23 Nisan 2017, Pazar 10:39:18

American Airlines uçağında skandal!

American Airlines'ın uçağında kucağında bebeği olan bir kadına saldırarak iten, olaya tepki gösteren başka bir yolcuyla da tartışan personel görevden uzaklaştırıldı.
  • Alayının köküne kibrit suyu . İnsanlıktan nasibini almadıktan sonra Amerikalı olsan orda yaşasanne yazar. Masum insanların gözyaşlarında boğulun!
  • Amerikanın metro turizm
  • En azından profesyonelce özür dilenmiş, United onu bile yapamıyor.
  • kaptan kesin asker kokenli.
  • wild west diye bosuna dememisler.
  • Pilotta yüreksizin birisi. Adamın birisi gelip senin güveninden mesul olduğun yolcunun üstüne yürüyor o dönüp cockpite giriyor, yüreksiz herif. United Airlinesa verilen tepkiden sonra korkularından şakın yanlış birşey yapmayalım diye talimat aldıklarıda belli. Yoksa çoktan uçağı basıp götürmüşlerdi.
  • Macera dolu amerika diye boşa sarki yazmamis rafet abimiz aynen oyle macera asıl şimdi başlıyor obama zamanı olmayan saldırganlık köpek trump ile basladi
  • Bu airlines gerçekten hasta ve bozuk pysco ruh hastası personel barındırmakta.Kitlesel hayranlık duyanlar var bunlara ama gerçekten hatalı ve hastalıklı bunlar

American Airlines'ın uçağında kucağında bebeği olan bir kadına saldırarak iten, olaya tepki gösteren başka bir yolcuyla da tartışan personel görevden uzaklaştırıldı.

Güvenlik bahanesiyle İstanbul dahil 7 büyük iehirden yapılan uçuşlarda elektronik cihazları yasaklayan ABD'de havayolu skandalları bitmiyor.

United Airlines görevlilerinin bir doktoru yerde sürükleyerek uçaktan atmasının ardından bu kez de New American Airlines'ın görevlisi, bebekli bir kadına saldırdı.

PUSETİNİ İSTEDİĞİ İÇİN SALDIRDI

Amerikan medyasında yer alan haberlerde, uçaktaki havayolu personelinin yolcunun bebek pusetini aldıktan sonra kucağında bebeği olan kadını ittiği öne sürüldü.

Uçakta kaydedilen görüntülerde ise göz yaşlarına boğulan kadının pusetini geri istediği ve kadınla görevliler arasında tartışma başladığı görülüyor.

"BUNU BANA YAPSAYDIN SENİ VURUP YERE SERERDİM"

Uçaktaki bir başka yolcu ise "Burada oturup seyretmeyeceğim. Bunu bana yapsaydın seni vurup yere sererdim." diyerek olaya tepki gösterdi.

"Sen karışma" şeklinde yolcuya cevap veren görevli de " Vur hadi, gel vur bana" diye yolcuya doğru yönelerek "Olayın ne olduğunu bilmiyorsun." diye karşı karşılık verdi.

YETKİLİLER KADIN YOLCUDAN ÖZÜR DİLEDİ

Olayın ardından American Airlines yetkilileri bebekli kadın yolcudan özür diledi.

Kucağında bebeği olan kadını ittiği iddia edilen ve uçaktaki diğer bir yolcuyla da tartışan personelin ise görevden uzaklaştırıldığı bildirildi.

YİNE ABD HAVAYOLU ŞİRKETİ YİNE SKANDAL

Daha önce de ABD'nin en büyük havayolu şirketlerinden United görevlileri, Chicago'dan Louisville kentine gitmek için uçağa binen yolculardan, fazla bilet satıldığı gerekçesiyle dört kişinin gönüllü olarak inmesini istemiş, 800 dolar tutarındaki tazminatı kabul eden gönüllü çıkmayınca da bilgisayar tarafından belirlenen 4 yolcu uçaktan indirilmek istenmişti. (Haberler)

 

American Airlines uçağında skandal!

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Dr.Boeing ~ 7 yıl önce
Alayının köküne kibrit suyu . İnsanlıktan nasibini almadıktan sonra Amerikalı olsan orda yaşasanne yazar. Masum insanların gözyaşlarında boğulun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Peh ~ 7 yıl önce
Amerikanın metro turizm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
La puerta del vino ~ 7 yıl önce
En azından profesyonelce özür dilenmiş, United onu bile yapamıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kebapci ~ 7 yıl önce
kaptan kesin asker kokenli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geçti ~ 7 yıl önce
Bu bayat ve basit yorum tarzı coktan geçti ,yani geçti bor'un pazarı...
ABD ~ 7 yıl önce
wild west diye bosuna dememisler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aa ~ 7 yıl önce
Pilotta yüreksizin birisi. Adamın birisi gelip senin güveninden mesul olduğun yolcunun üstüne yürüyor o dönüp cockpite giriyor, yüreksiz herif. United Airlinesa verilen tepkiden sonra korkularından şakın yanlış birşey yapmayalım diye talimat aldıklarıda belli. Yoksa çoktan uçağı basıp götürmüşlerdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilgi ~ 7 yıl önce
Pilotun neden cockpite dondugunu biliyor musun??
Ah amerika ah ~ 7 yıl önce
Macera dolu amerika diye boşa sarki yazmamis rafet abimiz aynen oyle macera asıl şimdi başlıyor obama zamanı olmayan saldırganlık köpek trump ile basladi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
W Big 5 ~ 7 yıl önce
Bu airlines gerçekten hasta ve bozuk pysco ruh hastası personel barındırmakta.Kitlesel hayranlık duyanlar var bunlara ama gerçekten hatalı ve hastalıklı bunlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000