25 Ağustos 2016, Perşembe 19:21:41

Anadolujet uçağı korkuttu

Anadolujet'in Ağrı-Ankara seferini yapan yolcu uçağının Esenboğa'ya inişte lastiği lastiği patladı.
  • Latikler kabak defalarca söyledim ama onlar değişmedi.
  • sivil mi askeri kökenli mi asıl mesela bu
  • şükürler olsun ki sadece bir teker patlaması.. yoksa nasıl bir zihniyetle işletildiği belli olmayan bir havayolunun başına daha büyük olaylar gelmesi büyük ihtimal.. Yaşlı yaşlı uçaklar allah korusun
  • Ne jetmis bu be:)) lastik patladi gayriiii haaa teknik edun sunu tamir lazlarim....
  • Bu sabotaj uçak düşürmez korkutur. İki günde iki olay olmuşsa ve Ankaraya geliş uçakları. TGS de temizlik şart doğru yorum.
  • Dün 17:45 saw-esb seferi yapan Anadolujet uçağında tekerde çivi yüzünden 1 saat rötar yaptı push-back sonrasında uçak Taxi yolundan parka çekildi yolcular uçaktan indirildi 40 dk sonra teker değişip devam etti. 2 günde iki teker patlaması mevzusu. Tesadüf dediğin böyle olur mu TGS ye temizlik mi lazım.
  • Anadolujet de olunca "korkuttu" Pegasus da olunca " faciadan dönüldü " Halbuki ikisinde B737-800
  • Haber kaynağınız kimdir bilemiyorum lakin ya uydurmuş ya da size bilerek yanlış bilgi vermiş sevgili editorler ... Uçağın bir sonraki seferine hazır hale getirildiği kısmı biraz abartı olmuş, uçak bakıma alındı ve bir sonraki seferine ne zaman çıkacağı belli değil. Ayrıca lastik patlaması piste teker koyar koymaz olmadı, neyse olayın aslını elbet araştırıp öğrenir haberi güncellersiniz.
  • Aynı olayı pegasus uçağı yaşadığında haberi ne şekilde vermiştiniz, bir bakın.... FACİA , BÜYÜK PANİK , başlıklarıyla... biraz insaflı olun ve objektif haber yapın...lütfen... pagasus ismi yapancı olsada bir Türk şirketi , yunan değil...

Anadolujet'in Ağrı-Ankara seferini yapan TK 7097 sefer sayılı Boeing 737-800 tipi yolcu uçağının Esenboğa'ya inişte piste teker koymasının hemen ardından lastiği patladı.

Tekeri patlayan uçak sorunsuz olarak park alanına geçerken, yolcuların tahliyesinin de sağlandığ kaydedildi.

TC-SBM kuyruk tescilli yolcu uçağının teknik ekip tarafından lastiğinin değiştiği ve kontrol amaçlı bakıma alındığı öğrenildi.

©AirportHaber

Anadolujet uçağı korkuttu

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Kabak ~ 8 yıl önce
Latikler kabak defalarca söyledim ama onlar değişmedi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FO ~ 8 yıl önce
Kimsin de bunu söylüyorsun? Uçağı kabul etmeyen kaptanlardan mısın da kabul etmedi teknik lastik değişimini, limit dahilinde deyip? O zaman bunu yönetime rapor et, değişim yapmayan teknikle onlar konuşsun. Sen de uçmaya elverişli olmayan (eğer limit hariciyse) uçağı teslim aldığın için kendini raporla. Ha yok ben olayın harici birisiyim diyorsan yorum yazmaya ne hakkın var?
pilotlar ~ 8 yıl önce
sivil mi askeri kökenli mi asıl mesela bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AJ ~ 8 yıl önce
şükürler olsun ki sadece bir teker patlaması.. yoksa nasıl bir zihniyetle işletildiği belli olmayan bir havayolunun başına daha büyük olaylar gelmesi büyük ihtimal.. Yaşlı yaşlı uçaklar allah korusun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaşlı. ~ 8 yıl önce
Yaşlı uçak yoktur, uçabilen ya da ucamaz uçak vardır.
sacma ~ 8 yıl önce
Bu dedigin yapabilen yada mavi hapla yapabilen aynidir demek kadar sacma !!
:) ~ 8 yıl önce
Ne jetmis bu be:)) lastik patladi gayriiii haaa teknik edun sunu tamir lazlarim....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS YE TEMİZLİK ŞART ~ 8 yıl önce
Bu sabotaj uçak düşürmez korkutur. İki günde iki olay olmuşsa ve Ankaraya geliş uçakları. TGS de temizlik şart doğru yorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 8 yıl önce
Dün 17:45 saw-esb seferi yapan Anadolujet uçağında tekerde çivi yüzünden 1 saat rötar yaptı push-back sonrasında uçak Taxi yolundan parka çekildi yolcular uçaktan indirildi 40 dk sonra teker değişip devam etti. 2 günde iki teker patlaması mevzusu. Tesadüf dediğin böyle olur mu TGS ye temizlik mi lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tarafsız ~ 8 yıl önce
Anadolujet de olunca "korkuttu" Pegasus da olunca " faciadan dönüldü " Halbuki ikisinde B737-800

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hazır mı ? ~ 8 yıl önce
Haber kaynağınız kimdir bilemiyorum lakin ya uydurmuş ya da size bilerek yanlış bilgi vermiş sevgili editorler ... Uçağın bir sonraki seferine hazır hale getirildiği kısmı biraz abartı olmuş, uçak bakıma alındı ve bir sonraki seferine ne zaman çıkacağı belli değil. Ayrıca lastik patlaması piste teker koyar koymaz olmadı, neyse olayın aslını elbet araştırıp öğrenir haberi güncellersiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kkk ~ 8 yıl önce
Teker koydukdan 10 saniye sonra patladi kardesim. Bi saat sonra patlamis gibi konusuyorsun. Bizzat izledim ben o ucagin inisini
Mesut ~ 8 yıl önce
Uçağın içinde idim yolcu olarak.uçak piste teker koyar koymaz değil tekerlek yere derdinden 15 20 sn sonra patladı pişt sonuna kadar anca durdu
yolcu ~ 8 yıl önce
Aynı olayı pegasus uçağı yaşadığında haberi ne şekilde vermiştiniz, bir bakın.... FACİA , BÜYÜK PANİK , başlıklarıyla... biraz insaflı olun ve objektif haber yapın...lütfen... pagasus ismi yapancı olsada bir Türk şirketi , yunan değil...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 8 yıl önce
pegasusun olayinda ucak pistte kalmis ve alan kapanmisti, ucak ta neredeyse pistten cikacakti iki olayi karistirmayalim
Anadolujet ~ 8 yıl önce
Ucaklari cok eski, dokuluyor cogu..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000