11 Nisan 2017, Salı 12:35:20

AMAC C bakımı yapabilecek

AMAC Aerospace Turkey, Falcon 2000/2000EX EASy’lerin en büyük bakımı olan C Bakımını kabiliyetleri arasına kattı.
  • Kısa süreli bakımları doğru düzgün yaptılar da sıra C bakımına geldi demek, kim uçağını C bakımına getirecek çok merak ediyorum. C bakımından tek parça çıkarabilecekler mi o uçakları?
  • ne Muhsini olum Muhsin mi kaldı?
  • duyunca rahatladım çünkü Falcon 2000/2000EX EASy sahibiyim yurt dışına çıkmaktan çok korkuyordum. Şükürler olsun ki AMAC aerospace şirketi gerek olmadığını bildirmişlerdir
  • C bakım 6 yılda bir yapılmaz. 2 yılda bir yapılır.
  • Muhsin o şitketten gitmezse size bakım için uçak falan getirmiyoruz.
  • Genel Havacılık A.Ş. yıllar evvel almamış mıydı Falcon yetkilerini? Sulyak ailesi yetirdi, biriktirdi, personel de dahil fedakarlık yaptı para biriktirdi gitti tırlar dolusu falcon takım teçhizatı aldı, yetkiyi mi alamadı?
  • iş ilanı var mıdır?

AMAC Aerospace Turkey, Falcon 2000/2000EX EASy’lerin en büyük bakımı olan C Bakımını kabiliyetleri arasına kattı. Yapısal işlemleri de içeren ve 6 yılda bir yapılan C bakımı için Türkiye’deki ve Orta Doğu’daki Falcon 2000/2000EX EASy uçak sahiplerinin yurtdışına gitmesine gerek kalmayacak

Sivil havacılık alanının yükselen değerleri arasında olan AMAC Aerospace Turkey’in aldığı yetkilerle uçak sahiplerinin yurtdışına çıkmasına gerek kalmıyor. Öncesinde Falcon 2000/2000EX EASy ve Falcon 900/900EX EASy üs bakım yetkisine sahip olan AMAC Aerospace Turkey, Falcon 7X için de hat bakım yetkisini almıştı. Falcon 2000/2000EX EASy serilerinin de en büyük bakımı olan C bakımı da bundan böyle AMAC Aerospace Turkey tarafından yapılabilecek.

Aynı kalite uygun maliyet

Falcon 2000/2000EX EASy uçak sahiplerinin özellikle 6 yılda bir yapılan C Bakımı için yurtdışına gitmesi gerekiyordu. Yüksek maliyetlerle gerçekleşen bu bakım, bundan böyle AMAC Aerospace Turkey tarafından aynı kaliteyle ve daha düşük maliyetle Türkiye’de yapılabilecek.

Türkiye’deki ve Orta Doğu’daki uçak sahiplerine avantaj sağlayan AMAC Aerospace Turkey, bölgenin en hızlı yetki sertifikalarını almaya hak kazanan ve kabiliyetlerini genişleten firmalarından biri. AMAC Aerospace Turkey, 2018’in ilk çeyreğine kadar Falcon 900/900EX EASy C bakım yetkisini almayı hedefliyor.
 

AMAC C bakımı yapabilecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

zor ~ 7 yıl önce
Kısa süreli bakımları doğru düzgün yaptılar da sıra C bakımına geldi demek, kim uçağını C bakımına getirecek çok merak ediyorum. C bakımından tek parça çıkarabilecekler mi o uçakları?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Öğrengel ~ 7 yıl önce
ne Muhsini olum Muhsin mi kaldı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haberi ~ 7 yıl önce
duyunca rahatladım çünkü Falcon 2000/2000EX EASy sahibiyim yurt dışına çıkmaktan çok korkuyordum. Şükürler olsun ki AMAC aerospace şirketi gerek olmadığını bildirmişlerdir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mühendis ~ 7 yıl önce
C bakım 6 yılda bir yapılmaz. 2 yılda bir yapılır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
öyle değil. ~ 7 yıl önce
Her uçağın bakım süreci değişiktir mühendis kardeşim.
Mühendise ~ 7 yıl önce
C bakımı yaptında yılı hesaplaması sana kaldı.
MHSN ~ 7 yıl önce
Muhsin o şitketten gitmezse size bakım için uçak falan getirmiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dürüstlük suçmu ~ 7 yıl önce
Kalbindeki agzında kimseye arkadaş konuşmaz suçunu yüzüne söyler çalışanı işini dogru yapanı başının üstünde taşır Muhsin,.şirketi kurdu huzur dolu çalışan daha ne istedin beyim.
nedir? ~ 7 yıl önce
Nedir Muhsin bey ile olan problemin söyle de biz de bilelim, öyle adamı belirsiz bir yorumla şaibe altında bırakmak doğru bir hareket değil.
Yamuk ~ 7 yıl önce
Sen klavye arkasına sıgınan bir adamsı.Muhsın fıloyu kurmuş herkes huzur içinde işini yapıyor .
STam ~ 7 yıl önce
Genel Havacılık A.Ş. yıllar evvel almamış mıydı Falcon yetkilerini? Sulyak ailesi yetirdi, biriktirdi, personel de dahil fedakarlık yaptı para biriktirdi gitti tırlar dolusu falcon takım teçhizatı aldı, yetkiyi mi alamadı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Budur ~ 7 yıl önce
Evet personelden çook fedakarlık yaptılar.Bir bildeniz.
teknisyen ~ 7 yıl önce
iş ilanı var mıdır?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Qatar ~ 7 yıl önce
Qatar a git
Qatar ~ 7 yıl önce
Qatar a git
Qatar'a ~ 7 yıl önce
Qatar da beni bekliyodu arkadaşım. lisansım bile yok. koyulan saçma sapan tecrübe süresi yüzünden bir lisansı alamadık.. he lisans olmadığı için Qatarı bırak kendi ülkemde bile işe alınmıyorum herkes lisans istiyor.. pazarda dağıtıyorlarda biz almıyoruz zaten..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000