22 Temmuz 2015, Çarşamba 16:17:39

AMAC o yetkiyi de aldı

Türkiye’nin önde gelen VIP uçak modifikasyon ve bakım markası AMAC Aerospace Turkey, Türkiye’de işjeti bakım sektöründe ilk kez Amerika Federal Sivil Havacılık Kuruluşu’ndan (FAA) 14 CFR Part-145 Bakım Yetki Sertifikası’nı alan firma oldu.
  • Atilla beyi tebrik ediyorum. Part-21 kapsamında AMAC ile T HY Teknik kazan kazan kapsamında işbirliğine gitmelidir. İyi bir iş geliştirme çalışmasıyla Part 21 accomplishment çalışmalarında her iki şirket ve dolayısıyla Türkiye kazançlı çıkacaktır. Hayırlı olsun.
  • Detay verdim, daha nesini anlamıyorsunuz anlamadım. Haber iş jeti alanında yetki alan ilk kuruluş demiş. GIV ve GV de iş jeti kategorisine girer. Bu ikisi dahil birçok uçak için THY Tekniğin FAA bakım yetkisi vardır. Haber hatalı ben de düzeltme yaptım. Maydanozu sadece cümle içinde değil beslenme için de kullanırsanız C vitamini yetmezliğine düşüp burada garip yorumlar yapmazsınız.
  • THY teknik de FAA bakım yetkisine sahip bakım kuruluşudur. A300-310-320,330 B737-757-767-777 ve Gulfstream G-IV, GV-SP yetkilerine sahiptir.

Türkiye’nin  önde gelen VIP uçak modifikasyon ve bakım markası AMAC Aerospace Turkey, Türkiye’de işjeti bakım sektöründe ilk kez  Amerika Federal Sivil Havacılık Kuruluşu’ndan (FAA) 14 CFR Part-145 Bakım Yetki Sertifikası’nı alan firma oldu.

Yetkilerini genişletmeye devam eden AMAC Aerospace Turkey, Türkiye iş jeti bakım ve modifikasyon sektöründe bir ilke daha imza attı.  15 Temmuz 2015 tarihi itibarı ile ABD Federal Sivil Havacılık Kuruluşu FAA’den yetki sertifikası aldı. AMAC Aerospace Turkey almış olduğu bu yetki ile ülkemize ve bölgemize gelen N tescilli Dassault Falcon 900/900EX EASy/2000/2000EX EASy,Falcon 7X ve Pilatus PC-12 model uçaklara  hat ve üs bakım hizmeti verebilecek.

AMAC Aerospace Turkey Sorumlu Müdürü Atilla Güney, bölgedeki pozisyonlarını yetki ve kapasite bakımından giderek geliştirdiklerini vurgulayarak “Amerika Federal Sivil Havacılık Kuruluşu’ndan aldığımız yetki ile bölgemizde operasyon yapan N tescilli özellikle Dassault Falcon model uçaklara hat ve üs bakım hizmeti verebileceğiz. Bunun yanında satış haklarını da elimizde bulundurduğumuz Pilatus PC-12 uçaklar için de aynı hizmet yetkisini almış bulunuyoruz. Oldukça kısa bir sürede yoğun ve titiz bir çalışma sonucu ulaştığımız bu başarının gerçek mimarı olan tüm ekibimize bu vesileyle bir kez daha teşekkür ederim.’’ dedi.

 

AMAC o yetkiyi de aldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Atilla beyi tebrik ediyorum. Part-21 kapsamında AMAC ile T HY Teknik kazan kazan kapsamında işbirliğine gitmelidir. İyi bir iş geliştirme çalışmasıyla Part 21 accomplishment çalışmalarında her iki şirket ve dolayısıyla Türkiye kazançlı çıkacaktır. Hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Detay ~ 9 yıl önce
Detay verdim, daha nesini anlamıyorsunuz anlamadım. Haber iş jeti alanında yetki alan ilk kuruluş demiş. GIV ve GV de iş jeti kategorisine girer. Bu ikisi dahil birçok uçak için THY Tekniğin FAA bakım yetkisi vardır. Haber hatalı ben de düzeltme yaptım. Maydanozu sadece cümle içinde değil beslenme için de kullanırsanız C vitamini yetmezliğine düşüp burada garip yorumlar yapmazsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlk? ~ 9 yıl önce
THY teknik de FAA bakım yetkisine sahip bakım kuruluşudur. A300-310-320,330 B737-757-767-777 ve Gulfstream G-IV, GV-SP yetkilerine sahiptir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maydanoz ~ 9 yıl önce
Sen maydanozun ne işe yaradığını bilir misin??? okuduğundan anladığın bu mu??
sallama ~ 9 yıl önce
sallama sizin yetkilerinizin çoğu çöp hatta EASA sizin yüzünüzzden türkiyenin easa verme yetkisini elimizden aldı!!!!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000