29 Temmuz 2013, Pazartesi 10:40:28

ANADOLUJET UÇAĞINDA OLAY!

Türk Hava Yolları’nın alt markası Anadolujet’in Ercan-Ankara seferini yapan uçağında ikram krizi yaşandı. Ramazan dolayısıyla ikram az yüklenince yolcular kabin ekiplerine tepki gösterdi. Pilot ikram krizini nasıl anlattı?
  • İnsanlar neye tepki gösterceklerini gerçekten bilmiyorlar.yüklemeyen şirket bütün sıkıntıyı çeken kabin ekibi.türklerle uçmak büyük eziyet büyük.
  • Yazın Kıbrıs, Bodrum, Antalya, Dalaman vs gibi tatil yörelerine olan uçuşlar %90'ı tatilci yolcu ile yapılıyor. Hele Kıbrıs tatil + kumar turizmi. Bu profildeki yolcunun oruç tutmasını beklemek ve ona göre ikram planlamak iş bilmemektir. İnsan biraz düşünür bu konuları, yöneticiler bunu için maaş alıyorlar.
  • oruç tutan haklı tutmayan haksız öylemi. taşıma yapan bir firma yolcu sayısına bağlı olarak yemek taşıma zorunluluğu vardır. ona karar verme yetkisi yoktur. sizler 16 saat 45 dakika 25 saniye oruç tutma yarışına devam edin bunu yaparkende hak yemeye devam edin. edirne kapıkulenin 10 km batısında doğan ile 10 km doğusunda doğanın kafa kağıdında din ile ilgili kısmı farklı oluyor ama içinde insanlık varsa bunun bir önemi olmamalı. din üzerinden ticaret yapmak kolaydır yüz yıllardır yapılan birşeydir. uyanın. oruç tutuyorsan tutmayana saygılı ol
  • Kardeşim burası TÖrkiye bu ülkede Damograğsi var. Herkes oruç tutmak zorunda. Biizzz herşeyi biliriz.
  • SONUCTA YOLCUSUN VE ALLAH YOLCU OLAN KISILERE BIR IKRAMDA BULUNMUS. SEFERIYKEN ORUC TUTMAK MECBURIYETI YOKTUR. TUTMADIGIN GÜNÜ KAZA EDERSIN BU KADAR BASIT. ONUN ICIN BEN YOLCULUK YAPTIGIM ZAMANLARI ORUC TUTMUYORUM.
  • Sunexpress ekipleriyle olmuyo bu is thy ekipleri yapsin eskisi gibi
  • kardesim eger musluman degilsen ya da saglik sartlarin el vermiyorsa yinede yanindakine nezaketen de olsa 50 dk ac dursan olmezsin iyi geceler
  • Uçuş zaten THY ekiplerinin yaptığı uçuş. Sxs ekipleri, uçağa girdiğinde uçakta ne varsa onu ikram ediyor zaten, ekiplerin aman az alalım diye bir yorumu olamaz, hatta tam tersi eksikse ister, o da kendilerini dinleyen birilerini bulursa. Yorum yapanlar unutmasın, Sxs ekipleri de böyle durumlarda en hafif tabiriyle mecbur ve mağdur olarak uçuyor. Diğer taraftan ramazan diye ikramın azaltılması tabi ki ticari bir karardır ve mutlaka sonuçları olur. Ama kimsenin kimseye "5 dakka dişini sık, yemezsen ölür müsün" diye sormaya hakkı yoktur, benim kimseye "oruç tutmasan ölür müsün" diye saçma bir soru sormaya hakkım olmadığı gibi, herkes kendinden sorumludur.
  • Evet Anadolujet'i SunExpress işletiyor. Kokpit ve kabin ekibi elinden gelenin en iyisini yapıyor bence. Yorum yapan arkadaşlar, herkes ekmek parası derdinde bunun farkında mısınız? SunEx ekipleri çok mu memnun bu işten, ellerinden gelse THY ve Anadolujet'le uçmak istemezler ama ekmek parası dedik ya. Bu işten THY'de SunExpress'de kar ediyor. Kasalar $$$$ doluyor anlayacağınız. Ankara'dan her yere, her gün uçak uçuyor. Daha ne istiyorsunuz? Uçaklar dolu gidiyor, dolu geliyor. DOCO da TGS de Türk Hava Yolları standartlarında çalışıyor , zaten onun şirketleri.
  • O kadar komik yorumlar okuyunca yazamadan edemedim. SunExpress'in ne temizlikten ne ikrandan yana teklif goturme ya da tercih yapma hakki var mi bi arastirin iftira atmadan once. turkish Do&Co firmasi ikrami azalttim der, ikram azalir. Tgs (turkish ground service) temizligini standart yapar. SunExpress bunun neresinde pardon? Anladik grevdekiler haklarini savunurken olabildigince ses getiremiyolar Sun Express ve Thy anlasmalarindan. Ama bununla da Sun Express'in ne alakasi var? Anadolujet 1bucuk yildir Sun Express tarafindan icra ediliyor. Thy'nin Sabiha Gokcen ucuslari da keza 6 aydir Sun Express icraasinda. Ama ne ikram standardi ne temizlik standardindasoz soyleme hakki Sun Express'in DEGIL!

Anadolujet’in Ercan-Ankara seferini yapan uçağına yolcu sayısından az ikram yüklenince yolcularla kabin ekipleri arasında gerginlik yaşandı. TK 7315 sefer sayılı uçağın kaptan pilotu Kıbrıs uçaklarına eksik ikram yüklenmesi sonrası yaşanan olayla ilgili görevlilere bilgi verdi.

Ramazan dolayısıyla uçağa yüzde 40 daha eksik ikram yüklendiği için ikram alamayan yolcuların kabin ekiplerine hakarete varan tepki gösterdiğini ileten kaptan pilot, eksik ikram yüklenme uygulamasının Ercan uçuşlarında yapılmamasını istedi.

İşte pilotun ikram krizi ile ilgili yaşadıkları:

ANADOLUJET UÇAĞINDA OLAY!

Yorumlar Tüm Yorumlar (46)

iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
İnsanlar neye tepki gösterceklerini gerçekten bilmiyorlar.yüklemeyen şirket bütün sıkıntıyı çeken kabin ekibi.türklerle uçmak büyük eziyet büyük.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tatil uçuşları ~ 11 yıl önce
Yazın Kıbrıs, Bodrum, Antalya, Dalaman vs gibi tatil yörelerine olan uçuşlar %90'ı tatilci yolcu ile yapılıyor. Hele Kıbrıs tatil + kumar turizmi. Bu profildeki yolcunun oruç tutmasını beklemek ve ona göre ikram planlamak iş bilmemektir. İnsan biraz düşünür bu konuları, yöneticiler bunu için maaş alıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
acıktım ~ 11 yıl önce
oruç tutan haklı tutmayan haksız öylemi. taşıma yapan bir firma yolcu sayısına bağlı olarak yemek taşıma zorunluluğu vardır. ona karar verme yetkisi yoktur. sizler 16 saat 45 dakika 25 saniye oruç tutma yarışına devam edin bunu yaparkende hak yemeye devam edin. edirne kapıkulenin 10 km batısında doğan ile 10 km doğusunda doğanın kafa kağıdında din ile ilgili kısmı farklı oluyor ama içinde insanlık varsa bunun bir önemi olmamalı. din üzerinden ticaret yapmak kolaydır yüz yıllardır yapılan birşeydir. uyanın. oruç tutuyorsan tutmayana saygılı ol

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Herkes oruç tutsun ~ 11 yıl önce
Kardeşim burası TÖrkiye bu ülkede Damograğsi var. Herkes oruç tutmak zorunda. Biizzz herşeyi biliriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SEFERI YOLCU ~ 11 yıl önce
SONUCTA YOLCUSUN VE ALLAH YOLCU OLAN KISILERE BIR IKRAMDA BULUNMUS. SEFERIYKEN ORUC TUTMAK MECBURIYETI YOKTUR. TUTMADIGIN GÜNÜ KAZA EDERSIN BU KADAR BASIT. ONUN ICIN BEN YOLCULUK YAPTIGIM ZAMANLARI ORUC TUTMUYORUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tayyareci ~ 11 yıl önce
Afferim sana muslim...
sun ~ 11 yıl önce
Sunexpress ekipleriyle olmuyo bu is thy ekipleri yapsin eskisi gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 11 yıl önce
kardesim eger musluman degilsen ya da saglik sartlarin el vermiyorsa yinede yanindakine nezaketen de olsa 50 dk ac dursan olmezsin iyi geceler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
khn ~ 11 yıl önce
Uçuş zaten THY ekiplerinin yaptığı uçuş. Sxs ekipleri, uçağa girdiğinde uçakta ne varsa onu ikram ediyor zaten, ekiplerin aman az alalım diye bir yorumu olamaz, hatta tam tersi eksikse ister, o da kendilerini dinleyen birilerini bulursa. Yorum yapanlar unutmasın, Sxs ekipleri de böyle durumlarda en hafif tabiriyle mecbur ve mağdur olarak uçuyor. Diğer taraftan ramazan diye ikramın azaltılması tabi ki ticari bir karardır ve mutlaka sonuçları olur. Ama kimsenin kimseye "5 dakka dişini sık, yemezsen ölür müsün" diye sormaya hakkı yoktur, benim kimseye "oruç tutmasan ölür müsün" diye saçma bir soru sormaya hakkım olmadığı gibi, herkes kendinden sorumludur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Verin Coşkuyu... ~ 11 yıl önce
Evet Anadolujet'i SunExpress işletiyor. Kokpit ve kabin ekibi elinden gelenin en iyisini yapıyor bence. Yorum yapan arkadaşlar, herkes ekmek parası derdinde bunun farkında mısınız? SunEx ekipleri çok mu memnun bu işten, ellerinden gelse THY ve Anadolujet'le uçmak istemezler ama ekmek parası dedik ya. Bu işten THY'de SunExpress'de kar ediyor. Kasalar $$$$ doluyor anlayacağınız. Ankara'dan her yere, her gün uçak uçuyor. Daha ne istiyorsunuz? Uçaklar dolu gidiyor, dolu geliyor. DOCO da TGS de Türk Hava Yolları standartlarında çalışıyor , zaten onun şirketleri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin ~ 11 yıl önce
O kadar komik yorumlar okuyunca yazamadan edemedim. SunExpress'in ne temizlikten ne ikrandan yana teklif goturme ya da tercih yapma hakki var mi bi arastirin iftira atmadan once. turkish Do&Co firmasi ikrami azalttim der, ikram azalir. Tgs (turkish ground service) temizligini standart yapar. SunExpress bunun neresinde pardon? Anladik grevdekiler haklarini savunurken olabildigince ses getiremiyolar Sun Express ve Thy anlasmalarindan. Ama bununla da Sun Express'in ne alakasi var? Anadolujet 1bucuk yildir Sun Express tarafindan icra ediliyor. Thy'nin Sabiha Gokcen ucuslari da keza 6 aydir Sun Express icraasinda. Ama ne ikram standardi ne temizlik standardindasoz soyleme hakki Sun Express'in DEGIL!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000