02 Ekim 2014, Perşembe 08:07:21

ANADOLUJET TARİHE YOLCULUĞU BAŞLATIYOR

AnadoluJet tarih tutkunlarını, tarihi ve kültürel değerleri görmeye ve birlikte öğrenmeye davet ediyor. AnadoluJet’in yeni projesi ‘AnadoluJet’le Tarihe Yolculuk’ 11 Ekim’de İznik gezisiyle başlıyor.
  • Süper bir şey ben zaman fırsat buldukca katılırım birde turda bigi aktaran kişiler görevli vasa süper olur canlı canlı bilgilerimiz tazelenir görmek bambaşka birşey o ankı hisi ve duyguları tatmak tuttum bu fikri birde hesaplı olursa tüm milletim faydalenır ve ucmanın tadına bakmış olur.TEŞEKÜR DÜZENLİYENLERE DÜŞÜNENLERE

AnadoluJet tarih tutkunlarını, tarihi ve kültürel değerleri görmeye ve birlikte öğrenmeye davet ediyor. AnadoluJet’in yeni projesi ‘AnadoluJet’le Tarihe Yolculuk’ 11 Ekim’de İznik gezisiyle başlıyor. Katılımcılara yıl boyu Anadolu’nun tarihi ve doğal güzelliklerini görme fırsatı sunacak proje Tarihçi Yazar Talha Uğurluel’in rehberliğinde gerçekleştirilecek.

Halkın havayolu sloganıyla yola çıkan AnadoluJet, yalnızca havayolu ulaşımına değil hayatın farklı alanlarına da değer katıyor. AnadoluJet, Anadolu’nun tarihsel değerlerine sahip çıkarak, kültürel mirasları gelecek nesillere aktarma hedefine yeni bir projeyle devam ediyor.

AnadoluJet, şimdi de AnadoluJet’le Tarihe Yolculuk projesini başlatıyor. Tarihçi yazar Talha Uğurluel’in anlatımıyla gerçekleştirilecek tarih turları; her köşesi farklı bir kültürel değeri barındıran Anadolu şehirleri ve önemli tarihi yapıların gizli kalmış hikâyelerini, düzenlenecek özel turlarla tekrar gün yüzüne çıkartıyor. Bu projenin tarihe ilgi duyan herkese açık olduğunu anlatan Tarihçi Yazar Talha Uğurluel, “AnadoluJet’le Tarihe Yolculuk Projesi, bir kültür turundan ziyade insanlarımızı tarihi değerlerle tekrar buluşturan ve belki de daha önce defalarca ziyaret edilen mekânlar hakkında sahip olmadıkları yeni bilgilere ulaşmalarını sağlayan çok özel bir proje. AnadoluJet’in tarihe verdiği değer ve gelecek nesillere aktarma arzusu takdire şayan” dedi.

AnadoluJet’le Tarihe Yolculuk, 11 Ekim Cumartesi günü, İznik gezisiyle başlıyor. Anadolu’nun tarihsel ve kültürel değerlerine sahip çıkarak, Türkiye’nin kültürel miraslarını yaşatmayı hedefleyen AnadoluJet’in yeni projesinin ilk durağı hem Bizans hem de Osmanlı döneminden izler taşıyan, çinicilik gibi kültürel değerleriyle öne çıkan İznik oluyor. İstanbul’dan günübirlik düzenlenecek turla, katılımcılar İznik’in hem tarihi hem de doğal güzelliklerini tanıma fırsatı bulacak.

‘AnadoluJet’le Tarihe Yolculuk’ projesi kapsamında; 11 Ekim Cumartesi günü İstanbul’dan hareketle İznik, 12 Ekim Pazar günüyse Topkapı Sarayı ve Harem gezisi düzenlenecek.

Her ay iki farklı turun düzenleneceği projenin Kasım ayı programında 15 Kasım Cumartesi günü Ankara şehir turu, 16 Kasım Pazar günüyse İstanbul ve Edirne turu var.

Aralık ayının ilk hafta sonunda Cumartesi günü Konya, Pazar günü ise İstanbul’daki Osmanlı Vakıfları için özel turların düzenleneceği proje, 2015 yılında da Bursa, Gaziantep, İstanbul Üsküdar, Adana, Trabzon, Bilecik gibi tarihi merkezlere düzenlenecek gezilerle sürecek.

ANADOLUJET TARİHE YOLCULUĞU BAŞLATIYOR

Yorumlar

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Süper bir şey ben zaman fırsat buldukca katılırım birde turda bigi aktaran kişiler görevli vasa süper olur canlı canlı bilgilerimiz tazelenir görmek bambaşka birşey o ankı hisi ve duyguları tatmak tuttum bu fikri birde hesaplı olursa tüm milletim faydalenır ve ucmanın tadına bakmış olur.TEŞEKÜR DÜZENLİYENLERE DÜŞÜNENLERE

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000