17 Temmuz 2012, Salı 11:25:41

AMBULANS UÇAK İHALESİNDE KARAR ANI...

Sağlık Bakanlığı’nın açtığı hava ambulans uçak ihalesinde üç firma yarıştı. En iyi teklifi Duygu Savunma Sanayi ve Menekşe Havacılık konsorsiyumu verdi ancak ihale bir başka firmaya çok yakın. İşte ayrıntılar...
  • Haklisin her sey "dalavera"(!), Valla bravo, anca bos bos konusun
  • Tum ihale dalavera. Kime verilecegi belli.

 

Sağlık Bakanlığı’nın biri turbojet motorlu diğeri turboprop pervaneli iki uçaklık hizmet alım ihalesi dün yapıldı.

İhaleye Duygu Savunma Sanayi-Menekşe Havacılık ortaklığı, Koçoğlu-Sky Line ve Pan Havacılık-Sportif Havacılık ortaklığı katıldı.

7 yıllık hizmet alımını kapsayan ihalede üç firma en iyi teklifi sunmak için hazırlandı. İhale sonucunda Duygu Savunma Sanayi-Menekşe Havacılık ortaklığı, rakiplerine oranla daha iyi teklifi sunan taraf oldu. Ancak ihale komisyonu, en iyi teklifi sunan ortaklığın evraklarında bazı eksiklikler tespit edince ihalenin rotası en iyi teklifi veren ikinci firma olan Koçoğlu Sky Line şirketine döndü. Son anda bir aksilik yaşanmazsa Sağlık Bakanlığı’nın ambulans uçak hizmet alım ihalesinin sahibi Koçoğlu Sky Line şirketi olacak.

BİR ÖNCEKİ İHALE İPTAL EDİLMİŞTİ

Bilindiği gibi geçtiğimiz yıl Sağlık Bakanlığı’nın yaptığı ambulans uçak ihalesinde yine en iyi teklif veren şirket ihaleyi alamamış, ikinci olan Koçoğlu Sky Line şirketine verilen ihaleye yapılan itirazlar sonucu bakanlığın yeni bir şartname hazırlayarak tekrar ihale yapmasına karar verilmişti.

©AirportHaber

AMBULANS UÇAK İHALESİNDE KARAR ANI...

Yorumlar

18:12:17'e ~ 12 yıl önce
Haklisin her sey "dalavera"(!), Valla bravo, anca bos bos konusun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Tum ihale dalavera. Kime verilecegi belli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000