11 Haziran 2012, Pazartesi 10:54:47

AMBULANS AVUKATLARA DİKKAT!

Türkiye Havayolları Kabin Memurları Derneği TASSA, işten çıkarılan THY çalışanları için hukuk günleri düzenliyor. İş akdi fesh edilenlerin mutlaka takip etmeleri gereken hukuk günlerinin programı nasıl olacak?
  • Ölü sevici yine çıkmış ortaya. Yine müvekkillere 'gel gel' demeye başlamış. Leş kargası gibi böyle bir krizde başına üşüşmeyi pek sever, bu sefer de fırsatı kaçırmamış. Kendini çok dava alıyor gibi gösterip millete siz de gelin mesajı veriyor ama kendisi de biliyor sinek avladığını
  • Son zamanlarda havacılıkla ilgili her olaydan nemalanma hastalığına yakalanan "ölü sevicileri" ve ambulans avukatlarına karşı herkes dikkatli olsun. Bunlar önce sağda solda binbir dolaplar çevirip bilgi kirliliği yaratıp sağa sola telofanlar açarak insanların avukatlığını yüklenip sonrada yüzlerce fırıldak çevirip nemalanmaya çalışıyorlar. Bunların içinde birisi varki ona biz havacılar "Baş Ölü Sevici" diyoruz. Bu Baş Ölü Seviciler Isparta kazası ve Rahmetli Yazıcıoğlunun helikopter kazasını nemalanma kapısı yaptıkları yetmiyormuş gibi şimdi de THY Grevini kendilerine ekmek kapısı yapmaya çalışıyorlar. Sağa sola telofon edip THY yönetimiyle ahbap çavuş ilişkilerini anlatarak davanı bana ver seni THY'ye geri aldırayım palavralarını sıkıyorlarmış. THY grevi de nemalanma aracına dönüştü haberiniz olsun.
  • Bu ambulans avukatlarından birisi Isparta Kazasıyla ilgili önce suç duyurusunda bulunup dava açılmasına neden oldu sonrada ATLAS Jetin savunma avukatlığını yüklenip bu davadan nemalandı. Bu ambulanscının yüzlerce bu ve buna benzer vukaatları var aman dikkat bunun yine sağa sola telofonlar edip dava kapmaya çalıştığı biliniyor aman dikkat...
  • Apartman yöneticileri müteahhit firma ile anlaşır, herkes binayı yıksın son derece modern dayanıklı evlere sahip olsunlar diye müteahhidin üstüne istediği parayı verirken yöneticiler kendi paylarını da yıkarak beş kuruş ödemeden sahip olacakları binanın müteahhidi yanında toplantıya onun getireceği göstermelikleri de getirir, bu da o hesap.....
  • Bazı avukatların, "THY Yönetimiyle ikili ilişkilerim iyi, işe dönüşünüzü sağlarım" vaadlerine sakın kanmayın. Bu işler ahbap çavuş ilişkileriyle değil hukuk çerçevesinde olur biter. Bu vaadleri veren kişiyi çok iyi tanıyoruz, THY yönetimine onun aracılığıyla giderseniz kapıdan bile içeri alınmazsınız. Kandırılmayın.

 

Isparta kazası sonrası acılı ailelerin davalarını alabilmek için avukatların sıraya girmesi sonrası Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ‘ambulans avukatlar’ tanımlamasını yapmış, tepki göstermişti.  Bu kez benzer olaylar, THY’deki işten çıkarmalar sonrası yaşandı.

İş akdi fesh edilen 305 çalışanın vekaletini alabilmek için sıraya giren bazı avukatlık büroları özellikle TASSA’yı telefon yağmuruna tutarken TASSA, çalışanların mağdur edilmemesi için avukatlık hizmeti konusunda önemli bir adım attı.  Bazı önemli avukatlık bürolarıyla temasa geçen TASSA, yarın hukuk günleri adı altında bir buluşma düzenleyecek.

Yarın saat 16.00’da Holiday Inn İstanbul Airport Otel’de düzenlenecek etkinlikte 4 önemli hukuk bürosu, iş akdi feshedilen çalışanlarla bir araya gelecek.

Uzmanlar, “ Bu tür durumlarda avukatlar müvekkil kapabilmek için birbirleriyle yarışır. Paranızı kaptırmamak için doğru avukatları tercih edin, hakkınızı en iyi şekilde savunun. TASSA’nın organizasyonu bu açıdan çok önemli” dediler.

 

AMBULANS AVUKATLARA DİKKAT!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

ÖLü sevici ~ 12 yıl önce
Ölü sevici yine çıkmış ortaya. Yine müvekkillere 'gel gel' demeye başlamış. Leş kargası gibi böyle bir krizde başına üşüşmeyi pek sever, bu sefer de fırsatı kaçırmamış. Kendini çok dava alıyor gibi gösterip millete siz de gelin mesajı veriyor ama kendisi de biliyor sinek avladığını

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Son zamanlarda havacılıkla ilgili her olaydan nemalanma hastalığına yakalanan "ölü sevicileri" ve ambulans avukatlarına karşı herkes dikkatli olsun. Bunlar önce sağda solda binbir dolaplar çevirip bilgi kirliliği yaratıp sağa sola telofanlar açarak insanların avukatlığını yüklenip sonrada yüzlerce fırıldak çevirip nemalanmaya çalışıyorlar. Bunların içinde birisi varki ona biz havacılar "Baş Ölü Sevici" diyoruz. Bu Baş Ölü Seviciler Isparta kazası ve Rahmetli Yazıcıoğlunun helikopter kazasını nemalanma kapısı yaptıkları yetmiyormuş gibi şimdi de THY Grevini kendilerine ekmek kapısı yapmaya çalışıyorlar. Sağa sola telofon edip THY yönetimiyle ahbap çavuş ilişkilerini anlatarak davanı bana ver seni THY'ye geri aldırayım palavralarını sıkıyorlarmış. THY grevi de nemalanma aracına dönüştü haberiniz olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Bu ambulans avukatlarından birisi Isparta Kazasıyla ilgili önce suç duyurusunda bulunup dava açılmasına neden oldu sonrada ATLAS Jetin savunma avukatlığını yüklenip bu davadan nemalandı. Bu ambulanscının yüzlerce bu ve buna benzer vukaatları var aman dikkat bunun yine sağa sola telofonlar edip dava kapmaya çalıştığı biliniyor aman dikkat...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BİRİSİ ~ 12 yıl önce
Apartman yöneticileri müteahhit firma ile anlaşır, herkes binayı yıksın son derece modern dayanıklı evlere sahip olsunlar diye müteahhidin üstüne istediği parayı verirken yöneticiler kendi paylarını da yıkarak beş kuruş ödemeden sahip olacakları binanın müteahhidi yanında toplantıya onun getireceği göstermelikleri de getirir, bu da o hesap.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İşe iade ~ 12 yıl önce
Bazı avukatların, "THY Yönetimiyle ikili ilişkilerim iyi, işe dönüşünüzü sağlarım" vaadlerine sakın kanmayın. Bu işler ahbap çavuş ilişkileriyle değil hukuk çerçevesinde olur biter. Bu vaadleri veren kişiyi çok iyi tanıyoruz, THY yönetimine onun aracılığıyla giderseniz kapıdan bile içeri alınmazsınız. Kandırılmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000