24 Mayıs 2017, Çarşamba 10:00:12

AnadoluJet genç müzisyeni üzdü!

Türk Hava Yolları'nın alt markası Anadolujet'in dün gerçekleştirdiği Adana-İstanbul uçuşunda genç bir müzisyenin uçuş öncesi sağlam olarak teslim ettiği müzik aleti sefer sonrasında kendine paramparça bir şekilde teslim edildi. Genç müzisyen başına gelen olayı üzüntü içerisinde paylaştı.
  • Arkadaşlar bu durumun anadolujetle bir alakası yok.Rampte bagaj yükleme ekibiyle alakalı bir durum.Keşke böyle durumların önüne geçilebilse.
  • böyle bir hasar kesinlikle olmaması gerek tabi ama burada Andolujet ile alakalı bir konu yok. haber yanlış yönlendiriyor. Havalimanlarında yer hizmetleri diye adlandırılan şirketler vardır. Bu yer hizmetleri şirketleri tüm havayollarının yer hizmetlerini yapar. Anadolujetin de lufthansanın da Emirates in de vs vs vs. Burada kabahatli olan yer hizmetleri şirketidir, havayolu şirketi değil.
  • Teknisyen adayı olarak yazıyorum şu anda çalışan ve okuyan insanların çoğu havacılığın ne anlama geldiğini bilmiyor yapamıyorsanız çıkın kardeşim bari zarar vermeyin havacılıkta bile çok torpil yapılıyor bunun sonucu ağır olur benden söylemesi.
  • Üstünde kırılabilir yazısını, " peki o zaman kıralım " diyip nezaken davranmış arkadaşlar. O kadar üstüne gitmeyin çocukların :))
  • "United break guitars" parçasının Türkçe versiyonu geliyor. Soon:)
  • Ankara'da bagajları atıyorlar esb çalışanları çok özensiz iş yapıyor ben de başka bi havalimanında çalışıyorum ankaradan gelen bagajlar ya hasarlı ya da bagaj yok,,, ya adam gibi işçi alın ya da işinizi adam gibi yapın
  • Yapiskanla yapistirirsan yeni almis gibi gozukur.
  • Böyle bir lakayıtlığı tazminat vererek bile örtemezsiniz. Bu ayrıca terbiyesizlik seviyesidir. İnsanlar artık bilhassa thy uçuşlarına bagaj vermeye korkar hale geldi. Verin mehteri verin işci listesini!!! Çalışanlar ortada.Kasten bile kırabilirler!!!çalışan profili itibariyle sanatı, sanatçıyı,bilim adamını sevmeyen bir yapıdalar.
  • Bana bakın kendinize gelin! Bende müzik öğrencisiyim ve benim keman alacak param yok okulun kemanını kullanıyorum ve onun başına böyle bi iş gelse iki katı para alırlar benden. Siz maddi değeri bırakında maneviyata bakın. Bu ne terbiyesizliktir ben anlamıyorum. Hem suçlu hem güçlü! Müzik okuyoruz evet ama emin olum içimizde bu aşk olmasa bir dakika bile durulmaz bu bölümde! Sizin aylık maaşınızın %5i değil bir çello parası haklisiniz. Veya sizin kızınız size anne-baba çello istiyorum dese 1 saate çello ayağınıza gelir. İşiniz bitince de fırlatır atarsınız. Ama biz enstrümanımızın kıymetini biliyoruz o yüzden bu yaygara. Ha bi de yanına alması gerekirdi demişsin de kusura bakma biz bir koltuğu zor alıyoruz o uçaktan iki koltuk alırsak bir ay aç gezeriz. Biri demiş ki arabamın aynası diğeri demiş ki plastik keman veririz susar ya siz iyi mısınız? Sen arabanın aynasına baktığında için huzur buluyor mu ? Veya sen bay plastik keman. Onun çello olduğu hakkında bi bilgin var mı? Enstrüman demek huzur demektir. Dertten kederden sıkıntıdan uzaklaşmak demektir. Sanatsızsınız. Ölmüşsünüz.
  • Bu tarz müzik aletleri hassas oldugundan genelde sahipleri kabinde EXTRA BİLET alarak yolcu koltugunda gider, keşke biletler uygun olsa da boyle muzik ogrencileri de madur olmasa

Türk Hava Yolları'nın alt markası Anadolujet'in dün gerçekleştirdiği Adana-İstanbul uçuşunda genç bir müzisyenin uçuş öncesi sağlam olarak teslim ettiği müzik aleti sefer sonrasında kendine paramparça bir şekilde teslim edildi. Genç müzisyen başına gelen olayı üzüntü içerisinde paylaştı.

AnadoluJet'in TK7261 sefer sayılı Adana-İstanbul uçağıyla dün seyahat eden Marmara Üniversitesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı'nda Müzik Öğretmenliği okuyan Beste Bulut adlı genç müzisyen, uçuş öncesi kırılabilir eşya olarak teslim ettiği çellosunu uçuş sonrasında paramparça bir halde teslim aldı. Sert koruma kabıyla birlikte teslim ettiği çellosunu teslim almak üzere gittiğinde gördüğü manzara karşısında şoke olduğunu ifade eden Bulut, çellosunun sapıyla gövdesinin ikiye ayrıldığını belirtti.

Zor şartlarda aldığı müzik aletini parçalanmış bir vaziyette teslim alan Beste Bulut, yaşadığı olayı sosyal medya hesabından da paylaştı.

İşte genç müzisyenin paylaştığı o görüntüler:

















©AirportHaber.com

AnadoluJet genç müzisyeni üzdü!

Yorumlar Tüm Yorumlar (60)

ilgili ~ 7 yıl önce
Arkadaşlar bu durumun anadolujetle bir alakası yok.Rampte bagaj yükleme ekibiyle alakalı bir durum.Keşke böyle durumların önüne geçilebilse.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 7 yıl önce
böyle bir hasar kesinlikle olmaması gerek tabi ama burada Andolujet ile alakalı bir konu yok. haber yanlış yönlendiriyor. Havalimanlarında yer hizmetleri diye adlandırılan şirketler vardır. Bu yer hizmetleri şirketleri tüm havayollarının yer hizmetlerini yapar. Anadolujetin de lufthansanın da Emirates in de vs vs vs. Burada kabahatli olan yer hizmetleri şirketidir, havayolu şirketi değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kalite ~ 7 yıl önce
Teknisyen adayı olarak yazıyorum şu anda çalışan ve okuyan insanların çoğu havacılığın ne anlama geldiğini bilmiyor yapamıyorsanız çıkın kardeşim bari zarar vermeyin havacılıkta bile çok torpil yapılıyor bunun sonucu ağır olur benden söylemesi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknisyen Adayi ~ 7 yıl önce
Teknisyen adayı okuyunca güldüm. Başkan adayı olsaydın ya :) ama uçakci olmadan "havacı" olmuşsun sen ;)
Olayı çok yanlış anlamışlar. ~ 7 yıl önce
Üstünde kırılabilir yazısını, " peki o zaman kıralım " diyip nezaken davranmış arkadaşlar. O kadar üstüne gitmeyin çocukların :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
United ~ 7 yıl önce
"United break guitars" parçasının Türkçe versiyonu geliyor. Soon:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Halliş ~ 7 yıl önce
Ankara'da bagajları atıyorlar esb çalışanları çok özensiz iş yapıyor ben de başka bi havalimanında çalışıyorum ankaradan gelen bagajlar ya hasarlı ya da bagaj yok,,, ya adam gibi işçi alın ya da işinizi adam gibi yapın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
O ~ 7 yıl önce
Yapiskanla yapistirirsan yeni almis gibi gozukur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sevil ~ 7 yıl önce
belliki müzisyen değilsin...bu kadar basite indirgediğine göre...
O ~ 7 yıl önce
Degilim ama arabami yapiskanla yapistirdim. Sapasaglam birseyi yok. Kreativ olmak lazim bu islere.
Yazık ~ 7 yıl önce
Böyle bir lakayıtlığı tazminat vererek bile örtemezsiniz. Bu ayrıca terbiyesizlik seviyesidir. İnsanlar artık bilhassa thy uçuşlarına bagaj vermeye korkar hale geldi. Verin mehteri verin işci listesini!!! Çalışanlar ortada.Kasten bile kırabilirler!!!çalışan profili itibariyle sanatı, sanatçıyı,bilim adamını sevmeyen bir yapıdalar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saçmalama istersen ~ 7 yıl önce
sacmalıktan başka birşey değil bu yazı sanatı sanatçıyı sevmezmiş falan filan kaç tane adam tanıdın ordan
Bilim adami ~ 7 yıl önce
Okuduğum en saçma yorumdu. THY çalışanı bilim adamını sevmezmiş :D neresinde yazıyor sanatçı bilim adamı vs diye bilsek severdik :)
Havacıya ~ 7 yıl önce
Bana bakın kendinize gelin! Bende müzik öğrencisiyim ve benim keman alacak param yok okulun kemanını kullanıyorum ve onun başına böyle bi iş gelse iki katı para alırlar benden. Siz maddi değeri bırakında maneviyata bakın. Bu ne terbiyesizliktir ben anlamıyorum. Hem suçlu hem güçlü! Müzik okuyoruz evet ama emin olum içimizde bu aşk olmasa bir dakika bile durulmaz bu bölümde! Sizin aylık maaşınızın %5i değil bir çello parası haklisiniz. Veya sizin kızınız size anne-baba çello istiyorum dese 1 saate çello ayağınıza gelir. İşiniz bitince de fırlatır atarsınız. Ama biz enstrümanımızın kıymetini biliyoruz o yüzden bu yaygara. Ha bi de yanına alması gerekirdi demişsin de kusura bakma biz bir koltuğu zor alıyoruz o uçaktan iki koltuk alırsak bir ay aç gezeriz. Biri demiş ki arabamın aynası diğeri demiş ki plastik keman veririz susar ya siz iyi mısınız? Sen arabanın aynasına baktığında için huzur buluyor mu ? Veya sen bay plastik keman. Onun çello olduğu hakkında bi bilgin var mı? Enstrüman demek huzur demektir. Dertten kederden sıkıntıdan uzaklaşmak demektir. Sanatsızsınız. Ölmüşsünüz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çello ~ 7 yıl önce
Bu tarz müzik aletleri hassas oldugundan genelde sahipleri kabinde EXTRA BİLET alarak yolcu koltugunda gider, keşke biletler uygun olsa da boyle muzik ogrencileri de madur olmasa

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000