10 Eylül 2011, Cumartesi 17:40:38

AMAÇ TAMAMEN TASARRUF!

Boeing, tek koridorlu uçak pazarında en yüksek yakıt verimliliğini sağlayacak, Yeni Nesil 737 modelinden geliştirilen 737 MAX serisini tanıttı...
  • Havacılık bir takım calismasidir. Bu her zaman böyledir ve böyle olacaktır. Bu yüzden, lütfen, pilot - teknisyen - harekatci - kabın memuru polemiklerine girmeyelim. Bizler hepimiz bir takım uyesiyiz. Aramızda isini cok iyi yapamayanlar olabilir, bunları zamanla eğitir sisteme dahil ederiz. Arz ederim. -Sevgi kelebeği.
  • nedense sıkıntıda bir tek Türkiyedeki teknisyenden kaynaklanır,herhalde bunu bir uçak üreticisi firmaya dese adamlar gerçekten teknisyen olup olmadığı konusunda ciddi şüphelere varır ve şu da vardır ki her insan sadece tek bir kişi olarak anlamayabilir Türkiyede nasıl bir eğitim veriyorlarki diğer teknisyenlerde acaba böyle midir şüpheside ortaya çıkabilir,bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp,eğer bir insan birşeyi tam bilmiyorsa üzerine gider öğrenir,dizayn hatası konusunda asla kimse bu konuda katılmaz lütfen suçu uçak üreticilerine atmayalım,bir sıkıntı varsa olursa sorun ya öğreticide ya da öğrenecek kişinin kendisinden kaynaklanır,eğer diğer bir sıkıntı var ise zaten sorunu siz söylemeden üretici kendisi fark edip çözer
  • Ağzı olan konuşuyor. Kapak acmak yenilere mahsus değildir. 737 isletici için iyi bakimci için eziyetlidir. Teknisyene yorum yapan pilotları bakımlara bekleriz. Biraz empati lütfen.
  • sakın kapak açmayı bilmiyor olmayasın.genelde kapakları yeni işe giren tecrübesiz elemanlar açar da ondan söyledim.hata uçağın dizaynında değil UÇAK TEKNİSYENİ olacak insanda el becerisi testi uygulamayanlarda.
  • Yeni 320 Neo dan yüzde 4 daha az yakıt tüketecek olan bakım masrafları minimum yeni 737 şimdiden arızası eksik olmayan kırılgan 320 lerin sonunu getirecek...
  • Bilen var mı, Pegasus'un 40 adetlik siparişinin bir kısmı MAX'a çevrilebilir mi?
  • Bilmediğim için soruyorum. A320'de nasıl oluyor ?
  • DIZAYN HATASI HA. VAY BE TEKNİSYENİM CANIM.APTAL BU UÇAGI YAPANLAR DİMİ.HALBUKI KAPAK AÇMADAN YAGLANMALI BELKI DİMİ. O ZAMAN SANA NE İHTİYAÇ VAR.BİRAZ BİLGİYE EMEĞE SAYGI GÖSTER.
  • Önce slat panellerini değiştirsinler. 1 dk yaglama yapmak için 2 saat kapak panelleri ile bogusuyoruz. 737 serisinde çok fazla dizayn hatası mevcut. Bu haliyle yeniden piyasaya sürmesinler bu uçağı. Teknisyen.
737 MAX 7, 737 MAX 8 ve 737 MAX 9 olmak üzere 3 ayrı modelde üretilecek yeni uçak ailesi, 2017 yılından itibaren teslim edilmeye başlanacak. Boeing 737 MAX serisi için, şu ana kadar 5 ayrı havayolu şirketinden 496 adetlik sipariş taahhüdü aldı. 
 
Yeni Boeing 737 MAX ailesi, 737 serisi için optimize edilen CFM International LEAP - 1B modeli motorlara sahip olacak. Daha verimli bir yapısal tasarıma ve düşük bakım maliyetine sahip yeni motorları sayesinde yakıt tasarrufunu en üst seviyeye taşıyan 737 MAX, havayolu şirketlerine, yakın gelecekte pazara sunulacak rakiplerine oranla %7 daha düşük işletme maliyeti sunacak. 
 
Boeing Ticari Uçaklar Başkan Yardımcısı Nicole Piasecki, "Boeing 737 MAX, havayolu şirketlerine daha kârlı, başarılı bir gelecek sunuyor. 737 MAX kendi segmentinin en yüksek verimliliğe ve güvenilirliğe sahip modeli olurken, Boeing Sky Interior kabin konseptiyle, yolcularına maksimum konforu sağlayacak. Dünyanın en iyi tek koridorlu uçağının tasarımı, imalatı, işletmesi ve bakımı konusunda, bizim ve müşterilerimizin öğrendiği herşeyi en üst seviyeye çıkardığı için, yeni modelimize 737 MAX adını verdik." dedi. 
 
Boeing 737 serisi, bugüne kadar aldığı 9.000'in üzerinde siparişle, dünyanın en popüler ve en güvenilir uçağı kabul ediliyor. Boeing, 737'nin yer aldığı tek koridorlu uçak pazarında, gelecek 20 yıllık süreçte, 2 tirlyon Dolar değerinde 23.000'den fazla uçağa ihtiyaç duyulacağını öngörüyor.
AMAÇ TAMAMEN TASARRUF!

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 13 yıl önce
Havacılık bir takım calismasidir. Bu her zaman böyledir ve böyle olacaktır. Bu yüzden, lütfen, pilot - teknisyen - harekatci - kabın memuru polemiklerine girmeyelim. Bizler hepimiz bir takım uyesiyiz. Aramızda isini cok iyi yapamayanlar olabilir, bunları zamanla eğitir sisteme dahil ederiz. Arz ederim. -Sevgi kelebeği.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
nedense sıkıntıda bir tek Türkiyedeki teknisyenden kaynaklanır,herhalde bunu bir uçak üreticisi firmaya dese adamlar gerçekten teknisyen olup olmadığı konusunda ciddi şüphelere varır ve şu da vardır ki her insan sadece tek bir kişi olarak anlamayabilir Türkiyede nasıl bir eğitim veriyorlarki diğer teknisyenlerde acaba böyle midir şüpheside ortaya çıkabilir,bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp,eğer bir insan birşeyi tam bilmiyorsa üzerine gider öğrenir,dizayn hatası konusunda asla kimse bu konuda katılmaz lütfen suçu uçak üreticilerine atmayalım,bir sıkıntı varsa olursa sorun ya öğreticide ya da öğrenecek kişinin kendisinden kaynaklanır,eğer diğer bir sıkıntı var ise zaten sorunu siz söylemeden üretici kendisi fark edip çözer

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ağzı olan konuşuyor. Kapak acmak yenilere mahsus değildir. 737 isletici için iyi bakimci için eziyetlidir. Teknisyene yorum yapan pilotları bakımlara bekleriz. Biraz empati lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sakın kapak açmayı bilmiyor olmayasın.genelde kapakları yeni işe giren tecrübesiz elemanlar açar da ondan söyledim.hata uçağın dizaynında değil UÇAK TEKNİSYENİ olacak insanda el becerisi testi uygulamayanlarda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yeni 320 Neo dan yüzde 4 daha az yakıt tüketecek olan bakım masrafları minimum yeni 737 şimdiden arızası eksik olmayan kırılgan 320 lerin sonunu getirecek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bilen var mı, Pegasus'un 40 adetlik siparişinin bir kısmı MAX'a çevrilebilir mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bilmediğim için soruyorum. A320'de nasıl oluyor ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
DIZAYN HATASI HA. VAY BE TEKNİSYENİM CANIM.APTAL BU UÇAGI YAPANLAR DİMİ.HALBUKI KAPAK AÇMADAN YAGLANMALI BELKI DİMİ. O ZAMAN SANA NE İHTİYAÇ VAR.BİRAZ BİLGİYE EMEĞE SAYGI GÖSTER.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Önce slat panellerini değiştirsinler. 1 dk yaglama yapmak için 2 saat kapak panelleri ile bogusuyoruz. 737 serisinde çok fazla dizayn hatası mevcut. Bu haliyle yeniden piyasaya sürmesinler bu uçağı. Teknisyen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000