16 Aralık 2014, Salı 17:37:25

AMERICAN AIRLINES UÇAĞINDA TÜRBÜLANS: 15 YARALI

American Airlines'e ait yolcu uçağı türbülansa girdi. 15 yolcu yaralandı.
  • Cat değil abicim oraja girmiş süper becerikli amerikalılar.
  • CAT jetstreamlerin çok kuvvetli olduğu uzakdoğu ülkelerinde çok tehlikeli olabiliyor. Tropopouse' un hemen altında jetsteam çekirdeklerine yakın irtifalarda yapılan uçuşlarda dikkatli olmak gerekir. Bunun yanısıra daha alçak irtifalarda dağ dalgalarının oluşturacağı türbülanslar da tehlikeli olabilir.
  • Kemerini bağlama sonra ahh yaralandım de. Oldu canım.
  • Geçen hafta bizimde başımıza BKK civarında geldi ama diğer trafiklerin turbulans ikazlarını dikkate alarak ekip dahil herkesi oturtup devam ettik ve gerçekten SEVERE CAT vardı. Geçmiş olsun.

American Airlines'a ait Seul-Dallas seferini yapan Boeing B777-200 tipi yolcu uçağı, kalkış yaptıktan bir süre sonra türbülansa girdi.

Türbülansın şiddeti ile yolculardan 15'i yaralanırken, uçak da rotarısını Narita olarak değiştirdi.

Birazdan Narita Havalimanı'na inmesi beklenen American Airlines uçağın yolcularını tedavisi için Narita kentinde bırakacak. Kontrol edilecek uçağın, Dallas için seferine devam etmesi bekleniyor.

AMERICAN AIRLINES UÇAĞINDA TÜRBÜLANS: 15 YARALI

Yorumlar

İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
Cat değil abicim oraja girmiş süper becerikli amerikalılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
CAT jetstreamlerin çok kuvvetli olduğu uzakdoğu ülkelerinde çok tehlikeli olabiliyor. Tropopouse' un hemen altında jetsteam çekirdeklerine yakın irtifalarda yapılan uçuşlarda dikkatli olmak gerekir. Bunun yanısıra daha alçak irtifalarda dağ dalgalarının oluşturacağı türbülanslar da tehlikeli olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kemer ~ 9 yıl önce
Kemerini bağlama sonra ahh yaralandım de. Oldu canım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turbulans ~ 9 yıl önce
Geçen hafta bizimde başımıza BKK civarında geldi ama diğer trafiklerin turbulans ikazlarını dikkate alarak ekip dahil herkesi oturtup devam ettik ve gerçekten SEVERE CAT vardı. Geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000