13 Haziran 2015, Cumartesi 10:17:27

An-178 Paris Air Show'da görücüye çıkarıyor

Paris’te düzenlenecek olan 51’inci Uluslararası Paris Havacılık Fuarı’nda sergilenecek T129 ATAK ve ANKA platformlarıyla katılıyor.
  • ne kadarda rus hayrani varmış icimizde bu uçağin cockpit konsolları bildiğimiz crj ve embraer ile aynı biz alman uçağinin kopyasini yapmaya kalktik denilmeyen laf kalmadı bu uçaği es kaza biz yapmaya kalksak icimizdeki vatan hainleri rus uçağina benziyo diye demediklerini brakmazlar ama elin rusu yapinca cici oluyo 2 gram vatan sevginiz olsun delikanlı olun
  • Sunumda birşeyler tanıdık geldi ama, neyse.
  • Dispatch/pilot:aerodynamic konusunda ruslar en iyisi ve ruslar tarafindan yapilir mekan onemli degil o zaman nasa da hindistan ve afrikanin oralardan firlatiliyor uydular
  • Malumunuz, SSCB dağılınca bir çok şirket ve tesis ilk konuşlandırıldığı ülkede kaldı...Antonov rus mu ukrayna mı ikilemi burdan çıkıyo;)
  • Antonov Ukrayna şirketi
  • 3 ay önce thy tupolev antonov almalı dediğimde herkes beni topa tutmuştu. Şimdi herkes ayakta alkışlıyor ilginç milletiz.
  • bizim yerli uçağı çalmışlarya la. hayvan gibi şiyy yapmışlar
  • Antonovu ben Rus diye bilirdim ne zaman Ukraynalı oldu?....yoksam Alman Dornier Do328 uçaklarının şimdi TRJ328 olduğu gibi üretim üssü Ukraynami oldu?...ama Rusya ile Ukrayna savaşta dolayısıyla buda olmaz...işin içindrn çıkamadım bilen varsa aydinlatsin bi zahmet
  • Ukrayna, güzel uçak.
  • Dostum bu ruslar bir harika!

Ukraynalı uçak üreticisi Antonov’un en yeni modeli An-178, Fransa'nın başkenti Paris'teki Le Bourget Havalimanı'nda düzenlenen Paris Air Show'da görücüye çıkıyor.

UR-EXP kuyruk tescilli uçak Kiev Gostomel Havalimanı'ndan havalanarak Paris'e hareket etti.

İlk uçuşunu 7 Mayıs’ta gerçekleştiren Antonov An-178 tipi uçak, ilk siparişini de Azeri Silkway ve Çinli A-Star Airspace and Technology’den aldı.

2013 yılında başlayan proje ile üretilen Ukrayna üretimi yeni Antonov-178, 18 ton kargo taşıma kapasitesine sahip. Antonov şirketi uçağı sivil amaçlı bölgesel uçuşlarda kullanılmak üzere modifiye etmeyi de planlıyor.

An-178 Paris Air Show'da görücüye çıkarıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

zayıf ~ 9 yıl önce
ne kadarda rus hayrani varmış icimizde bu uçağin cockpit konsolları bildiğimiz crj ve embraer ile aynı biz alman uçağinin kopyasini yapmaya kalktik denilmeyen laf kalmadı bu uçaği es kaza biz yapmaya kalksak icimizdeki vatan hainleri rus uçağina benziyo diye demediklerini brakmazlar ama elin rusu yapinca cici oluyo 2 gram vatan sevginiz olsun delikanlı olun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tanıdık ~ 9 yıl önce
Sunumda birşeyler tanıdık geldi ama, neyse.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Dispatch/pilot:aerodynamic konusunda ruslar en iyisi ve ruslar tarafindan yapilir mekan onemli degil o zaman nasa da hindistan ve afrikanin oralardan firlatiliyor uydular

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Malumunuz, SSCB dağılınca bir çok şirket ve tesis ilk konuşlandırıldığı ülkede kaldı...Antonov rus mu ukrayna mı ikilemi burdan çıkıyo;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SSCB ~ 9 yıl önce
SSCB'de Rus anlamına gelmez. Avrupa birliği gibi bi birlik sonuçta. SSBC dahilinde de her ülkenin kendi parlementosu, bayrağı, sınırları vs var.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Antonov Ukrayna şirketi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 9 yıl önce
3 ay önce thy tupolev antonov almalı dediğimde herkes beni topa tutmuştu. Şimdi herkes ayakta alkışlıyor ilginç milletiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
politik ~ 9 yıl önce
ne yazıkki bu kararlar politik veriliyor. Yosa çok daha ucuza mal olabilir herşey. Fakat bir de imaj meselesi var. Avrupalı müşteriyi sovyet uçaklarıyla uçuramazsınız muhtemelen.
ali ~ 9 yıl önce
bizim yerli uçağı çalmışlarya la. hayvan gibi şiyy yapmışlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Antonovu ben Rus diye bilirdim ne zaman Ukraynalı oldu?....yoksam Alman Dornier Do328 uçaklarının şimdi TRJ328 olduğu gibi üretim üssü Ukraynami oldu?...ama Rusya ile Ukrayna savaşta dolayısıyla buda olmaz...işin içindrn çıkamadım bilen varsa aydinlatsin bi zahmet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kadir ~ 9 yıl önce
dünyanın en büyük uçağı olan antonov eski rus topraklarında olmasına rağmen ukrayna üretimi diye biliyordum.
UA ~ 9 yıl önce
Antonovun bulunduğu topraklar Ukrayna toprağı. SSCB zamanında fabrika Kiev'e kurulduğunda da Ukrayna toprağı idi. Ukrayna SSCB ye üye en büyük devlet olarak kendi sınırları, parlementosu ve diline sahib bir ülke. SSCB zamanında Rus veya Ukrayna gibi bi ayrım da yoktu. En doğrusu önceden sovyet uçağı idi şimdi Ukraynalı demek olur sanırım.
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ukrayna, güzel uçak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fly ~ 9 yıl önce
Dostum bu ruslar bir harika!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000