19 Haziran 2017, Pazartesi 11:51:24

Anadolujet uçağında müzik resitali

Yüksekova’dan Ankara’ya havalanan uçağa elindeki saksafonla binen bir müzik öğretmeni, kaptan, hostes ve yolcuların isteğini kırmayarak mini bir konser verdi.
  • Umarım o düzeysiz espiriyi yapmamışlardır
  • bende o ucustaydim. Baktik adam kelli felli dedik bu iyi calar. Berbat otesi caldi. zaten susturduk hemen. yanlis ve yalan haber
  • bende cok iyi avciyimdir. Umarim bana da kalk bir keklik avla demezler
  • Sayın Kevser. Türkçeyi düzgün kullanalım. ENTÜRMAN değil doğrusu ENSTRÜMAN. Tamamen Türkçe olsun isterseniz MÜZİK ALETİ demeniz gerekirdi. Bilginize sunulur.
  • Muzik yinede eglenceli. Ben seyahata neler gordum neler. Aglayan bebekler, gecerken ayagim ustune basan kilolu insanlar, arkadan saca asilan cocuklar, koltuguna carpan yolcular, ter kokan yan komsular, benim tarafima agzi acik kalmis uyuyan yolcular ve daha neler neler.
  • Ne guzel. Nese sadece turk ucaklara olur. Digerler olu
  • Uyumam gerekiyordu ziriltidan uyuyamadim. Basim sisti tum ucus. oglan tutturdu ben de istiyorum o aletten. Kulliyen zarar
  • Monoton ve Sıkıcı bir Yolculuk yerine Güzel değişik bir Yolculuk Yaşamak ne güzeldir ? Alışılmışın dışında Kavga veya Başkaları ile Uğraşmak yerine Süper Resital ,bende O Uçuşta olmak isterdim.
  • Aranızda hala ilgili haberin video linkini paylaşmayanlar var
  • İmla kuralları neydi? İmla kuralları türkçe dilbigisiydi, sevgiydi. Vatandaşta? Vatandaş da olmasın? Dahi anlamındaki -de, -da ayrı yazılır.

Yüksekova’dan Ankara’ya havalanan uçağa elindeki saksafonla binen bir müzik öğretmeni, kaptan, hostes ve yolcuların isteğini kırmayarak mini bir konser verdi. Yol boyunca değişik türden parçalar çalan ve müzik resitali yaşatan öğretmen büyük alkış aldı.

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yaşayan ve Yüksekova TOKİ Anadolu Lisesinde müzik öğretmenliği yapan Ahmet Soylu, okullar kapanınca Yüksekova-Ankara uçağından bilet aldı. Anadolu Jet’in saat 14.00’de hareket edecek olan uçağına elindeki saksafonla binen Soylu, hostesler ve kaptanın dikkatini çekti. Kaptan ve hosteslerle sohbet eden öğretmen Soylu, ‘Uçakta çalabilir misiniz?’ sorusunu yanıtsız bırakmadı ve bu teklifi kabul etti. Uçak, daha sonrada pistten Ankara’ya gitmek üzere havalandı. Müzik öğretmeni, bir müddet sonra müzik aletini eline alarak çalmaya başladı.

Yolcular da şaşırdı

Elindeki Saksafonla adeta mini bir konser veren Ahmet Soylu, değişik türden tanınmış sanatçıların parçalarından çaldı. Uçakta yaşanan bu olayda herkesi şaşırttı. Yolcuların tüm dikkati de bir anda Soylu’ya yöneldi. Soylu, yaklaşık 2 saatlik süre boyunca yolculara keyifli dakikalar yaşattı. Yaşanan bu anlar da bir cep telefonu kamerasına kaydedildi.

Soylu, iki yıldır Yüksekova’da görev yaptığını söyledi. Soylu, “Tüm öğretmenlerle beraber uçağa bindik. Çok sayıda vatandaşta vardı. Asker ve poliste vardı. Uçağa binerken kaptan ve hostesler elimdeki müzik aleti olan saksafonu gördü. Bu durum dikkatlerini çekti. Daha sonra uçak havalandı. Bir müddet sonra hostesler yanımıza geldi. Yarım saatlik bir konser verdim. Güzel bir yolculuk oldu” dedi.

Anadolujet uçağında müzik resitali

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Mert ~ 7 yıl önce
Umarım o düzeysiz espiriyi yapmamışlardır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BENDE ~ 7 yıl önce
bende o ucustaydim. Baktik adam kelli felli dedik bu iyi calar. Berbat otesi caldi. zaten susturduk hemen. yanlis ve yalan haber

Yanıtla

Kalan karakter 1000
remzi ~ 7 yıl önce
bende cok iyi avciyimdir. Umarim bana da kalk bir keklik avla demezler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türkçe ~ 7 yıl önce
Sayın Kevser. Türkçeyi düzgün kullanalım. ENTÜRMAN değil doğrusu ENSTRÜMAN. Tamamen Türkçe olsun isterseniz MÜZİK ALETİ demeniz gerekirdi. Bilginize sunulur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
G ~ 7 yıl önce
Muzik yinede eglenceli. Ben seyahata neler gordum neler. Aglayan bebekler, gecerken ayagim ustune basan kilolu insanlar, arkadan saca asilan cocuklar, koltuguna carpan yolcular, ter kokan yan komsular, benim tarafima agzi acik kalmis uyuyan yolcular ve daha neler neler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B ~ 7 yıl önce
Ne guzel. Nese sadece turk ucaklara olur. Digerler olu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cok fenaydi ~ 7 yıl önce
Uyumam gerekiyordu ziriltidan uyuyamadim. Basim sisti tum ucus. oglan tutturdu ben de istiyorum o aletten. Kulliyen zarar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Budur ~ 7 yıl önce
Monoton ve Sıkıcı bir Yolculuk yerine Güzel değişik bir Yolculuk Yaşamak ne güzeldir ? Alışılmışın dışında Kavga veya Başkaları ile Uğraşmak yerine Süper Resital ,bende O Uçuşta olmak isterdim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aranızda hala ~ 7 yıl önce
Aranızda hala ilgili haberin video linkini paylaşmayanlar var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İmla ~ 7 yıl önce
İmla kuralları neydi? İmla kuralları türkçe dilbigisiydi, sevgiydi. Vatandaşta? Vatandaş da olmasın? Dahi anlamındaki -de, -da ayrı yazılır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000