07 Haziran 2009, Pazar 13:56:34

Anadolu Kartalı eğitimi başlıyor

ABD, İngiltere ve NATO"nun katılacağı Anadolu Kartalı 2009/2 eğitimi, yarın Konya'daki 3'üncü Ana Jet Üs Komutanlığı"nda başlayacak.
  • Askerliğimi bu AE komutanlığında yapmıştım ben. Esaslı bir tatbikat bu AE. Dünyada anca bir benzeri ABD de yapılırmış. Lakin buranın bir kafeteryası var sormayın. Ben temizlemeye bıktım, o kirlenmeye bıkmadı.
  • YAHU ARKADAŞLAR KİM BUNLAR YA..KİM BESLER KİM BÜYÜTÜR? NEDİR BU REZİLLİK YA? ŞU KOCA ÜLKENİN EREZYONUNA BAKIN , DÜŞMANI DOSTU AYIRAMIYORUZ ARTIK...YAZIKLAR OLSUN...
  • bu maymun tiplilerin insan olmayan müsvettelerin şehirdeki en ufak sempatizanlarınıda hemen infaz şeklinde yk edin bakın ortada terör merör kalacak mı bu işleri rusyada yapsalar dediklerimin aynısı olurdu ki oluyorda
  • Benim sözüm Mehmetçiğe değildi. Mehmetçik dağda operasyon yaparken Antalya'da golf oynayanlaraydı. 2000 kişiye karşı 200.000 aslanı karokola mahkum ediyorlar. Canımız ciğerimiz yanıyor. Tatbikat falan hikaye. Bıraksınlar girelim kalleşin tepesine kabus gibi çökelim. Sen gerçekleri görme körü körüne birilerine inan. Önemi olan tek yıldız var oda rengini şehit kanından alan Türk bayrağında. Atatürk'ün onlarcasını ozamanın şartlarında bir kaç haftada bastırdığı isyanı 30 yıldır bitiremeyenlere nedense hiç söz yok. Uyanın!
  • Sen Boğaza gidip rakını iç veya Eyüp Sultana gidip dua et kardeşim. İçin çürümüş senin. Anadolu KArtalının ne olduğunu öğren ondan sonra yorum yap. Havacı dağda karda da uyur, İzmirde Zeybek te oynar, Antalyada golf de. Ama görev verilirse (limitlemeden) ininde iti bile vurur. Dağı taşı havacı vurdurmuyor. Vururtana konuş.
  • Dağı taşı bombalayın anca. Terörister dağıda bıraktı mecliste oturuyor. Biz tatbikat yapalım. Yada Antalya'da golf oyanayalım.

Anadolu Kartalı-2009/2 Eğitimi, yarın Konya'daki 3'üncü Ana Jet Üs Komutanlığı"nda başlayacak. 19 Haziran"a kadar sürecek eğitime, Türkiye, ABD, İngiltere, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ve Ürdün'ün yanı sıra NATO AWACS unsurları da katılacak.

Tatbikatta, gerçek harekat şartlarına benzetilmiş bir ortamda Karma Kuvvet Hava Harekatının çok uluslu olarak planlanarak icra edilecek. Eğitime 61'i milli 22'si yabancı olmak üzere toplam 83 uçak ile 3'üncü Ana Jet Üs Komutanlığı personeli haricinde toplam bin 24 personel katılacak.

Anadolu Kartalı eğitimi başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 15 yıl önce
Askerliğimi bu AE komutanlığında yapmıştım ben. Esaslı bir tatbikat bu AE. Dünyada anca bir benzeri ABD de yapılırmış. Lakin buranın bir kafeteryası var sormayın. Ben temizlemeye bıktım, o kirlenmeye bıkmadı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
YAHU ARKADAŞLAR KİM BUNLAR YA..KİM BESLER KİM BÜYÜTÜR? NEDİR BU REZİLLİK YA? ŞU KOCA ÜLKENİN EREZYONUNA BAKIN , DÜŞMANI DOSTU AYIRAMIYORUZ ARTIK...YAZIKLAR OLSUN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu maymun tiplilerin insan olmayan müsvettelerin şehirdeki en ufak sempatizanlarınıda hemen infaz şeklinde yk edin bakın ortada terör merör kalacak mı bu işleri rusyada yapsalar dediklerimin aynısı olurdu ki oluyorda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Benim sözüm Mehmetçiğe değildi. Mehmetçik dağda operasyon yaparken Antalya'da golf oynayanlaraydı. 2000 kişiye karşı 200.000 aslanı karokola mahkum ediyorlar. Canımız ciğerimiz yanıyor. Tatbikat falan hikaye. Bıraksınlar girelim kalleşin tepesine kabus gibi çökelim. Sen gerçekleri görme körü körüne birilerine inan. Önemi olan tek yıldız var oda rengini şehit kanından alan Türk bayrağında. Atatürk'ün onlarcasını ozamanın şartlarında bir kaç haftada bastırdığı isyanı 30 yıldır bitiremeyenlere nedense hiç söz yok. Uyanın!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sen Boğaza gidip rakını iç veya Eyüp Sultana gidip dua et kardeşim. İçin çürümüş senin. Anadolu KArtalının ne olduğunu öğren ondan sonra yorum yap. Havacı dağda karda da uyur, İzmirde Zeybek te oynar, Antalyada golf de. Ama görev verilirse (limitlemeden) ininde iti bile vurur. Dağı taşı havacı vurdurmuyor. Vururtana konuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Dağı taşı bombalayın anca. Terörister dağıda bıraktı mecliste oturuyor. Biz tatbikat yapalım. Yada Antalya'da golf oyanayalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000