14 Ekim 2011, Cuma 18:07:22

ANADOLUJET’E ANLAMLI ÖDÜL

13 Ekim 2011’de Ankara’nın başkent oluşunun 88.yıldönümü nedeniyle 'Ankara'ya Değer Katanlara Büyük Seğmen Ödülü' töreni düzenlendi.
  • bu tarz şov amaçlı gösterilerde ne söylenir? körlerle sağırlar birbirlerini ağırlar.
  • Al gülüm , ver gülüm..
  • tekel thy nin tekel anadolu jeti istediği zaman istediği yere uçabiliyor ve zarar etme lüksü de var çünkü para nasılsa milletin cebinden vergi olarak çıkıyor anadolujet ve sunexpress e son verilmeli özel şirketler teşvik edilmeli yoksa hepsi batacak
Törene Devlet Bakanları, Milletvekilleri, Devlet Erkanı'nın diğer önemli temsilcileri, Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil, Türk Hava Yolları Bölgesel Uçuşlar Başkanı ve Anadolujet’in icrasından sorumlu Sami Alan’da katıldı.

Bu anlamlı organizasyonda Ankara’ya katkı veren önemli işadamlarından siyasetçilere kadar birçok kurum ve kişilere “seğmen ödülü” takdim edildi.

Ankara’da yolcu sayısının önemli ölçüde arttırılmasında ve dolayısıyla havayolu ulaşımının gelişmesinde önemli rol oynayan Temel Kotil ve Sami Alan da ödüllerini Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in elinden aldılar.




ANADOLUJET’E ANLAMLI ÖDÜL

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
bu tarz şov amaçlı gösterilerde ne söylenir? körlerle sağırlar birbirlerini ağırlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Al gülüm , ver gülüm..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tekel thy nin tekel anadolu jeti istediği zaman istediği yere uçabiliyor ve zarar etme lüksü de var çünkü para nasılsa milletin cebinden vergi olarak çıkıyor anadolujet ve sunexpress e son verilmeli özel şirketler teşvik edilmeli yoksa hepsi batacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000