25 Aralık 2014, Perşembe 08:55:15

ANADOLUJET İLE İLKİ YAŞADILAR

Halkın hava yolu AnadoluJet, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından orgazine edilen, Hakkâri Derecik, Şemdinli ve Yüksekova güzergahlarında yer alan okullardan seçilen 53 öğrencinin Ankara’ya yaptığı geziye ulaşım desteği verdi. Hayatlarında ilk kez uçağa binen çocukların heyecan ve coşkusu görülmeye değerdi.
  • humanist gorunmekte bedava nasilsa memlekette herkes ona sariliyor.bu cocuklarin abisi babasi degil mi daha bi kac ay once sokak ortasinda askerleri oldurup ustune gazete bile sermeden saatlerce izleyen..he canim he he insan sensin senden iyi kalplisi yok..ama erkek kardesini sehit verseydi neler yazardi buraya..tuzu kuruya gelsin sivazlama gitsin yaranma..yurek acisini cek sonra gel konus burda cocuklar geziyor cok iyi yeahh..
  • Yazıklar olsun sizin yaptığınız yorumlarada, size de, insanlığınıza da! Söylediklerinizde haklı olabilirsiniz fakat konu çocuk! konu onların geleceği.. Onların okuyamadıkları, adını bile duymadıkları kitapları kütüphane kadar okuyorsunuz ama kime okuyorsunuz bilmiyorum. Yok elektrikmiş yok kaçakmış, yahu onlar böyle Mutlu olurken sizin varlığınızdan utanıyorum!!!
  • Anadolu jeti çok seviyorum. Hem çok rahat hem çok ucuz hemde çok hızlı Büyüyor. Filoya yeni Alınan uçaklarla da daha çok gelişeceğine eminim
  • Arkadaslar kurtelere fataura odeyin diyeceginize,THY giren 700 tane yabanci pilotlara parayi burda harcayin desenizde turk bayragini gosterseniz.Ulkenin parasini yiyenler kurtler degil sanirim ap acik ortada hersey,haa dunyada zaten kendi insanini dislayan tek milletiz yabanci yalakalari sizi
  • Çok geç kalmış bir etkinlik oldu. Umarım birşeyleri toparlamak için çok uzun sürelere ihtiyaç olmaz. Yapılanı eleştirirken etnik ayrımcılık yapan kişilerin de Anayasal suç işlediklerini görmezden gelememek lazım. Ayrıca bu cahilliğiniz için üzülüyorum.
  • ucak ankara felan fazla o kurtlere. bizim vergilerle kurtlere gezi gunlugu yapiliyor..arkadasa katiliyorum barajlara goturup elektrik olayini gosterin sonra odeyin faturalari felan daha mantikli olurmus..
  • Su babalarina faturalarini odeyin diyen beyefendi , ALLAH herkesi farkli siniyor iste kimi parasiyla , kimi duygusuyla , kimi baska birseyi ile. Sen o faturalari odeyecek paran olduguna sukret ilk once , baskalarinin hakkina da girme , sen nerden biliyosun odemeklerini? Chicago
  • İşte İzmir ekibi :)
  • bunlarin aileleri iicn cok gec, bari bunlari berabe rkalmaya ikna edelim.. birde elektrik parasini odeyin diye bilincaltlarina mesaj falan versek.. baraja falan gotursek, bakin elektrik boyle yapiliyor, cok para harcaniyor.. ilerid eanne baba oldugunuzda odeyin falan gibi..
  • Toygunla michaele selamlar :)

İlk uçağa binme heyecanı, ilk seyahat, yeni bir kent görme coşkusu… Hakkari’nin farklı ilçelerinden gelen 53 ilkokul öğrencisi, AnadoluJet’in de desteklediği bir program dahilinde Ankara’yı ziyarete geldi. Hakkâri Derecik, Şemdinli ve Yüksekova güzergahlarında yer alan okullardan seçilen 53 öğrencinin katıldığı gezi kapsamında Hakkarili çocuklar pek çok ilki yaşadı.

AnadoluJet, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) ve Hakkâri Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliğinde düzenlenen, Hakkârili çocukların başkent gezisine ulaşım desteği verdi.

22 – 25 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek gezi kapsamında Hakkârili çocukları Van üzerinden başkent ile buluşturan AnadoluJet, uçuş esnasında çocuklara keyifli dakikalar yaşattı. AnadoluJet Çocuk Tiyatrosu’nun sahneye koyduğu Lambanın Sihri Hezarfen’in Fikri adlı oyundaki Nasrettin Hoca ve Hezarfen’i canlandıran oyuncular da kostümleriyle uçuş süresince çocuklara eşlik etti, onlarla fotoğraf çektirdi.

Seyahat esnasında hayatlarında ilk kez Hakkari dışına çıkan çocuklara eşlik eden AnadoluJet ekibi, Ankara hakkında bilgiler verdi.

AnadoluJet’in gezi anısına hediyeler verdiği çocuklar uçuş sonrasında ise kaptan pilot ve diğer uçuş personeline uçaklar ve havayolu seyahati hakkında merak ettikleri soruları sordu.

Hakkarili çocuklar Ankara gezileri kapsamında Ankara Çocuk Müzesi ve Bilim Merkezi’ndeki keşif alanlarını, Anıtkabir ve Etnografya Müzesi’ni ziyaret edecek.
Ankara’da keyifli ve eğitici üç gün geçirecek çocuklar, yine AnadoluJet uçağı ile Van üzerinden Hakkari’ye dönecek. 





ANADOLUJET İLE İLKİ YAŞADILAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
humanist gorunmekte bedava nasilsa memlekette herkes ona sariliyor.bu cocuklarin abisi babasi degil mi daha bi kac ay once sokak ortasinda askerleri oldurup ustune gazete bile sermeden saatlerce izleyen..he canim he he insan sensin senden iyi kalplisi yok..ama erkek kardesini sehit verseydi neler yazardi buraya..tuzu kuruya gelsin sivazlama gitsin yaranma..yurek acisini cek sonra gel konus burda cocuklar geziyor cok iyi yeahh..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yazıklar olsun sizin yaptığınız yorumlarada, size de, insanlığınıza da! Söylediklerinizde haklı olabilirsiniz fakat konu çocuk! konu onların geleceği.. Onların okuyamadıkları, adını bile duymadıkları kitapları kütüphane kadar okuyorsunuz ama kime okuyorsunuz bilmiyorum. Yok elektrikmiş yok kaçakmış, yahu onlar böyle Mutlu olurken sizin varlığınızdan utanıyorum!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Anadolu jeti çok seviyorum. Hem çok rahat hem çok ucuz hemde çok hızlı Büyüyor. Filoya yeni Alınan uçaklarla da daha çok gelişeceğine eminim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komedyenler sizi ~ 9 yıl önce
Arkadaslar kurtelere fataura odeyin diyeceginize,THY giren 700 tane yabanci pilotlara parayi burda harcayin desenizde turk bayragini gosterseniz.Ulkenin parasini yiyenler kurtler degil sanirim ap acik ortada hersey,haa dunyada zaten kendi insanini dislayan tek milletiz yabanci yalakalari sizi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hobi ~ 9 yıl önce
faturayı ödeyin demek suçmu asalakça yaşamaya alıştınız nasıl olsa yabancı pilotlara gelince insanlar kendi kazancını diledigi yerde harcamakta özgürdür
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Çok geç kalmış bir etkinlik oldu. Umarım birşeyleri toparlamak için çok uzun sürelere ihtiyaç olmaz. Yapılanı eleştirirken etnik ayrımcılık yapan kişilerin de Anayasal suç işlediklerini görmezden gelememek lazım. Ayrıca bu cahilliğiniz için üzülüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
ucak ankara felan fazla o kurtlere. bizim vergilerle kurtlere gezi gunlugu yapiliyor..arkadasa katiliyorum barajlara goturup elektrik olayini gosterin sonra odeyin faturalari felan daha mantikli olurmus..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İğrenç ~ 8 yıl önce
Ne kadar iğrenç insanlarsınız bu gezide bende vardım . Ben çocuğum ve benim ne suçum var??
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Su babalarina faturalarini odeyin diyen beyefendi , ALLAH herkesi farkli siniyor iste kimi parasiyla , kimi duygusuyla , kimi baska birseyi ile. Sen o faturalari odeyecek paran olduguna sukret ilk once , baskalarinin hakkina da girme , sen nerden biliyosun odemeklerini? Chicago

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 9 yıl önce
İşte İzmir ekibi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ztk ~ 9 yıl önce
bunlarin aileleri iicn cok gec, bari bunlari berabe rkalmaya ikna edelim.. birde elektrik parasini odeyin diye bilincaltlarina mesaj falan versek.. baraja falan gotursek, bakin elektrik boyle yapiliyor, cok para harcaniyor.. ilerid eanne baba oldugunuzda odeyin falan gibi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Toygunla michaele selamlar :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000