06 Eylül 2014, Cumartesi 12:11:55

ALTIN KANATLAR ANTALYA'YI UÇURACAK

Antalya'nın ilk özel havacılık meslek lisesi, Lara’da açıldı.
  • Bende gitmek istiyorum ama fiyatları ne kadar
  • Ben bu okula kayıt olmayı düşünüyorum yıllık ne kadar ücret istiyorlar
  • internet sayfalarında iletişimde bile online öğrenci kayıt formu var yani bir sıkıntı yaşadığınız zaman muhatap olabileceğiniz bir kurucu yada yetkili bulamıyorsunuz sadece muhatabınız m.yardımcısı.daha ne beklenir buradaki eğitimden.
  • sakın arastırmadan ismine aldanıp kayıt olmayın.oglumuzu bu okula kayıt ettirirken ballandıra ballandıra söyle eğitim alıcak böyle olucak diye resmen soygunculuk yaptılar.2, dönem burada okuyan cocuğumun derslerinin düşük olmasından dolayı başka bir okula geçişini sağladık.unutmayalım ki ilk yıl temel eğitimdir ve diğer okulda ustun basarı ile devam etmektedir burada berbat üstü bir eğitim vardır anlattıklarını karşılayabilecek eğitimci dahi bulunmamaktadır.cok ciddi bir kurum olmaları gerekirken laçkalık diz boyu.altın kanatlar için ilk öncelik para bunu unutmayın ......sadece göz boyuyorlar.
  • okulun 3 ortağı var biride babam düzgün konuşun okula laf atıp tutmayın
  • Oğlum havacılığa çok meraklı seneye liseye başlayacak havacılık lisesi okuyacağım diyor, acaba altın kanatlar lisesi ifte fuarına istanbula gelecek mı?
  • sakın bu meslegı secmeyın artık kamyon tamırcılerı bıle ucak teknısyenlıgı yapabılıyor. yıllarınızı heba edersınız artı 3 lü ve 2 li vardiyalı calısma düzeni cabası sakın arastırmadan ismine aldanıp kayıt olmayın . binbir hevesle havacılık sektorunde calısmak ıstedıgıme mı yanayım yoksa amele sıfatıyla calıstıgıma mı ? bi arastırın hersey para deıl dıecem zaten copcu bıle teknısyenden fazla para alıyor.
  • Turkiyede meb tarafindan onayli 16 adet havacilik ogretmeni var yarisi mesleki gelisim ve ingilizce kalanlar zaten 3-4 okula istanbul icinde kosturuyor.veliler çocuğunuzun gelecegiyle oynamayin ayni hatayi ben yaptim siz yapmayin sonra hayalleriniz yikiliyor
  • Hocaları ben söyleyeyim... Çoğu daha önce yer hizmetlerinde çalışmış işten ayrıldıktan sonra bin bir uğraşlarla bu işi bulmuş kişiler. Malum bu sektörden çıkarsanız dışarıda bir hiçsiniz. İster şef olun ister müdür...
  • Gençlerimizi 3000-5000 tl maaş ile işe başlarsınız diye kandırarak üniversitelerin sivil havacılık bölümlerini pazarlayan mantık liselere de el atmış. Üç kuruşa çalıştıracak eleman bulamayanların yeni projesi bu galiba. Gençlere bu mesleği allayıp pullayıp bölümlere sokmak sonra da mezun olanları 1500 tl maaş ile senelerce çalıştırmak. Velilere tek tavsiyem uzak durun!

Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, Özel Altın Kanatlar Havacılık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni açtı. 

Antalya’nın Kundu bölgesinde gerçekleştirilen açılışa Vali Öztürk’ün yanı sıra Konyaaltı Kaymakamı İbrahim Keklik, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, havacılık okulunun kurucularından Yardımcı Doçent Doktor İbrahim Balık ve eğitim camiasından davetliler katıldı.

Vali Öztürk, törende yaptığı konuşmada, Türkiye’nin ihtiyacı olan ara eleman yetiştirmek için tasarlanmış eğitim kurumunun ülkeye hayırlı uğurlu olmasını diledi. Avrupa ülkeleriyle kıyaslandığı zaman Türkiye’deki teknik eğitim okullarıyla ilgili oranın çok düşük olduğunu belirten Vali Öztürk, “Açılacak diğer teknik eğitim okulları ile bu açık kapanacaktır. Havacılık sektörü çok gelişiyor ve her yıl 70 milyondan fazla insan uçuyor. Bu tür okullar büyük önem arz etmektedir” dedi. Vali Öztürk, konuşmasının sonunda okulun yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay ise eğitimde başarıyı yakalamak için okullardaki fiziki yapının önemli olduğunu belirterek, Antalya’daki özel meslek liselerinin sayısının yeterli olmadığını ve yeni okulların açılmasıyla bu açığın gelecekte kapanacağını dile getirdi. Gülay, “İnşallah çocuklarımız burada güzel bir şekilde yetişecek ve genel geçer bir meslek öğrenecekler” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Vali Öztürk, kurdeleyi keserek açılışı gerçekleştirerek okulda incelemelerde bulundu.




A

ALTIN KANATLAR ANTALYA'YI UÇURACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Biri ~ 7 yıl önce
Bende gitmek istiyorum ama fiyatları ne kadar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Öğrenci ~ 7 yıl önce
Ben bu okula kayıt olmayı düşünüyorum yıllık ne kadar ücret istiyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mete ~ 8 yıl önce
internet sayfalarında iletişimde bile online öğrenci kayıt formu var yani bir sıkıntı yaşadığınız zaman muhatap olabileceğiniz bir kurucu yada yetkili bulamıyorsunuz sadece muhatabınız m.yardımcısı.daha ne beklenir buradaki eğitimden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mete ~ 8 yıl önce
sakın arastırmadan ismine aldanıp kayıt olmayın.oglumuzu bu okula kayıt ettirirken ballandıra ballandıra söyle eğitim alıcak böyle olucak diye resmen soygunculuk yaptılar.2, dönem burada okuyan cocuğumun derslerinin düşük olmasından dolayı başka bir okula geçişini sağladık.unutmayalım ki ilk yıl temel eğitimdir ve diğer okulda ustun basarı ile devam etmektedir burada berbat üstü bir eğitim vardır anlattıklarını karşılayabilecek eğitimci dahi bulunmamaktadır.cok ciddi bir kurum olmaları gerekirken laçkalık diz boyu.altın kanatlar için ilk öncelik para bunu unutmayın ......sadece göz boyuyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kasim ~ 8 yıl önce
2 dönem okuyan iglunuzun ismi nedir bende begenmiyorumda okulu
Mert ~ 8 yıl önce
Bende bu okulda begeniyorum havacilik okulu olmasa hemen baska bi koleje gecerdim ama sonu iyi olacagini düsündüğüm için bu okulda okumaya devam ediyorum
yusuf ~ 9 yıl önce
okulun 3 ortağı var biride babam düzgün konuşun okula laf atıp tutmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oğlum ve Asuman ~ 10 yıl önce
Oğlum havacılığa çok meraklı seneye liseye başlayacak havacılık lisesi okuyacağım diyor, acaba altın kanatlar lisesi ifte fuarına istanbula gelecek mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
arkadaslar ~ 10 yıl önce
sakın bu meslegı secmeyın artık kamyon tamırcılerı bıle ucak teknısyenlıgı yapabılıyor. yıllarınızı heba edersınız artı 3 lü ve 2 li vardiyalı calısma düzeni cabası sakın arastırmadan ismine aldanıp kayıt olmayın . binbir hevesle havacılık sektorunde calısmak ıstedıgıme mı yanayım yoksa amele sıfatıyla calıstıgıma mı ? bi arastırın hersey para deıl dıecem zaten copcu bıle teknısyenden fazla para alıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Turkiyede meb tarafindan onayli 16 adet havacilik ogretmeni var yarisi mesleki gelisim ve ingilizce kalanlar zaten 3-4 okula istanbul icinde kosturuyor.veliler çocuğunuzun gelecegiyle oynamayin ayni hatayi ben yaptim siz yapmayin sonra hayalleriniz yikiliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hocaları ben söyleyeyim... Çoğu daha önce yer hizmetlerinde çalışmış işten ayrıldıktan sonra bin bir uğraşlarla bu işi bulmuş kişiler. Malum bu sektörden çıkarsanız dışarıda bir hiçsiniz. İster şef olun ister müdür...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Gençlerimizi 3000-5000 tl maaş ile işe başlarsınız diye kandırarak üniversitelerin sivil havacılık bölümlerini pazarlayan mantık liselere de el atmış. Üç kuruşa çalıştıracak eleman bulamayanların yeni projesi bu galiba. Gençlere bu mesleği allayıp pullayıp bölümlere sokmak sonra da mezun olanları 1500 tl maaş ile senelerce çalıştırmak. Velilere tek tavsiyem uzak durun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xx ~ 10 yıl önce
haboma başlayan shyolular kaç para alıyo ? şimdi burayı terket .
xx !!!! ~ 10 yıl önce
10000 tl mi alıyor haboma başlayan shyo lular? 5 sene üniversitesini okumuş müsade et de 1500 den 3 kuruş fazla alsın. arkadaşın bahsettiği haboma başlayan meslek lisesi typ veya 2 yıllık okullardan gelenler. sen burayı terket bence!!!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000