eylülde ilk uçuş gerçekleşti.Bu sektördeki bizlere Türk tur operatörlerinin ne kadar önemli bir değer olduğunu gösterdi.Sky battı,Kayı tur battı,Öğer Tur bitti,Pegasusu havayolları Pazarda küçüldü ve özellikle Alman pazarı yabancı operatörlerin eline kaldı. Anex gibi tüm yerli operatörlere ilave destekler verilmeli.Hem uçak şirketi olarak hemde turu düzenleyen acenta olarak büyük risklere giriyorlar . Bu pazara renk getireceklerdir .
  • Klasik Tur Operatoru Hatası: Tur operatoru maliyetlere bakar. En buyuk kalem havayolu der. Kendi şirketimi kurup baskasına para kazandırmayayım,der. Kazın ayagı oyle olmaz, astarı yuzunu gecer. 2-5% kar marjı, hatta genelde zarar eden şirketler kervanına katılır ve grup olarak 1-2 yıl içinde batar.
  • Bu 767'ler ortalarda oldugu surece bu yeni sirketlerin cikmasi durmaz.
  • Azurair ve Nordwind'in Hub'ı oldu Antalya zaten!
  • Bi sen eksiktin zaten gel pastadan 1 dilimde sen ye! Yedirirlerse tabi

Türk ve Hollanda kökenli Anex Tour Grubu bu yıl yeni bir tur operatörü şirketi ile Almanya piyasasına girmeyi planlıyor.

Anex Tour Germany adı altında faaliyet gösterecek şirket halen Düsseldorf´ta kuruluyor ve önümüzdeki yılda 250 bin müşteri hedefliyor. Alman “Touristik Aktuell” dergisinde yayınlanan habere göre özellikle Akdeniz Çanağı´nda fakat aynı zamanda da Asya ve Karayıp Adaları´nda “yüksek kaliteli uçuşlu tatil paketi” sunmayı hedefleyen Anex Tour Germany, ayrıca tur ve kruvaziyer turları da pazarlayacak.

Pazarlamayı klasik seyahat acentası ağı ile yapmayı düşünen Anex Tour Germany ilk yılında 5 bin seyahat acentası ile birlikte çalışmayı planlıyor ve bunun için bazı seyahat acentası zincirleri ve kooperasyonları ile özel anlaşmalar yapacak. Key Account Yönetici olarak eskiden Ruf şirketinde faaliyet gösteren Claudia Christmann şirkette yer alacak.

Rusya´da en büyük tur operatörlerinden olan Türk kökenli Anex Tour Grubu´nun merkezi Hollanda´da bulunmakta, gruba bir incoming agency ve 17 Boeing uçağına sahip Azur Air dahildir.

Anex Tour Germany´nin Almanya´daki merkezi Düsseldorf Ratingen´de havalimanına yakın bir yerde yer almaktadır ve şu anda 40 kişi çalıştırıyor.

Anex Tour Almaya'da şirket kurup uçacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

IL ~ 7 yıl önce
Bekleyin arkasinda Kimlerin oldugunu görünce Cok sasiracaksiniz....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Jet Kel ~ 7 yıl önce
Turizm sektörüne son üç yılın ikisinde pegas ve odeonla omuz veren, kötü geçirdiğimiz bu sezonda neredeyse Antalya turizm'ini %60 tek başına sıratlayan, üstüne kendine Almanya gibi bir ülkede yer açan bu şirket desteği hak ediyor. Yolun açık olsun ANEX TOUR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
E. ~ 7 yıl önce
Hollanda da acilsaniz. Is ariyorum ne guzel calisirdim. Tecrube var. Lanet olsun butun kapilar kapali

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kime göre ~ 7 yıl önce
Ağzı olan konuşuyor adamların Almanya'dan nereye uçacağını bilen varmı önce bi araştırın nerelere uçacaklarını ondan sonra kıyaslayın TK ve SXS ile .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
belli oldu ~ 7 yıl önce
bu seneryo bana sky ın belirli bir çizgide giderken birden iç hatlara girmesini hatırlattı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ziyaretçi ~ 7 yıl önce
28 ağustosta Rusya'dan charter izinler kaldırıldı,2 eylülde ilk uçuş gerçekleşti.Bu sektördeki bizlere Türk tur operatörlerinin ne kadar önemli bir değer olduğunu gösterdi.Sky battı,Kayı tur battı,Öğer Tur bitti,Pegasusu havayolları Pazarda küçüldü ve özellikle Alman pazarı yabancı operatörlerin eline kaldı. Anex gibi tüm yerli operatörlere ilave destekler verilmeli.Hem uçak şirketi olarak hemde turu düzenleyen acenta olarak büyük risklere giriyorlar . Bu pazara renk getireceklerdir .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Prag ~ 7 yıl önce
Klasik Tur Operatoru Hatası: Tur operatoru maliyetlere bakar. En buyuk kalem havayolu der. Kendi şirketimi kurup baskasına para kazandırmayayım,der. Kazın ayagı oyle olmaz, astarı yuzunu gecer. 2-5% kar marjı, hatta genelde zarar eden şirketler kervanına katılır ve grup olarak 1-2 yıl içinde batar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
767 ~ 7 yıl önce
Bu 767'ler ortalarda oldugu surece bu yeni sirketlerin cikmasi durmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DXB ~ 7 yıl önce
Azurair ve Nordwind'in Hub'ı oldu Antalya zaten!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pia ~ 7 yıl önce
Bi sen eksiktin zaten gel pastadan 1 dilimde sen ye! Yedirirlerse tabi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emekçi ~ 7 yıl önce
Yeni bir şirketin kurulması, hem de almanya gibi kuralları olan bir ülkede, hem de Türk şirketi... Sorun nedir?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000