13 Eylül 2009, Pazar 07:59:17

Anatolian Balloons bir ilke imza attı

Anatolian Balloons firması, bu alanda dünyanın ilk ve tek ISO 9001 2000 Kalite Belgesi'ne sahip firması oldu.

Dünya'da sıcak hava balon turlarının yapıldığı en gözde merkezlerden biri olan Kapadokya bölgesinde yaklaşık 8 yıldan beri sıcak hava balonları ile turist taşımacılığı yapan Anatolian Balloons firması, bu alanda dünyanın ilk ve tek ISO 9001 2000 Kalite Belgesi'ne sahip firması oldu.

Anatolian Balloons Genel Müdürü Mahmut Uluer, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin en fazla turist çeken turizm merkezlerinden biri olan peribacaları ile ünlü Kapadokya bölgesinin büyülü atmosferini yaklaşık 8 yıldan beri havadan yerli ve yabancı konuklara izlettirmenin haklı gururunu yaşadıklarını söyledi. Hava balonculuğunda alanlarında uzman yerli ve yabancı pilotlarla çalıştıklarını belirten Uluer, rüzgarın durumuna göre sabahın ilk ışınları ile başlayan ve 45-90 dakika arasında değişen balon turlarını özellikle İspanya, ABD, Japonya, Çin, Fransız ve Alman konuklarının yoğunlukla tercih ettiğini belirtti.

Kişi başına 150 avro uçuş ücretinin alındığı uçuşlarda, 6 yaş altındaki çocukların bu yolculuğa kabul edilemediğini söyleyen Uluer, 6-12 yaş grubu çocuklara ise yüzde 50 oranında bir indirim imkanı sağladıklarını ifade etti.

Sıcak hava balonları ile yapılan taşımacılık hizmetlerinin Avrupa standartlarında ortaya konulduğunu kaydeden Uluer, bu alanda ISO 9001 2000 kalite belgesini de alarak dünya çapında kalite belgesi alan ilk ve tek firması olmanın da haklı gururunu yaşadıklarını belirtti.

Anatolian Balloons bir ilke imza attı

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000