03 Mayıs 2017, Çarşamba 20:50:49

Amerikalı pilot simülatör eğitmenine saldırdı

Hintli havayolu şirketi Jet Airways'in geçtiğimiz haftalarda düzenlenen simülatör eğitiminde yabancı bir pilotun eğitmene saldırdığı iddia edildi.
  • İyi yapmış.
  • Amerikalı pilot sivrisinek öldürse haber yapacaksınız. United la başladı. E tamam bitti gitti. Artcı depremleri kesin.
  • Eğitmenler de akılı olsun
  • Jet airways deki yabancılar Hintli kaptanlardan % 35 daha fazla para alıyorlar. 20 gün çalışıp 10 gün evlerine gidiyorlar Otel paralarını şirket ödüyor bu durum şirkette büyük huzursuzluk yarattı, geçen ay Hindistan pilot sendikası yabancılarla uçmama kararı aldı. Yabancı ve yerliler arasında büyük gerginlik var.
  • bu astronutçukların çoğu psikolojik yönden rahatsızdır...bunlar testleri nasıl geçer orasıda bir muamma...ya alkol bağımlılıkları vardır yada bilinç altına yerleşmiş şiddet olguları...insanlar birde bunlara canlarını emanet ederler...bunlara uçak değil velespit bile sürdürmeyeceksin..atacaksın kapının önüne
  • Son günlerde habire uçakta kavga, kaptan yolcuyu dövdü, yolcular birbirine girdi, havalimaninda kavga haberleri dönüyor ilginç
  • Sivillerin bizi yapmak isteyipte yapamadığı hahaha
  • Akıllarda yine o çılgın soru :)))
  • uçağı yapan amerikalı fail eden hintli iyi mi
  • Boylelerini thyde değil metro turizm de kaptan olarak başlatıcaksın ki aklı başına gelsin

Hintli havayolu şirketi Jet Airways'in geçtiğimiz haftalarda düzenlenen simülatör eğitiminde yabancı bir pilotun eğitmene saldırdığı iddia edildi.

Times of India'da yer alan habere göre; Amerika Birleşik Devletleri vatandaşı Boeing B777 tipi geniş gövde pilotunun Bengaluru şehrindeki simülatör eğitimi sırasında eğitmen pilota fiziksel saldırıda bulundu.

Hintli eğitimcinin şikayeti üzerinde açılan soruşturma sonucunda Jet Airways, Amerikalı pilotun sözleşmesini feshetme kararı aldı. 

Amerikalı pilot simülatör eğitmenine saldırdı

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

İyi ~ 7 yıl önce
İyi yapmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
?? ~ 7 yıl önce
Amerikalı pilot sivrisinek öldürse haber yapacaksınız. United la başladı. E tamam bitti gitti. Artcı depremleri kesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CPT ~ 7 yıl önce
Eğitmenler de akılı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xl ~ 7 yıl önce
Jet airways deki yabancılar Hintli kaptanlardan % 35 daha fazla para alıyorlar. 20 gün çalışıp 10 gün evlerine gidiyorlar Otel paralarını şirket ödüyor bu durum şirkette büyük huzursuzluk yarattı, geçen ay Hindistan pilot sendikası yabancılarla uçmama kararı aldı. Yabancı ve yerliler arasında büyük gerginlik var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rcn6 ~ 7 yıl önce
bu astronutçukların çoğu psikolojik yönden rahatsızdır...bunlar testleri nasıl geçer orasıda bir muamma...ya alkol bağımlılıkları vardır yada bilinç altına yerleşmiş şiddet olguları...insanlar birde bunlara canlarını emanet ederler...bunlara uçak değil velespit bile sürdürmeyeceksin..atacaksın kapının önüne

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neler oluyor ~ 7 yıl önce
Son günlerde habire uçakta kavga, kaptan yolcuyu dövdü, yolcular birbirine girdi, havalimaninda kavga haberleri dönüyor ilginç

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Asker kökenli ~ 7 yıl önce
Sivillerin bizi yapmak isteyipte yapamadığı hahaha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
El yumruğu... ~ 7 yıl önce
Sivilim... Yapmak istersem yaparım... Ekmek peşindeyiz diye dişimizi sıkıyorsak bu sizi şımartmasın astronot efendi... Nasibi siz değil Allah verir, çok karakterli anadolu çocuğu asker hocalarımda, kaptanlarımda oldu bizleri evlat veya kardeş gibi gördüler ... fakat senin gibiler çoğunlukta, günün birinde sizin tür yada o çok değerli altın çocuklarınız sıkıntıya düşecek gibi ama dur bakalım... Ya sabır!!!
ARZULAR ŞELALE ~ 7 yıl önce
Kader bu iste bir gün illaki olur. Nazar etme haket seninde olur ;)
Hocam ~ 7 yıl önce
Belçikalı sivil bir ihtiyar hariç (kendisini çok severim) kimseye öyle şeyler yapmak istemedim. Sanırım sizin ayjet mezunu beceriksiz oğlan anlatıyor yanlış duymuşsunuz :)
:)) ~ 7 yıl önce
Akıllarda yine o çılgın soru :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ula ~ 7 yıl önce
uçağı yapan amerikalı fail eden hintli iyi mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fail-i mefa-ül ~ 7 yıl önce
Fail ne arkadas Türkçe mi bilmiyorsun...
Faili me faulü ~ 7 yıl önce
Öğrenirsin canım uğraş biraz. Havacılık sitesi burası havacılık jargonu konuşulur. Zoruna gidiyorsa okuma
Türkçe ~ 7 yıl önce
Yabancı dil bilmenin "aydın" kişiye yüklediği sorumluluk, Türkçe'ye yeni kelimeler kazandırmak değil; Türkçe'ye sızmış yabancı kelimeler yerine "Türkçe" kelimeler bularak, kullanmaktır. Bir dili kullanıyorsanız, o dilin kelimeleri ile konuşmalısınız, özellikle yazıyorsanız buna daha çok dikkat etmeniz lazım. Ben yazdığımı reply olarak okudum, edit edip size service ediyorum. Bilmem anlatabildim mi FAİL Bey.
Mehmet OZTURK ~ 7 yıl önce
Her Amerikali Edison olmadigi gibi, her Hintli de Indra degildir geri zekali.
Egitimsiz ayı ~ 7 yıl önce
Boylelerini thyde değil metro turizm de kaptan olarak başlatıcaksın ki aklı başına gelsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000