19 Ocak 2016, Salı 12:51:04

Amerika'da özel uçak pistten çıktı

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Arizona eyaletindeki Scottsdale kentinde Falcon 20 tipi özel jet pistten çıktı.
  • hava limanı yakınında kız meslek lisesi oldugunu ve pilotunda kızlara hava atmak için altındaki uçağı şahin sanarak pati çekmesi nedeni ile uçağı pistten çıkardı olaya şahit olan arkadaşım tarafından tarafima ulaşan bilgidir
  • Zaman Zaman böyle şeyler her yerde oluyor. Amerika Avrupa Türkiye fark etmiyor. Fazlaca büyütülmesi yersiz bence. Önemli olan Can kaybı yaşanmaması. İnsan hayatı her şeyden önce gelir. Herkese geçmiş olsun. Çalışanlara işlerinde başarılar ve kolaylıklar diliyorum.
  • Dün göndermiş olduğum yorumu yayınlamadınız ve tekzip de etmediniz. DHMİ ARFF uçak kurtarılmasıyla ilgili her türlü ekipman ve tecrübeye sahip. Hatta Atatürk Havalimanı ARFF personeli dünyada sayılı tecrübeye sahip ekiplerden birisidir. Amerikada 7 saatte kurtarılan uçağı gördüğünüzde mutlaka ARFF personelinin gönlünü alıcı haber yapmanız gerekir.
  • Pilot aöf mezunu askermiş. Örgün eğitim bitirseydi böyle mi olurdun.
  • Koskoca amerikada kazma kürektemi yokmus bizim arff memurları 3 saatte çıkardı hemde karın fırtınanin altında adamlara demedigimizi bırakmadık bunlar 7 saatte nasıl cikaramamıs bundan iyi ders olmaz airporthaber bu haberi de 7 saatte cıkaramadılar diye haber yapın yada dün emeklerini hice saydıgınız arff memurlarından özür dileyin bu is cocuk oyuncagı degil anlayın artık ....
  • Allah Allah! hem de 7 saat kapalı kalmış havalimanı. Yaygaracılar İST ne kadar kapalı kaldı...
  • arkasında trafik olduğunu ve pilotun pisti hızlı terketmesini söyledi, pilotta gaz açınca tekrar duramadı

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Arizona eyaletindeki Scottsdale kentinde Dassault Falcon 20 tipi özel jet pistten çıktı.

Missouri eyaletindeki Chesterfield kentinde bulunan Spirit of Saint Louis Havalimanı'ndan kalkış yapan N706SB kuyruk numaralı uçak, Arizona'ya hareket etti.

Scottsdale Havalimanı'na iniş yapan Falcon 20 tipi uçak pistten çıktı. Otoyola yaklaşık 300 metre kala, pist sonundaki toprak alanda ancak durabildi. 

Öte yandan uçakta bulunan 4 kişinin de yara almadığı olayda uçakta önemli hasar meydana geldi. Yaklaşık 7 kapalı kalan havalimanı tekrar uçuşlara açıldı.



Amerika'da özel uçak pistten çıktı

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

uh-1 muavini ~ 8 yıl önce
hava limanı yakınında kız meslek lisesi oldugunu ve pilotunda kızlara hava atmak için altındaki uçağı şahin sanarak pati çekmesi nedeni ile uçağı pistten çıkardı olaya şahit olan arkadaşım tarafından tarafima ulaşan bilgidir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arbeitslos ~ 8 yıl önce
Zaman Zaman böyle şeyler her yerde oluyor. Amerika Avrupa Türkiye fark etmiyor. Fazlaca büyütülmesi yersiz bence. Önemli olan Can kaybı yaşanmaması. İnsan hayatı her şeyden önce gelir. Herkese geçmiş olsun. Çalışanlara işlerinde başarılar ve kolaylıklar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ARFF Kurtarır ~ 8 yıl önce
Dün göndermiş olduğum yorumu yayınlamadınız ve tekzip de etmediniz. DHMİ ARFF uçak kurtarılmasıyla ilgili her türlü ekipman ve tecrübeye sahip. Hatta Atatürk Havalimanı ARFF personeli dünyada sayılı tecrübeye sahip ekiplerden birisidir. Amerikada 7 saatte kurtarılan uçağı gördüğünüzde mutlaka ARFF personelinin gönlünü alıcı haber yapmanız gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UH1-MUAVINI ~ 8 yıl önce
Biri çamura saplanmiş diğeri kar içinde saat farkı normaldir şekerim
AÖF'li ASKER ~ 8 yıl önce
Pilot aöf mezunu askermiş. Örgün eğitim bitirseydi böyle mi olurdun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Özür borçlusunuz... ~ 8 yıl önce
Koskoca amerikada kazma kürektemi yokmus bizim arff memurları 3 saatte çıkardı hemde karın fırtınanin altında adamlara demedigimizi bırakmadık bunlar 7 saatte nasıl cikaramamıs bundan iyi ders olmaz airporthaber bu haberi de 7 saatte cıkaramadılar diye haber yapın yada dün emeklerini hice saydıgınız arff memurlarından özür dileyin bu is cocuk oyuncagı degil anlayın artık ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fff ~ 8 yıl önce
Allah Allah! hem de 7 saat kapalı kalmış havalimanı. Yaygaracılar İST ne kadar kapalı kaldı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kule ~ 8 yıl önce
arkasında trafik olduğunu ve pilotun pisti hızlı terketmesini söyledi, pilotta gaz açınca tekrar duramadı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000