03 Haziran 2014, Salı 07:49:17

AMASYA'DA SAVAŞ UÇAĞI TERS DÖNDÜ!

Merzifon 5. Ana Jet Üssü'nde, piste indikten bir süre sonra devrilen savaş uçağının pilotu yaralandı.
  • Tanri ucan ve yerdeki vatan kahramanlarimizi korusun, ucaklar onlarin tek kilina feda olsun
  • Geçmiş olsun, arkadaşımın ikazına göre fotoğraf bizim uçağın fotoğrafı değil, israil hava kuvvetlerine ait
  • Gecmis olsun. Bu tür kazalar bir cok ülkede oluyor. Bunu abartmanin bir anlami yok. Önemli olan hatalardan yada teknik arizalardan ders cikartilmasi. Bir F gider öbürü gelir.Önemli olan cana birsey olmamasi..
  • Duyurulmayab daha neler var. Ankara'da gerçekleşen bir olay: Yan yana duran F-16'lardan en baştaki insan hatası ile yanındakinin üzerine, o da kendi yanındakinin üzerine ve böylece diğer tüm F-16'lar domino taşı gibi birbirinin üzerine düşüp yan yatmışlar. Tabi olay hiç duyurulmadı.
  • Adi uzerinde kaza terbiyesiz kelimesinin bile kifayetsiz kaldigi yorumlar yapmayin bunca hava sehidine gazisine haksizlik ediyorsunuz o ustegmenimiz olumden dondu kaza kirim hakkinda en ufak bilginiz yokken atip tutmak da cahil insanlara mahsus bari susun cahilliginizi belli etmeyin
  • GECMIS OLSUN. KAZA KIRIM EKIBI ARASTIRACAK BOKU BAKIMA ATACAKLAR,BAKIM ZAAFIYETI DENILEREK KIDEMLI BAKIM EKIBINDEN MERZIFONA YIGINAK YAPACAKLAR,DIYARBAKIRDA OLDUGU GIBI.GENC PILOTUMUZ BIR SURE UCUSTAN GERI KALACAK AMA MERAK ETMEYIN ABILERI ONU LINE BOLGESINE ANGAJE EDECEK,OLAN HERZAMAN OLDUGU GIBI ISIMSIZ KAHRAMANLAR ESAMESI OKUNMAYAN GARIBAN BAKIMCIYA VE DEVLETIN MILLETIN PARASINA OLACAK. TURKIYEDE ASKERI UCAK KAZALARININ SONUCLARINI KAMU OYUNA ACIKLAYAN VE BU RAPORLARIN DOGRULUGUNA INANAN VARMIIIIIIIIII!
  • Kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun.. kenz rumuzlu zat a yapılabilecek hiç bir yorum hakettiğini vermez diye düşünüyorum.. bir insana geçmiş olsun bile diyemeyecek kadar düşmüşsün.. hasetin ı kadar içine işlemiş ki ! çıkmaz. Allah aşkına hangi vatanın evladısın sen kaza haberini line a kaçışa bağlayacak kadar gocunuyorsun ? azıcık adap terbiye saygı yahu..
  • yazık oldu güzelim uçağa....ne günlere kaldı hav kom...line a kaçışa devammmmm :)
  • Ah bu Havacılar kendileri yaptımı olur insanlık hali, başkası yaparsa böyle pilot olmaz, bu kabul edilemez tavırları
  • ABD 28 senede envanterine giren 2256 uçaktan 272'sini kaybetmiş. HvKK, 25 senede envanterindeki 240 uçaktan 32'sini kaybediyor. Rakamlar orantılandığı zaman onların 272 kaybına karşı bizim 355 kaybımız varmış gibi bir tablo karşımıza çıkıyor. Ancak yine de bu sayılarla bir sonuca varılması pek mantıklı değil.

Amasya'nın Merzifon ilçesindeki 5. Ana Jet Üssü'nde, iniş yapan savaş uçağının pistte bir süre ilerledikten sonra devrilmesi sonucu pilot yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Hava Pilot Üsteğmen Muhammed Keskin yönetimindeki F-16 savaş uçağı, görev dönüşü Merzifon 5. Ana Jet Üs Komutanlığı pistine indi.

Pistte bir süre ilerleyen uçak, pilotun hakimiyeti kaybetmesi sonucu devrildi.

Kazada, hafif yaralanan pilot Keskin, 112 Acil Servis ekiplerince Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

AMASYA'DA SAVAŞ UÇAĞI TERS DÖNDÜ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (38)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Tanri ucan ve yerdeki vatan kahramanlarimizi korusun, ucaklar onlarin tek kilina feda olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CB ~ 10 yıl önce
Geçmiş olsun, arkadaşımın ikazına göre fotoğraf bizim uçağın fotoğrafı değil, israil hava kuvvetlerine ait

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F-16 ~ 10 yıl önce
Gecmis olsun. Bu tür kazalar bir cok ülkede oluyor. Bunu abartmanin bir anlami yok. Önemli olan hatalardan yada teknik arizalardan ders cikartilmasi. Bir F gider öbürü gelir.Önemli olan cana birsey olmamasi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Domino Taşı F-16 ~ 10 yıl önce
Duyurulmayab daha neler var. Ankara'da gerçekleşen bir olay: Yan yana duran F-16'lardan en baştaki insan hatası ile yanındakinin üzerine, o da kendi yanındakinin üzerine ve böylece diğer tüm F-16'lar domino taşı gibi birbirinin üzerine düşüp yan yatmışlar. Tabi olay hiç duyurulmadı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
flc ~ 10 yıl önce
böyle birşey olması mümkün değil nerenizle duyar nerenizle inanırsınız bunlara.... eeee toplamda kaçtane f-16 zincirleme perte çıkmış
kaza ~ 10 yıl önce
Adi uzerinde kaza terbiyesiz kelimesinin bile kifayetsiz kaldigi yorumlar yapmayin bunca hava sehidine gazisine haksizlik ediyorsunuz o ustegmenimiz olumden dondu kaza kirim hakkinda en ufak bilginiz yokken atip tutmak da cahil insanlara mahsus bari susun cahilliginizi belli etmeyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK ~ 10 yıl önce
GECMIS OLSUN. KAZA KIRIM EKIBI ARASTIRACAK BOKU BAKIMA ATACAKLAR,BAKIM ZAAFIYETI DENILEREK KIDEMLI BAKIM EKIBINDEN MERZIFONA YIGINAK YAPACAKLAR,DIYARBAKIRDA OLDUGU GIBI.GENC PILOTUMUZ BIR SURE UCUSTAN GERI KALACAK AMA MERAK ETMEYIN ABILERI ONU LINE BOLGESINE ANGAJE EDECEK,OLAN HERZAMAN OLDUGU GIBI ISIMSIZ KAHRAMANLAR ESAMESI OKUNMAYAN GARIBAN BAKIMCIYA VE DEVLETIN MILLETIN PARASINA OLACAK. TURKIYEDE ASKERI UCAK KAZALARININ SONUCLARINI KAMU OYUNA ACIKLAYAN VE BU RAPORLARIN DOGRULUGUNA INANAN VARMIIIIIIIIII!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun.. kenz rumuzlu zat a yapılabilecek hiç bir yorum hakettiğini vermez diye düşünüyorum.. bir insana geçmiş olsun bile diyemeyecek kadar düşmüşsün.. hasetin ı kadar içine işlemiş ki ! çıkmaz. Allah aşkına hangi vatanın evladısın sen kaza haberini line a kaçışa bağlayacak kadar gocunuyorsun ? azıcık adap terbiye saygı yahu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kenz ~ 10 yıl önce
yazık oldu güzelim uçağa....ne günlere kaldı hav kom...line a kaçışa devammmmm :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacılar ~ 10 yıl önce
Ah bu Havacılar kendileri yaptımı olur insanlık hali, başkası yaparsa böyle pilot olmaz, bu kabul edilemez tavırları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaza Kırım ~ 10 yıl önce
ABD 28 senede envanterine giren 2256 uçaktan 272'sini kaybetmiş. HvKK, 25 senede envanterindeki 240 uçaktan 32'sini kaybediyor. Rakamlar orantılandığı zaman onların 272 kaybına karşı bizim 355 kaybımız varmış gibi bir tablo karşımıza çıkıyor. Ancak yine de bu sayılarla bir sonuca varılması pek mantıklı değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000